Ogród Marty cz. V

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. V

Post »

Wariatka.Normalni ludzie to odłączają się od świata aby wypocząć. :lol: Gdyby można tak było ogród w walizeczkę spakować co? ;:306
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Ładne fotki z ogrodu Martuś ..odpoczywaj . Karwię troszkę poznałam ostatnio , do poniedziałku wczasował się tam mój syn z rodziną :) przysyłał fotki ...teraz zmienili miejsce pobytu ...Wczasowanie nad morzem...uwielbiałam i byłam kilkanaście razy ale to było już tak dawno ;:7 ...teraz nawet nie myślę o takich dalekich podróżach ;:131 ...chociaż właściwie nic nie stałoby na przeszkodzie ;:173 ... Zasiedziałam się i jak dzieci dorosły ...zapomniałam o wczasowaniu bo mam je już chyba cały rok ...tyle,że na miejscu a to nie to samo... ;:173
Wypoczywaj szczęśliwie! ;:196

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Miłego odpoczynku, ale pogodę do wypoczynku to masz wspaniałą ciepło i słonecznie :tan
A jaka woda w Bałtyku?
Oj naoglądałam się Twoich cudnych kwiatów ;:108
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Martuś, no ja się nie dziwię że jak cały dzień plażujesz na piachu, to wieczorkiem zachciewa się kolorów. A najlepiej z własnego ogrodu. A Twój ogród jest piękny. Zawsze mnie czymś zaskoczysz. Jejku jak ja Ci zazdroszczę tego plażowania. Ja nawet na weekend nie wyskoczę, bo mamy ten remont ;:223 .
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marysiu,pogoda piękna ,podobno ją przywieźliśmy ,bo było brzydko i padało,nie mogę przyzwyczaić się do nic nierobienia ,dodrze ,że mam ogród ze sobą,pozdrawiam i buziaczki przesyłam ;:196

Ewciu,taki ze mnie świr ;:306 ,nie lubię się odłączać od świata,robię to tylko wtedy gdy jadę na grzyby,i tydzień siedzę w lesie,pozdrawiam Cię gorąco ;:168

Maryniu,dziękuję ,Karwia ma bardzo czystą i szeroką plażę,może warto by się wybrać,żeby coś odmienić,buziaczki dla Ciebie ;:168

