Będzie wszystko bjuti w tym roku
Moje zielone cztery kąty 2010 cz.1
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje zielone cztery kąty 2010 cz.1
Gorzatko, bardzo mi się podoba ta ścieżka, lepiej wygląda niż trawa
Jak tam humorki dzisiaj?
to takie smuteczki tęsknotki ...
odpędzić i cieszyć się kwiatuszkami
Robić zdjęcia i pokazywać nam
p.s. Mój syn jest też leworęczny i prawo oczny i ma wszystkie możliwe dys... hihihi
to takie smuteczki tęsknotki ...
odpędzić i cieszyć się kwiatuszkami
Robić zdjęcia i pokazywać nam
p.s. Mój syn jest też leworęczny i prawo oczny i ma wszystkie możliwe dys... hihihi
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
magdala
Gosiagorzata76 pisze: M znów w rozjazdach... teraz Lubelszczyzna
Ja też nie dostawałam powiadomień o Twoim wątku.. Moje Hosty z cebul
w końcu zaczęły przybierać właściwie kolory ,śmieszne ,bo na początku były identyczne!
Rzeczywiście -u Was-południowców wszystko szybciej kwitnie -ja też nie mam żadnych tulipanów
ani narcyzów, ani żonkili...
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
A mi trochę trawy brakuje, ale to pewnie kwestia pory roku - jak rabaty się porządnie zazielenią (i sraczka ściemnieje
) to ma to duże szanse być strzałem w dziesiątkę
Patrząc na wasze wyniki postanowiłam, że koniec laby i czas zacząć ryć. Ryć przez duże "R" (znaczy "K" - kamienie). Czeka mnie pogadanka z "męskimi ramionami"
Dzięki za świetne foty liści sasanki - rano lecę oglądać czy to co mam, to sasanka
Dzięki za świetne foty liści sasanki - rano lecę oglądać czy to co mam, to sasanka
Gosia toć mogłaś się zabrać z M i do mnie wskoczyć -Magda ma rację
2 kroki do Końskowoli a jutro akurat tam się wybieram 
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gorzatka, a z ciekawości, to co babci na urodziny?
My też mamy babcię, i zawsze kłopot z prezentem. Ona jest prawdziwym skarbem, tylko, że sama niczego nie potrzebuje...
My też mamy babcię, i zawsze kłopot z prezentem. Ona jest prawdziwym skarbem, tylko, że sama niczego nie potrzebuje...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Kontakt:
GorzatkoMał, ależ zmiana. Nie ścieżka zdobi ogród, ale ważna jest jak ... jak zobaczyłam na własne oczy. Dojdą jeszcze kamyki! Mam chrapkę na kamyki . A kora nie jest sraczkowata... Ładna, jasna, wiosenna. Zszarzeje raz dwa- niestety. Galopuje wiosna po Twoich czterech kątach. A jak się ma dół 
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Gorzatko, jak się masz? 
Naprawdę... chciałam Wam poodpowiadać... ale może nie dziś
Mimo faktu, że politycznie jestem po lewej stronie centrum... nie jestem w stanie...
Tragedia jednoczy ponad podziałami
Mimo faktu, że politycznie jestem po lewej stronie centrum... nie jestem w stanie...
Tragedia jednoczy ponad podziałami
Witam przy niedzieli...
Aguś... kwestia urodzin Babci rozwiązała się sama... Kuba wczoraj miał podwyższoną temperaturę i kaszel, dziś Anka dołączyła
Prezentów Babcia sobie nie życzyła
M podrzucił rano laurkę... to być musi
Dół... smuteczki... no cóż... się porobiło, ale jak śpiewał Freddie: "The show must go on..."
No to trwa... furtka postępuje
O! Proszę... W przerwach bezdeszczowych wczoraj:

A to już praca domowa... bo padało... pada... i będzie padać...

Już pokryte lazurą na kolor "złocisty dąb", teraz jeszcze pomalowanie części metalowych... i oczekiwanie na resztę płotu od frontu, który też będzie drewniany... ale to już nie zależy ode mnie...
Dziś jeszcze z samego rana zdążyłąm rozsypać nawóz pod roślinkami i przegrzebać delikatnie z ziemią... niech teraz deszcz to ładnie rozpuści... akurat skończyłam pracę, kiedy zaczęło kropić, a kiedy wyrwałam chwasty... przeszedł w solidny opad...
Ale norma wyrobiona...
Aguś... kwestia urodzin Babci rozwiązała się sama... Kuba wczoraj miał podwyższoną temperaturę i kaszel, dziś Anka dołączyła
Prezentów Babcia sobie nie życzyła
Dół... smuteczki... no cóż... się porobiło, ale jak śpiewał Freddie: "The show must go on..."
No to trwa... furtka postępuje
O! Proszę... W przerwach bezdeszczowych wczoraj:

A to już praca domowa... bo padało... pada... i będzie padać...

