Marysiu,witaj ,już jesteśmy bardzo opaleni,bo pogoda jak na zamówienie,plaża w Karwi piękna ,i czysta ,nie było mnie bo jakoś tak zeszło na odpoczynku i na ogród brakło czasu,słońce też zmęczy ,ale dzisiaj będą zdjęcia z ogrodu,pozdrawiam Cię gorąco z gorącego morza
Aniu,cieszę się,że kwiatuszki rosną ,liliowiec może jeszcze w tym roku później zakwitnie ,na żółto,bo on kwitnie cały rok,troszkę z przerwami,nie martw się ,że nie masz mi co dać ,ja na nic nie czekam ,a jak masz dalie wielkokwiatowe,to się ucieszę ,ale jak ich nie ma to też nie problem,,posyłam buziaczki i moc gorących promyków ,których jest tutaj pod dostatkiem,
Stasiu,dzięki za odwiedziny,sadełka tak lekkomyślnie się tutaj nie wytopi,bo się nadrobi pysznymi tłustymi rybkami,a co mi tam,jak troszkę wstąpię do ogrodu to dla rozrywki ,bo tutaj tylko plaża ,słońce ,woda ,ryby ,spacerki i leżenie,buziaczki i gorące promyki posyłam

,ale jestem nagrzana
Gosiu,witaj w zimie super się wspomina i ogląda zdjęcia,jest więcej czasu,ale ogrody teraz bardzo kwitną,
Kasiu,fajnie wieczorem znowu wejść do ogrodu,przez cały dzień nic nie robienia,zaraz wstawię fotki z ogrodu,buziaczki dla Ciebie