Ewuniu,pogoda piękna,woda zimnawa,bo przed naszym przyjazdem padało i było chłodno,ale wszystko da się wytrzymać ,żeby pobyć w wodzie,woda w Karwi bardzo czysta ,pozdrawiam Cię serdecznie,i buziaczki posyłam ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu,to nic nie robienie też jest nudne,Ty masz blisko do morza ,to zawsze możesz w innym czasie tu przyjechać ,a dla nas to wyprawa, 9 godzin jazdy,pozdrawiam Cię gorąco ,bo dzisiaj było bardzo gorąco i słonecznie i dalej tak zapowiadają ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu to dobrze, że nie potrafisz oderwać się od ogrodu to tylko korzyść dla nas. Tyle teraz kwitnie pięknych roślin i mielibyśmy przerwę a tak to wieczorne rozkoszowanie się Twoim ogrodem trwa ;:215 chyba znowu coś zacznę zapisywać ;:196 Wrócisz opalona jak murzynek ;:196
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Martuś-cudowny ogród-jak zawsze zresztą :) Teraz to dopiero jest co podziwiać. Tylko ocham i acham. I zerkam czy może nie masz czegoś co ja mam, bo jednak chciałabym się jakoś za Twoje dobre serce odwdzięczyć. I już już myślałam, że ostrogowca nie masz. A tu bach-mignął mi w ostatnich zdjęciach. I co ja teraz biedna mam zrobić ;:306 Jedyna nadzieja w daliach :D
Martuś-kwiatki od Ciebie-wszystkie-rosną jak na drożdżach. To tak w ramach meldunku :D Niektóre kwitną, niektóre nie, ale wszystkie pięknie się przyjęły. Tylko ten liliowiec obwódkowy-niski-jakiego będzie koloru? Bo nie uświadczył mnie w tym roku pędem kwiatowym :lol:
Martuś-ładuj akumulatory nad morzem i powdychaj trochę tego cudownego morskiego powietrza w moim imieniu. Och jak ja bym chciała też trochę poleżeć na plaży :) Może za rok. Tymczasem leżę na kocu w moim coraz bardziej rozbuchanym zielonością ogrodzie i też mi dobrze :)
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Fajnie znowu zagubić się w Twoim ogrodzie, wśród bajecznych kolorów i cudownych zapachów, szczególnie lilii. ;:138
Zapracowana, bez chwili wytchnienia- praca, ogród, dom i przetwory, robione już nocą,bo dnia zabrakło.
Zamiast zasłużonego wypoczynku, wytapiania sadełka obracając się na plaży jak na rożnie, Ty tulisz się do lodówki, ;:306 żeby tylko mieć kontakt z nami i baczenie na ogród.Dzięki za piękne fotki ;:196
Wypoczywaj, bo po powrocie znowu zakaszesz rękawy i nie będzie kiedy nawet usiąść.Wracaj szczęśliwie, czekamy. ;:168
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ja to mam jakąś Gaurę potwora
Bardzo się rozrosła i pokłada się na inne rosliny.
Ja też tak mam ze zdjęciami. Dlatego nie wstawiam wszystkich teraz. Zostawiam na zimę. Teraz staram się dawać w miare aktualne
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś, witaj.Zamiast odpoczywać dalej starasz się kontaktować, to miłe ;:138 .Lecz nie odpoczniesz. :;230
Ja jak wyjeżdżam to nie sety nie mam internetu bo jeździmy pod kamping. :;230
Kwiaty i zdjęcia jak zawsze śliczne. ;:138
Pozdrawiam i miłego odpoczynku. ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu,witaj ,już jesteśmy bardzo opaleni,bo pogoda jak na zamówienie,plaża w Karwi piękna ,i czysta ,nie było mnie bo jakoś tak zeszło na odpoczynku i na ogród brakło czasu,słońce też zmęczy ,ale dzisiaj będą zdjęcia z ogrodu,pozdrawiam Cię gorąco z gorącego morza ;:196

Aniu,cieszę się,że kwiatuszki rosną ,liliowiec może jeszcze w tym roku później zakwitnie ,na żółto,bo on kwitnie cały rok,troszkę z przerwami,nie martw się ,że nie masz mi co dać ,ja na nic nie czekam ,a jak masz dalie wielkokwiatowe,to się ucieszę ,ale jak ich nie ma to też nie problem,,posyłam buziaczki i moc gorących promyków ,których jest tutaj pod dostatkiem, ;:3 ;:196

Stasiu,dzięki za odwiedziny,sadełka tak lekkomyślnie się tutaj nie wytopi,bo się nadrobi pysznymi tłustymi rybkami,a co mi tam,jak troszkę wstąpię do ogrodu to dla rozrywki ,bo tutaj tylko plaża ,słońce ,woda ,ryby ,spacerki i leżenie,buziaczki i gorące promyki posyłam ;:196 ,ale jestem nagrzana ;:306

Gosiu,witaj w zimie super się wspomina i ogląda zdjęcia,jest więcej czasu,ale ogrody teraz bardzo kwitną, :lol:

Kasiu,fajnie wieczorem znowu wejść do ogrodu,przez cały dzień nic nie robienia,zaraz wstawię fotki z ogrodu,buziaczki dla Ciebie ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam na spacerek do rozgrzanego ogrodu

Obrazek

Akant
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martuniu jak zwykle piękne łany te pysznogłówki i tawułki pięknie wyglądają ;:63 Macie szczęście do pięknej pogody , co nad naszym morzem nie jest czymś oczywistym. Kiedy wracasz do domu? Pozdrawiam i ucałowania przesyłam ;:196
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Ależ piękny widok zaraz za kącikiem wypoczynkowym :D No i jak zawsze u Ciebie bujnie i kolorowo.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”