Mufka - ogrodowe marzenia... cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
MartaK
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 8 maja 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mufka - ogrodowe marzenia... cz.2

Post »

Dziękuję za przywitanie :) szukałam pomysłu co posadzić obok jeżówek i widzę, że super komponują się z rozchodnikami, oby jutro nie padało to będę mogła trochę popracować
Pozdrawiam, MK
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

MUFKO....klimakterium dobre, ale ja bardziej bawiłam się na andropauzie.........

natomiast powiew Twoich traw czuję w swoim pustym ogrodzie...tak dobrze działają....trawki od Ciebie pięknie rosną i na wiosnę znajdą swoje miejsce docelowe....na razie rosną w przedszkolu :;230 :;230

pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
misia
500p
500p
Od: 28 lip 2006, o 10:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pięknie, bardzo ładne rabaty z trawami takie zwiewne i tak mnogość odmian.
Rozchodniki bardzo ładnie wyglądają wśród traw ;:63
Pozdrawiam, Beata
Ogród Misi
Awatar użytkownika
Reniatka
100p
100p
Od: 28 sie 2013, o 14:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Trawy skradły moje serce. Pięknie u Ciebie rosną ;:108 . Zamierzam wygospodarować dla tych jesiennych ślicznotek trochę miejsca w ogrodzie :tan .
Pozdrawiam Renia
W moim ogródeczku
Awatar użytkownika
Gencjana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2010, o 22:14

Post »

Kochana Marysiu, nie przestanę żałować, że tych wspaniałych rabat nie zobaczyłam na żywo. Było miłe zaproszenie,
a nie mogłam skorzystać. :( ;:145 Przynajmniej nie masz zmartwienia z wielkimi kępami miskantów. A ja sobie od paru
tygodni łamałam głowę, gdzie przesadzić żle posadzonego wielkiego White Feather. Dzis zrobiłam trochę przemeblowań
i znalazłam nareszcie rozwiązanie. :D Jeszcze jest szczupły , wiec dam radę. Uściskaj przemiłą Kasię. ;:167
Pozdrawiam.Adrianna
Moje wątki Aktualny
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Upajam się wiodkami i marzę że kiedyś, kiedyś....będzie choć ciut podobnie :wit
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

O jasny gwint jak u ciebie cudnie!!!! :shock:
Że też ja wcześniej nie trafiłam do tego ogrodu, pieknie, trawiasto, hortensjowo ;:167
Na szybko obejrzałam kila ostatnich zdjęć, ale wracam do początków.
Do miłego napisania, jeszcze mnie tu zobaczysz :wink:
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Stepy serwują niesamowite widoki a szum który dochodzi dzwoni mi w uszach.....rajskie siedlisko stworzyłaś ;:180
Morzem traw nieustannie się zachwycam....czuję jakbym siedziała z Tobą i doglądała cudnych zakątków twojego raju
;:196
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Marysiu, przepiękne widoki serwujesz z Wilkowyj. Nic tylko podziwiać i naśladować. WIosną muszę pomysleć o zaproszeniu traw do siebie, żeby jesienią było choć w 1% tak zwiewnie jak u Ciebie. Mistrzyni stepowych rabat.
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Marysiu Dziękuję za powiadomienie i zdjęcie sumaka, ślicznie się prezentuje, zazdroszczę, że daje odrosty, mój Dissecta odrostów nie chce wypuszczać, za to te zwykłe sumaki aż w nadmiarze.Jak zawsze z przyjemnością podziwiam Twoje trawy, jak ja chciałbym mieć taką przestrzeń w ogrodzie, z przestrzenią pożegnałem się kilka lat temu a teraz to już jest busz...a co będzie jak wszystko urośnie, wraz z ostatnią dostawą, aż boję się pomyśleć ;:oj Kociątka bardzo urocze, po mojemu w każdym ogrodzie powinny być koty :D Za kilka lat, jak podrosną drzewa, będziesz miała rajski ogród ;:138 Choć już teraz wygląda on jak raj ;:215 A i jeszcze bym zapomniał - niesamowite jest zdjęcia morza rozchodników :D Pozdrawiam serdecznie ;:168
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02

Post »

:wit

Witaj Krysiu, bardzo dziękuję za pochwały mojego ogrodu - to ogromnie wspiera i motywuje do działania ;:196
Ja jestem zachwycona tym, co Tobie udało się dokonać. Masz przepiękny ogród !

Grażynko najmilsza ;:167 bilety na Andropauzę już kupione na 20 października ;:215

Martusiu to prawda, jeżówki z rozchodnikami wyglądają bardzo ładnie - życzę udanych ogrodowych działań w jesiennych promieniach słońca ;:333

Krysiu bilety już kupione, więc jest nadzieja na kolejną dobrą zabawę ;:224
Żałuję, że tak daleko mieszkasz, bo mogłabyś sobie zabrać od razu duże kępy traw - pomijając etap przedszkolny :;230

Beatko ;:196 PW

Witaj Reniatko :D jesienny ogród bez traw w towarzystwie rozchodników, dzielżanów i marcinków byłby smutny...

Adrianno ;:167 dziękuję w imieniu Kasi za uściski ;:196 Jestem przekonana, że jeszcze kiedyś uda się zrealizować Twój przyjazd do Wilkowyi, byś mogła osobiście zobaczyć szałwie i kocimiętki wiosną lub trawy jesienią :D A ja będę się cieszyć niezmiernie, mogąc Cię gościć nieco dłużej :heja

Jolu, będzie, i to szybciej niż Ci się wydaje ! Twoje maleńkie w tej chwili sadzonki, niebawem pięknie urosną :wink:

Dorotko rozgość się kochana i spaceruj do woli, mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na wspólne ogrodowe pogaduchy ;:333

Agnieszko cieszę się, że już wróciłaś i jesteś zadowolona z urlopu - prześliczne zdjęcia z nad morza !

Marzenko trawy jesienią są piękne ! Widziałam listę róż, które zamówiłaś - wspaniałe odmiany ! Osiem z nich mam u siebie i jestem bardzo zadowolona ;:173

Michał, ucieszyłam się z tego odrostu sumaka ogromnie ! PW.
rozchodniki to żelazne rośliny i wspaniale wyglądają jesienią z trawami ! Ale u Ciebie cała masa nowości ! Napisz trochę dokładniej jakie piękne drzewa kupiłeś, bo ogromnie jestem ciekawa ;:65
Kotki mam cztery i prawdę mówisz, że powinny być w każdym domu ;:108 Są takie śliczne, ciepłe i miłe, wspaniałe na każdą porę roku ;:306

A oto moi nowi domownicy. Bardzo trudno im zrobić zdjęcie, bo są ruchliwi jak dwie iskierki !

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Lucek przygląda się małolatom z politowaniem ;:306

Obrazek
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu, taj zaglądam tu do Ciebie i zastanawiam się jak często bywasz w Wilkowyi?
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Edytko w tym sezonie bywam tylko w weekendy, bo w domu remont piwnic ;:223
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Marysiu Proszę zajrzyj do mnie, zrobiłem spis roślin :wink: Czy Twoje kotki to main coony?
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak, małe kotki to main coony ;:108 Ale pozostałe dwa, to rasa europejska :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”