Ogród Piotra-

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
akl62
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 cze 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Piotra-

Post »

Wszystkiego dobrego w nowym roku, Ty nasz uporzadkowany Piotrze z Wielkopolski.
Awatar użytkownika
Piotr-Sz
200p
200p
Od: 28 gru 2010, o 12:09

Post »

Witajcie Moi Drodzy w tym 2013 roku!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Dzięki wszystkim za życzenia:-)

fiskomp- no faktycznie dość przełomowy rok- zresztą ostatnie 3 lata są takie. Dzięki za życzenia i odwiedziny mojego wątku. Co do furtki- ... jeszcze się nie wybrałem po profile stalowe- mam bardzo daleko po nie, jakieś... 3 km :) Ale dam radę.

Dzisiaj za to wkopałem szyld firmowy. Jutro wrzucę fotki- stoi w ogrodzie:) Dzisiaj też skończyłem prace nad stroną internetową. Generalnie moje marzenie ma już ręce i nogi- sprawy formalne załatwione, materiały reklamowe (wizytówki, ulotki, baner, szyld i strona internetowa) gotowe, sprzęt kupiony, bus kupiony. Chciałem - mam.

akl62- dzięki! A uporządkowany- to zdecydowanie za dużo powiedziane:)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Piotr-Sz
200p
200p

Post »

hej. Poniżej zdjęcia zainstalowanego szyldu :-)

Przy okazji nadmienię, że uległem- na wiosnę zamierzam pomalować ścianę sąsiada- tą za żywotnikami.

Szyld jest dwustronny- ale jakoś głupio mi było robić mu zdjęcia :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Twój ogród to żywa reklama ;:oj
Dużo zdjęć z lwem i nie dziwię się -zakątek boski(chyba ty tez jesteś dumny stąd avatar :wink: )
Masz dużo wina,pięknych ostróżek gigantów i host-to lubię ;:180
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Wpadłam z rewizytą i też Ci życzę powodzenia w Nowym 2013 Roku w życiu osobistym i zawodowym ;:196
Pozdrawiam - Justyna
Awatar użytkownika
Piotr-Sz
200p
200p

Post »

Dzięki :wink:

Właśnie opracowuję metalowe podpory do dalii. generalnie projekt mało odkrywczy- trzy grube pręty zespawane z dwoma obręczami. Na rynku dużo podobnych, ale małych i "lichych". Zastanawiam się tylko- może mi pomożecie- czy na rynku są dostępne jakieś gotowe metalowe obręcze. Średnica ok. 80 cm. Np takie jak pierścienie do beczek. Muszę to sprawdzić, ale może ktoś z Was ma taką wiedzę, jakiś pomysł.

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p
Od: 13 paź 2010, o 18:01

Post »

Bardzo podobają mi się te podpory ale one wszystkie są robione już na wieczność,zespawane w danym rozmiarze i nieraz trudno je nawet wsadzić do samochodu,czy nie można ich robić osobno?Do kijków można dospawać uchwyty na obręcze,które mogłyby być w różnych rozmiarach i sama bym decydowała ile tego chcę,nigdzie nic podobnego nie widziałam a wydaje mi się,że jest to do zrobienia :wink: Może żle myślę,bo nie mam pojęcia o spawaniu :(
Awatar użytkownika
PiotrekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 wrz 2011, o 08:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piotr-Sz pisze: Obrazek Obrazek

Mi znajomy robił podobne rzeczy, formy do przycinania roślin, itp. Brał grosze za materiał. Wszystko da się wyginać tylko trzeba mieć kogoś sprawdzonego. Szukaj u osób które zajmują się ogrodzeniami "metalowymi". :wink:
Awatar użytkownika
Piotr-Sz
200p
200p

Post »

Akurat znam:) ten motyw z szablonami do przycinania też niezły:)
Awatar użytkownika
fiskomp
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 wrz 2010, o 21:22

Post »

Piotr-Sz pisze: Przy okazji nadmienię, że uległem- na wiosnę zamierzam pomalować ścianę sąsiada- tą za żywotnikami.
Wcale się nie dziwię, jemu (sąsiadowi) nie zależy, a Tobie psuje widok na ogród i reklamę ;:108
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka :)
Awatar użytkownika
agatka1409
200p
200p
Od: 6 mar 2012, o 14:00

Post »

Witaj Piotrze :wit Jako mała dziewczynka zachwyciłam się ksiązką "Tajemniczy Ogród",czesto do niej powracałam i po raz kolejny oddawałam się lekturze :) ,wyobrażałam sobie jaki ten ogród musi być piękny...A dzisiaj ten ogród zobaczyłam,cudowny i pachnący ,ale jaki tajemniczy
Brawo ;:138 ;:138 ;:138 ,wielkie brawo za włożoną pracę,miłość do roślin i taką bajkę ,którą masz,a mnie urzekła.
Pozdrawiam Agatka
Mój mały raj na ziemi.
Awatar użytkownika
lukas_ana
100p
100p
Od: 14 cze 2012, o 10:25

Post »

Witam po zimie!;)

No ścianka rzeczywiście nadaje się do schowania, pomalowanie na pewno dużo odmieni, ale widzę że równa i ładna to ona nie jest - jeszcze w porównaniu do tej twoje dostawionej z dachówkami itd bo kiszka:/ jeżeli mogę coś zaproponować to może jakieś pnącze zimozielone na nią puścić - to i tło będzie ładne i z czasem się nie zepsuje tak jak ściana:) bo zacieki będą się i tak pojawiać z czasem, a zieleń to zakryje.

pozdrawiam
Łukasz
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=57083" onclick="window.open(this.href);return false; - nasz mały ROD - zapraszamy na spacer:)
Lukas & Ana
Awatar użytkownika
Piotr-Sz
200p
200p

Post »

No hej. Witajcie po zimie!!! Na szczęście mam mało czasu na pisanie- trochę roboty się ruszyło :wink: . Sezon uważam za otwarty ;:138

agatka1409-nawet nie wiem co mam powiedzieć. Sprawiłaś mi ogromną przyjemność tym co napisałaś. Powiem tylko- dziękuje! Chętnie odwiedził bym twój ogród, ale link pod twoim postem nie działa :(

lukas_ana -hej. No właśnie planuje coś tymczasowego zrobić z tą ścianą, ale nic na nią nie puszczam bo poniżej rosną brabanty , więc to one maja zakyć docelowo ścianę. Choć przyznaję, że trzeba było ja wyremontować przed posadzeniem - uniosłem się duma, w końcu ściana sąsiada- bezsensownie, bo przecież od mojej strony.
Awatar użytkownika
agatka1409
200p
200p

Post »

Piotrze cieszę się razem z Tobą że masz pracy sporo ;:138 ,taka praca to czysta przyjemność,link juz działa,zapraszam na kawkę i ciacho albo browarka :wink:
Pozdrawiam Agatka
Mój mały raj na ziemi.
Awatar użytkownika
agatka1409
200p
200p

Post »

Witaj Piotrze :wit ,dzięki ze mnie odwiedziłeś,zapraszam częściej :D
Pozdrawiam Agatka