Już pokryte lazurą na kolor "złocisty dąb", teraz jeszcze pomalowanie części metalowych... i oczekiwanie na resztę płotu od frontu, który też będzie drewniany... ale to już nie zależy ode mnie...
Dziś jeszcze z samego rana zdążyłąm rozsypać nawóz pod roślinkami i przegrzebać delikatnie z ziemią... niech teraz deszcz to ładnie rozpuści... akurat skończyłam pracę, kiedy zaczęło kropić, a kiedy wyrwałam chwasty... przeszedł w solidny opad...
Ale norma wyrobiona...
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Kontakt:
Kap, kap - smutny deszczyk. Krążki akacji jak kleksy. Zegar cichutko robi tik tak. Prace (z)ręczne w salonie. I krok po kroku do przodu.
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Ojejku, jestem pod wrażeniem!
Słuchaj, a sąsiedzi silnie wywalają ślepki? ;-) Ja bym wywalała
Gosiu, żeby była jasność, mnie nie chodziło o to, że no nie wiem, nie chce mi się z nikim gadać i proszę mi się nie wpisywać do wątku, mam nadzieję, że nie odebrałaś tego w ten sposób - chyba wszyscy wczoraj czuliśmy się podobnie, prawda?
Współczuję choróbska...
Słuchaj, a sąsiedzi silnie wywalają ślepki? ;-) Ja bym wywalała
Gosiu, żeby była jasność, mnie nie chodziło o to, że no nie wiem, nie chce mi się z nikim gadać i proszę mi się nie wpisywać do wątku, mam nadzieję, że nie odebrałaś tego w ten sposób - chyba wszyscy wczoraj czuliśmy się podobnie, prawda?
Współczuję choróbska...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Aguś... nie, nie, zrozumiałam wszystko tak jak trzeba
Sąsiedzi... sąsiedzi... a prawdę mówiąc, niewiele mnie w tej chwili obchodzi ich pogląd na sprawę
Gadać to będą, jak już cały płot szczelny stanie
M obiecał... zwłaszcza, że mój Tata zaproponował deski, z którymi nie ma co zrobić, profile na konstrukcję są... młody sąsiad dysponuje spawarką i jest chętny do pomocy w razie potrzeby (zasada wzajemnych przysług
)...
Oczywiście musi to potrwać... potem trzeba będzie się pogimnastykować... z montażem, to może nie ja... ja tylko klonowy żywopłot od frontu muszę unicestwić
Gorzej z malowaniem na miejscu... z furtką można było poszaleć w domu, a to trzymetrowe przęsła będą...
Furtka już zresztą dokończona: dziś konstrukcja została pomalowana na zielono... zdecydowałam się na ten kolorek, bo nudno by było w samych brązach
I łuk lidlowy zielony...
Iza... krążki jak kałuże
a salon jest przecież najlepszym miejscem na takie prace... jedeni robią slums sadzonkowy, inni malują 
Sąsiedzi... sąsiedzi... a prawdę mówiąc, niewiele mnie w tej chwili obchodzi ich pogląd na sprawę
Gadać to będą, jak już cały płot szczelny stanie
M obiecał... zwłaszcza, że mój Tata zaproponował deski, z którymi nie ma co zrobić, profile na konstrukcję są... młody sąsiad dysponuje spawarką i jest chętny do pomocy w razie potrzeby (zasada wzajemnych przysług
Oczywiście musi to potrwać... potem trzeba będzie się pogimnastykować... z montażem, to może nie ja... ja tylko klonowy żywopłot od frontu muszę unicestwić
Gorzej z malowaniem na miejscu... z furtką można było poszaleć w domu, a to trzymetrowe przęsła będą...
Furtka już zresztą dokończona: dziś konstrukcja została pomalowana na zielono... zdecydowałam się na ten kolorek, bo nudno by było w samych brązach
I łuk lidlowy zielony...
Iza... krążki jak kałuże
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Gośka furtka wygląda na bardzo solidną...,mnie też czeka wymiana furtki ,na szczęście mój tata zadeklarował swoją pomoc,nie będę się sama męczyła 
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Z ciekawością śledzę kolejne etapy powstawania Twojej "kleksowej" ścieżki. Pospiesz się 
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki