Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Maryna troszkę przesadzasz z tą wielką ilością u mnie lilii i liliowców jest to tyle pięknych kolekcji że ja czuje się jak mały pikuś zresztą te najpiękniejsze są dopiero u mnie od jesieni . W tym roku zakwitnie już nie wiele czekam też z niecierpliwością na następny rok.marpa pisze:Piękną kolekcję liliowców obejrzałam u Ciebie GENIU!rewelacja!!!Ja nie uległam forumowym "chciejstwom" i nie kupowałam liliowców, mam co mam i wystarczy,bo wiadomo,że zajmują sporo miejsca.Dlatego z przyjemnością oglądam je w innych ogrodach.A Twoje chyba nie mają konkurencji !!!Zajrzę jeszcze do Ciebie ,bo pewnie jeszcze coś ciekawego masz w zanadrzu do pokazania?
Maryna.![]()
Zapraszam Genia
- e-genia
Grzesiu jesteś miły chwasty rosną jak wszędzie ,a w tym roku jak oszalałe . A lilie jak na razie mam chyba wszystkie jakie chcę chyba ze zobaczę jakieś nowości ,które mi się znowu bardzo będą podobaćGrzesik pisze:Piękne zdjęcia, a lilie cudne, masz już wszystkie które sobie wymarzyłaś czy jeszcze jakejś poszukujesz? Powiedz mi Geniu zkąd Ty wyrywasz chwasty skoro tam nie ma u Ciebie na nie miejsca
Genia
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Kochana Geniu !
Jak to możliwe, że tyle cudnego kwiecia mieści się w Twoim nie dużym ogrodzie !?
Oglądam Twoje lilie i liliowce i tylko wzdycham i jęczę, szczególnie przy tych ciemnych.
Ja przy Tobie ze swoimi trzema rodzajami liliowców i 16 - ma liliami to mogę się schować.
O irysach już nawet nie wspomnę !
Już wiem, one Tak Geniu Tobie pięknie się udają i kwitną, bo ciągle dzielisz się z innymi swoimi roślinami !
Jak zobaczyłam we Wrocławiu bagażnik Waszego z Mężem samochodu, byłam w szoku, pół Twojego ogrodu tam było !
Pozdrawiam serdecznie. Aga.

Jak to możliwe, że tyle cudnego kwiecia mieści się w Twoim nie dużym ogrodzie !?
Oglądam Twoje lilie i liliowce i tylko wzdycham i jęczę, szczególnie przy tych ciemnych.
Ja przy Tobie ze swoimi trzema rodzajami liliowców i 16 - ma liliami to mogę się schować.
O irysach już nawet nie wspomnę !
Już wiem, one Tak Geniu Tobie pięknie się udają i kwitną, bo ciągle dzielisz się z innymi swoimi roślinami !
Jak zobaczyłam we Wrocławiu bagażnik Waszego z Mężem samochodu, byłam w szoku, pół Twojego ogrodu tam było !
Pozdrawiam serdecznie. Aga.

- e-genia
Aguś kochana we Wrocławiu miałam bardzo mało musiałabyś zobaczyć jak jechałam do Eli-tiji albo do Asi to bagażnik ledwo dał się zamknąć i wcale w moim ogrodzie nie widać .Jeszcze w tym roku tylko Jacek i dla Marcina jak będę jechała i na ten rok starczy a w przyszłym jak iryski nie wygniją to od nowa jak chcesz to wpiszę Cie na listę na następny rok Ago .
Genia
Genia
Geniu! Czy siewki od Ismeny 300 i 170 mają duży kwiat,czy wzięłąś je ze względu na ładną kolorystykę.a jakie masz odczucia oglądając Highland Lord .U Ismeny to pełny czerwony ,w innych katalogach ma w środku białe obrzeża czy jest duży?
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- e-genia
Ewo siewka 300 ma kwiat średniej wielkości ale bardzo mi się podoba ,siewka 170 nie kwitła więc nie wiem Highland Lord jest jak na razie pojedynczy kwitnie już 2 kwiat kwiat jak na pierwszy rok średniej wielkości . Z dwóch wcale nie jestem zadowolona bo takich nie zamawiałam jeden o różowy wielki z z falbanką w tym samym kolorze i jeszcze inny różowi ma jakiś oczko ale mało atrakcyjne jestem zła bo nawet za darmo by mnie nie zainteresował to nie znaczy że jest brzydki tylko ja nie lubię w jednym kolorze do tego jasne .ewa f pisze:Geniu! Czy siewki od Ismeny 300 i 170 mają duży kwiat,czy wzięłąś je ze względu na ładną kolorystykę.a jakie masz odczucia oglądając Highland Lord .U Ismeny to pełny czerwony ,w innych katalogach ma w środku białe obrzeża czy jest duży?
Genia