Mój ci on 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ci on 2

Post »

Ja tam oprócz owoców i pomidorka w doniczce ujrzałam coś kolorowego uszytego..........pokaż co szyjesz ;:196

......pomidorka delikatnie wyjmij z doniczki i posadź osobno, niech sobie rośnie, jak mu tak spieszno na świat :tan
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50

Post »

Mireczko z rewizytą przydreptałam...i zakochałam się w twoich ceglanych murkach...pomysł na altanę obrośniętą przez winorośl też do zmałpowania :oops: ,a obiela już wpisana na tegoroczną listę chciejstw ;:oj
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogusiu,te zdjęcia z żurawinką wstawiła Ewa.Ja szyję(zszywam) tylko pęknięte portki ;:306
Witaj Beatko,zawsze to miło,jak ktoś znajdzie coś do pochwalenia w ogrodzie ;:173 Zapraszam częściej ;:196 Moja lista chciejstw też się wydłuża,bo zimową porę wykorzystuję na wyprawy do forumowych ogrodów,a tam taka masa piękności ;:oj
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Mirka, tak się zastanawiam, czy też mam wyciągnąć z garażu moje doniczki. Ale boję się, że u mnie by się strasznie rośliny powyciągały, bo na schodach to mam raczej ciemno, a do wiosny to jeszcze nam jednak sporo czasu zostało.
Agapanta to na pewno nie wato wyciągać, bo nawet jakwypuścił teaz białe liście, to potem wypuści nowe. Mam tak co roku.
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wandziu,jeżeli chodzi o agapanta,to postępuję z nim z ogromną tremą.Niby czytam,że u forumek myk do piwnicy i do wiosny zapominam,ja ciągle się wpatruje w niego,w pustą doniczkę właściwie,bo zgubił liście w jasnym pokoju,a teoretycznie powinien być zielony ;:131 Teraz dojrzałam 2-3 zielone punkciki,znak,że żyje,postawiłam na oknie w piwnicy ;:131 Żebym tylko nie zalała go ;:223 Chryzantem natomiast nie powstrzymuję z wegetacją.One tak późno czasami kwitną,że wczesne mrozy robią im egzekucję jeszcze w pąkach :evil: A niech rosną,wiem,że do wiosny daleko.Dom się wyludnił częściowo,porozstawiam doniczki i niech się dzieje ;:224 Myślę,Wandziu,że wyczujesz,kiedy je wystawić ;:108 Nic na siłę,moje jakieś nadpobudliwe(myślę,że wynika to z moich umiejętności,braku ich raczej :oops: )
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

Żurawina z własnego ogródka?
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zdjęcia żurawiny wstawiła miła forumka :D Też pewnie takich owoców się doczekam :D
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Jak na styczeń to sporo zieleniny widzę w doniczkach. :wink:
Ja też już wysiałam co nieco, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Grażyna.
kogro-linki
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Miło mi będzie Betino,jak wpadniesz tu świadomie :wink:
Grażynko,miałam zapytać Cię o kliwię,czy szykuje się do kwitnienia na balkoniku?Podczas mojej ostatniej wizyty jej nie widziałam.Moje chyba wylecą,przeginają ;:222
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Miruś na razie nie widzę pączków, ale jeszcze czas na nią.
Zacznę ją budzić dopiero końcem lutego, podlewając obficie.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mireczko widzę ,że ciężko Ci wytrzymać bez zielonego .Fakt ,że rośliny teraz już zaczynają się wyciągać do światła .Dobrze ,ze je trochę wystawiłaś .U mnie moje parapetowce ,też trochę dłuższe się robią .
Jakoś to przetrzymamy ,do wiosny każdy mijający dzień nas przybliża .Trzymaj się Miruś ;:196
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jak tam zieleninka Miruś ?
Pozazdrościłam i też mi już coś tam zielenieje w kubkach. :uszy
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Mireczko czy już coś siejesz :?:
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Może ja bym też coś posiała ;:224
Ale najpierw trzeba mieć czas, żeby coś kupić ;:223
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Najgoręcej,najserdeczniej witam miłych gości :wit Jestem na głodzie....komputerowym ;:174 Rok zaczął się od wszelakich awarii,nie ominęło komputera oczywiście :evil: Korzystam z laptopa córki(weekend),ale baaardzo brakuje mi...myszki :oops: Nie dodam zdjęć,a roślinki tak ładnie się zazieleniły ;:173 Wysiałam kobeę i na tym chyba poprzestanę.
Grażynko,wysiewy u Ciebie mają zawsze dobry finał,w przeciwieństwie do mnie ;:222
Ewo,Aniu,Romciu ,cieszę się z Waszych odwiedzin ;:196 A Basia mnie rozśmieszyła tym sezonem borówkowym ;:7
Mój ci on cz. 3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”