Ogród Piotra-
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Piotra-
Wszystkiego dobrego w nowym roku, Ty nasz uporzadkowany Piotrze z Wielkopolski.
- Piotr-Sz
- 200p
- Od: 28 gru 2010, o 12:09
Witajcie Moi Drodzy w tym 2013 roku!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Dzięki wszystkim za życzenia:-)
fiskomp- no faktycznie dość przełomowy rok- zresztą ostatnie 3 lata są takie. Dzięki za życzenia i odwiedziny mojego wątku. Co do furtki- ... jeszcze się nie wybrałem po profile stalowe- mam bardzo daleko po nie, jakieś... 3 km
Ale dam radę.
Dzisiaj za to wkopałem szyld firmowy. Jutro wrzucę fotki- stoi w ogrodzie:) Dzisiaj też skończyłem prace nad stroną internetową. Generalnie moje marzenie ma już ręce i nogi- sprawy formalne załatwione, materiały reklamowe (wizytówki, ulotki, baner, szyld i strona internetowa) gotowe, sprzęt kupiony, bus kupiony. Chciałem - mam.
akl62- dzięki! A uporządkowany- to zdecydowanie za dużo powiedziane:)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Dzięki wszystkim za życzenia:-)
fiskomp- no faktycznie dość przełomowy rok- zresztą ostatnie 3 lata są takie. Dzięki za życzenia i odwiedziny mojego wątku. Co do furtki- ... jeszcze się nie wybrałem po profile stalowe- mam bardzo daleko po nie, jakieś... 3 km

Dzisiaj za to wkopałem szyld firmowy. Jutro wrzucę fotki- stoi w ogrodzie:) Dzisiaj też skończyłem prace nad stroną internetową. Generalnie moje marzenie ma już ręce i nogi- sprawy formalne załatwione, materiały reklamowe (wizytówki, ulotki, baner, szyld i strona internetowa) gotowe, sprzęt kupiony, bus kupiony. Chciałem - mam.
akl62- dzięki! A uporządkowany- to zdecydowanie za dużo powiedziane:)
- Piotr-Sz
- 200p
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Twój ogród to żywa reklama
Dużo zdjęć z lwem i nie dziwię się -zakątek boski(chyba ty tez jesteś dumny stąd avatar
)
Masz dużo wina,pięknych ostróżek gigantów i host-to lubię

Dużo zdjęć z lwem i nie dziwię się -zakątek boski(chyba ty tez jesteś dumny stąd avatar

Masz dużo wina,pięknych ostróżek gigantów i host-to lubię

- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Wpadłam z rewizytą i też Ci życzę powodzenia w Nowym 2013 Roku w życiu osobistym i zawodowym 

Pozdrawiam - Justyna
- Piotr-Sz
- 200p
Dzięki
Właśnie opracowuję metalowe podpory do dalii. generalnie projekt mało odkrywczy- trzy grube pręty zespawane z dwoma obręczami. Na rynku dużo podobnych, ale małych i "lichych". Zastanawiam się tylko- może mi pomożecie- czy na rynku są dostępne jakieś gotowe metalowe obręcze. Średnica ok. 80 cm. Np takie jak pierścienie do beczek. Muszę to sprawdzić, ale może ktoś z Was ma taką wiedzę, jakiś pomysł.

Właśnie opracowuję metalowe podpory do dalii. generalnie projekt mało odkrywczy- trzy grube pręty zespawane z dwoma obręczami. Na rynku dużo podobnych, ale małych i "lichych". Zastanawiam się tylko- może mi pomożecie- czy na rynku są dostępne jakieś gotowe metalowe obręcze. Średnica ok. 80 cm. Np takie jak pierścienie do beczek. Muszę to sprawdzić, ale może ktoś z Was ma taką wiedzę, jakiś pomysł.

- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
Bardzo podobają mi się te podpory ale one wszystkie są robione już na wieczność,zespawane w danym rozmiarze i nieraz trudno je nawet wsadzić do samochodu,czy nie można ich robić osobno?Do kijków można dospawać uchwyty na obręcze,które mogłyby być w różnych rozmiarach i sama bym decydowała ile tego chcę,nigdzie nic podobnego nie widziałam a wydaje mi się,że jest to do zrobienia
Może żle myślę,bo nie mam pojęcia o spawaniu 

- fiskomp
- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
Wcale się nie dziwię, jemu (sąsiadowi) nie zależy, a Tobie psuje widok na ogród i reklamęPiotr-Sz pisze: Przy okazji nadmienię, że uległem- na wiosnę zamierzam pomalować ścianę sąsiada- tą za żywotnikami.

- agatka1409
- 200p
- Od: 6 mar 2012, o 14:00
Witaj Piotrze
Jako mała dziewczynka zachwyciłam się ksiązką "Tajemniczy Ogród",czesto do niej powracałam i po raz kolejny oddawałam się lekturze
,wyobrażałam sobie jaki ten ogród musi być piękny...A dzisiaj ten ogród zobaczyłam,cudowny i pachnący ,ale jaki tajemniczy
Brawo
,wielkie brawo za włożoną pracę,miłość do roślin i taką bajkę ,którą masz,a mnie urzekła.

Brawo

- lukas_ana
- 100p
- Od: 14 cze 2012, o 10:25
Witam po zimie!;)
No ścianka rzeczywiście nadaje się do schowania, pomalowanie na pewno dużo odmieni, ale widzę że równa i ładna to ona nie jest - jeszcze w porównaniu do tej twoje dostawionej z dachówkami itd bo kiszka:/ jeżeli mogę coś zaproponować to może jakieś pnącze zimozielone na nią puścić - to i tło będzie ładne i z czasem się nie zepsuje tak jak ściana:) bo zacieki będą się i tak pojawiać z czasem, a zieleń to zakryje.
pozdrawiam
Łukasz
No ścianka rzeczywiście nadaje się do schowania, pomalowanie na pewno dużo odmieni, ale widzę że równa i ładna to ona nie jest - jeszcze w porównaniu do tej twoje dostawionej z dachówkami itd bo kiszka:/ jeżeli mogę coś zaproponować to może jakieś pnącze zimozielone na nią puścić - to i tło będzie ładne i z czasem się nie zepsuje tak jak ściana:) bo zacieki będą się i tak pojawiać z czasem, a zieleń to zakryje.
pozdrawiam
Łukasz
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=57083" onclick="window.open(this.href);return false; - nasz mały ROD - zapraszamy na spacer:)
Lukas & Ana
Lukas & Ana
- Piotr-Sz
- 200p
No hej. Witajcie po zimie!!! Na szczęście mam mało czasu na pisanie- trochę roboty się ruszyło
. Sezon uważam za otwarty
agatka1409-nawet nie wiem co mam powiedzieć. Sprawiłaś mi ogromną przyjemność tym co napisałaś. Powiem tylko- dziękuje! Chętnie odwiedził bym twój ogród, ale link pod twoim postem nie działa
lukas_ana -hej. No właśnie planuje coś tymczasowego zrobić z tą ścianą, ale nic na nią nie puszczam bo poniżej rosną brabanty , więc to one maja zakyć docelowo ścianę. Choć przyznaję, że trzeba było ja wyremontować przed posadzeniem - uniosłem się duma, w końcu ściana sąsiada- bezsensownie, bo przecież od mojej strony.

agatka1409-nawet nie wiem co mam powiedzieć. Sprawiłaś mi ogromną przyjemność tym co napisałaś. Powiem tylko- dziękuje! Chętnie odwiedził bym twój ogród, ale link pod twoim postem nie działa

lukas_ana -hej. No właśnie planuje coś tymczasowego zrobić z tą ścianą, ale nic na nią nie puszczam bo poniżej rosną brabanty , więc to one maja zakyć docelowo ścianę. Choć przyznaję, że trzeba było ja wyremontować przed posadzeniem - uniosłem się duma, w końcu ściana sąsiada- bezsensownie, bo przecież od mojej strony.
- agatka1409
- 200p
Piotrze cieszę się razem z Tobą że masz pracy sporo
,taka praca to czysta przyjemność,link juz działa,zapraszam na kawkę i ciacho albo browarka 

- agatka1409
- 200p
Witaj Piotrze
,dzięki ze mnie odwiedziłeś,zapraszam częściej