Ewuniu ewarm no właśnie dla tego zapachu go kupiłam

Magnolii bardzo szkoda, one tak cudnie kwitną. Miejmy nadzieję, że najgorsze za nami, choć w tym roku pogoda raczej mnie nie zaskoczy...
Tereniu u mnie tez wreszcie przestało padać

Nie mogłam uwierzyć po przebudzeniu, że nie słychać deszczu, aż czym prędzej do okna podeszłam, żeby sprawdzić
Martusiu mam cichutką nadzieję, że tym kupionym narcyzom i u mnie się spodoba... Póki co postawiłam sobie na stoliku na tarasie i wącham, gdy tylko przechodzę obok
Dominisiu żagwin to jeszcze pozostałość po okresie "każdy niebieski kwiatek jest cudny"

Ciągnęło mnie do tego koloru jak sroczkę do świecidełek. Rozchodnik nazywa się mirtowaty, łodygi ma całkiem długie, ale póki co pokłada się po ziemi...
Justynko aż się zaczerwieniłam od tylu pochwał

Cieszę się ogromnie, że jesteś zadowolona

Niech ci wszystko ładnie rośnie.
Ewelinko słońce chyba czyta forum, bo wreszcie przyszło

Całą sobotę mogłam sobie gmerać w ogrodzie, więc znów jestem happy

Też lubię te kolorowe poduchy, dlatego wciąż dokupuję, chociaż już nie mam gdzie upychać...
Ewuniu ewarost ten narcyz taki w sumie skromniutki w porównaniu do kolegów, ale i tak go wszyscy kochamy, prawda? Przy każdych zakupach cebulowych zwracałam uwagę czy go nie mają, a tymczasem stał sobie spokojnie na targu i czekał na mnie

Mam nadzieję, że ze mną zostanie.
Alu oczywiście, że widziałam i po cichutku zazdrościłam
Aguś myślałam, że jestem jakaś dziwna, bo jaram się starym skromniutkim narcyzem, podczas gdy dziewczyny tyle piękności pokazują w swoich ogrodach

Miło mi bardzo, że ma on wiele innych miłośniczek
Joasiu to bardzo stara odmiana, więc możliwe, że obiekt moich westchnień trafił ci się fuksem

Wąchałaś go kiedyś? Ja uwielbiam jego zapach

Poduszkowce i ja lubię
Olu miałam

Aż trudno mi było w to uwierzyć, bo dzień wcześniej deszcz zapowiadali w całej Polsce...
Soniu Exotic to twoja zasługa, pamiętasz pewnie jak całą zeszłą wiosnę zachwycałam się twoimi

Z każdym dniem jestem nimi bardziej zauroczona, zwłaszcza, gdy przypomnę sobie jaki start miały... Lepiej niech gryzonie trzymają się z daleka, bo oskalpuję żywcem, mimo że raczej pokojowo nastawiona jestem