Kolorowy ogród Geni -Cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale cudnie :shock:
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

marpa pisze:Piękną kolekcję liliowców obejrzałam u Ciebie GENIU!rewelacja!!!Ja nie uległam forumowym "chciejstwom" i nie kupowałam liliowców, mam co mam i wystarczy,bo wiadomo,że zajmują sporo miejsca.Dlatego z przyjemnością oglądam je w innych ogrodach.A Twoje chyba nie mają konkurencji !!!Zajrzę jeszcze do Ciebie ,bo pewnie jeszcze coś ciekawego masz w zanadrzu do pokazania?
Maryna. ;:111 ;:138
Witaj Maryna troszkę przesadzasz z tą wielką ilością u mnie lilii i liliowców jest to tyle pięknych kolekcji że ja czuje się jak mały pikuś zresztą te najpiękniejsze są dopiero u mnie od jesieni . W tym roku zakwitnie już nie wiele czekam też z niecierpliwością na następny rok.
Zapraszam Genia
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu dzięki ,na prawdę zrobiłaś u mnie piękne zdjęcia w piątek,moje sie nie umywają choć bardzo staram się żeby były dobre.Czekam na następne

Jolu,Izabelo piękne widoczki zrobiła Ania w piątek ,nawet nie widać że przez mój ogród przeszła burza z ulewą
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Piękne zdjęcia, a lilie cudne, masz już wszystkie które sobie wymarzyłaś czy jeszcze jakejś poszukujesz? Powiedz mi Geniu zkąd Ty wyrywasz chwasty skoro tam nie ma u Ciebie na nie miejsca :D
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Gieniu - twój ogród jest dokładnie taki jaki chciałabym by był mój.
Taka feeria barw, tyle kwitnących od wiosny kwiatów.
Po prostu - pięknie :D
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mariolu to prawda pamiętam mówiłaś że chciałabyś mieć taki ogród jak Gienia ;:109

To prawda że Gienia ma uroczy ogród.......taki ogród na którego patrzy się z radością ;:109

Witaj Gieniu i życzę miłej niedzieli :wink:
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Jak zwykle feeria barw, Normalnie w tym ogródku wypoczywam :D .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesik pisze:Piękne zdjęcia, a lilie cudne, masz już wszystkie które sobie wymarzyłaś czy jeszcze jakejś poszukujesz? Powiedz mi Geniu zkąd Ty wyrywasz chwasty skoro tam nie ma u Ciebie na nie miejsca :D
Grzesiu jesteś miły chwasty rosną jak wszędzie ,a w tym roku jak oszalałe . A lilie jak na razie mam chyba wszystkie jakie chcę chyba ze zobaczę jakieś nowości ,które mi się znowu bardzo będą podobać
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mariolu,Jolu,Asiu dziękuję Wam za miłe komentarze .
Każdy z nas jest inny i nawet jakbyś miałam Mariolu wszystkie te kwiaty co ja, to ogród wyglądał by inaczej tak to już jest .
Mój byłby też inny gdybym miała więcej m2
Genia
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09

Post »

Witaj Kochana Geniu !
Jak to możliwe, że tyle cudnego kwiecia mieści się w Twoim nie dużym ogrodzie !?
Oglądam Twoje lilie i liliowce i tylko wzdycham i jęczę, szczególnie przy tych ciemnych.
Ja przy Tobie ze swoimi trzema rodzajami liliowców i 16 - ma liliami to mogę się schować.
O irysach już nawet nie wspomnę !
Już wiem, one Tak Geniu Tobie pięknie się udają i kwitną, bo ciągle dzielisz się z innymi swoimi roślinami !
Jak zobaczyłam we Wrocławiu bagażnik Waszego z Mężem samochodu, byłam w szoku, pół Twojego ogrodu tam było !
Pozdrawiam serdecznie. Aga.

;:3
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś kochana we Wrocławiu miałam bardzo mało musiałabyś zobaczyć jak jechałam do Eli-tiji albo do Asi to bagażnik ledwo dał się zamknąć i wcale w moim ogrodzie nie widać .Jeszcze w tym roku tylko Jacek i dla Marcina jak będę jechała i na ten rok starczy a w przyszłym jak iryski nie wygniją to od nowa jak chcesz to wpiszę Cie na listę na następny rok Ago .
Genia
ewa f
1000p
1000p
Od: 23 sty 2009, o 22:57

Post »

Geniu! Czy siewki od Ismeny 300 i 170 mają duży kwiat,czy wzięłąś je ze względu na ładną kolorystykę.a jakie masz odczucia oglądając Highland Lord .U Ismeny to pełny czerwony ,w innych katalogach ma w środku białe obrzeża czy jest duży?
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ewa f pisze:Geniu! Czy siewki od Ismeny 300 i 170 mają duży kwiat,czy wzięłąś je ze względu na ładną kolorystykę.a jakie masz odczucia oglądając Highland Lord .U Ismeny to pełny czerwony ,w innych katalogach ma w środku białe obrzeża czy jest duży?
Ewo siewka 300 ma kwiat średniej wielkości ale bardzo mi się podoba ,siewka 170 nie kwitła więc nie wiem Highland Lord jest jak na razie pojedynczy kwitnie już 2 kwiat kwiat jak na pierwszy rok średniej wielkości . Z dwóch wcale nie jestem zadowolona bo takich nie zamawiałam jeden o różowy wielki z z falbanką w tym samym kolorze i jeszcze inny różowi ma jakiś oczko ale mało atrakcyjne jestem zła bo nawet za darmo by mnie nie zainteresował to nie znaczy że jest brzydki tylko ja nie lubię w jednym kolorze do tego jasne .
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ale dziś piękny dywan z przypołudników
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

No właśnie Geniu, u Ciebie całe łany przypołudników, a u mnie zaledwie kilka kępek ;)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”