Storczyki Storczykowej cz. 2
Re: Storczyki Storczykowej cz. 2
Dusia,
Trudno, że masz takie przeszkody.
Ale jest edycja postu, dopuszczony czas na poprawki, więc można i trzeba korygować.
Nikt tego nie będzie robił za autora tematu.W dziale "Moje ogrody" nie jeden temat zdjęciowy był przerabiany.
Ale i Tobie dało się zrobić ,więc nie widzę problemu na przyszłość.
Za to widzimy ładniejszą prezentację, być może i tego nie zauważasz ile zyskały fotki.
Ja widzę.
Gwarantuję Ci ,ze to co chcesz pokazać nabrało na tej korekcie jakby i innych walorów. Niby tylko to jest zmiana układu...
Taka jest moja opinia .
Sądzę ,ze większość z nas podobnie myśli i z czystym sumieniem , bez wątpliwości , wypowie się o prezentacji.
W końcu chciałaś pokazać piękno. Nieprawda?
JOVANKA
-wpisz sobie na stałe pilnowanie fotek.
Musimy szanować miejsce na forum i czas innych .Zła jakość fotek, błędy techniczne, nadmiar cytatów, "nabijanie postów" itp.. będą eliminowane bez uprzedzenia przy powtarzających się zdarzeniach.
Trudno, że masz takie przeszkody.
Ale jest edycja postu, dopuszczony czas na poprawki, więc można i trzeba korygować.
Nikt tego nie będzie robił za autora tematu.W dziale "Moje ogrody" nie jeden temat zdjęciowy był przerabiany.
Ale i Tobie dało się zrobić ,więc nie widzę problemu na przyszłość.
Za to widzimy ładniejszą prezentację, być może i tego nie zauważasz ile zyskały fotki.
Ja widzę.
Gwarantuję Ci ,ze to co chcesz pokazać nabrało na tej korekcie jakby i innych walorów. Niby tylko to jest zmiana układu...
Taka jest moja opinia .
Sądzę ,ze większość z nas podobnie myśli i z czystym sumieniem , bez wątpliwości , wypowie się o prezentacji.
W końcu chciałaś pokazać piękno. Nieprawda?
JOVANKA
-wpisz sobie na stałe pilnowanie fotek.
Musimy szanować miejsce na forum i czas innych .Zła jakość fotek, błędy techniczne, nadmiar cytatów, "nabijanie postów" itp.. będą eliminowane bez uprzedzenia przy powtarzających się zdarzeniach.
- patrykgiel
- 500p
- Od: 10 lut 2009, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj storczykowa - bez urazy ale JOVANKA do każdego się doczepi tylko z czasem pamiętaj (bez urazy) ale taka prawda jak nie zdjęcia to cos innego !!
Wpis moderatora
Patryk, przeholowałeś .
Forum nie jest dziecinadą.
Obowiązują Ciebie zasady jak każdego użytkownika.
Jeżeli nie znasz reguł na forum , nie dyskutuj.
Siadaj do Regulaminu i czytaj.
Takie wyrażenie
z działania forum.
Nie jest to pierwsza próba braku akceptacji zasad .
Wobec tego lekceważącego tonu ,udzielam ostrzeżenia ze stosownym wpisem regulaminowym.
Widać skierowane ustne moje uwagi , nie są skuteczne.
Patryku jak się ma 16 lat ,to bywa ,że się widzi świat do góry nogami.
Ale ja wiem na co ja mam zwracać uwagę,i dlaczego to robię .
Suflera do tego nie trzeba.
moderator JOVANKA 7-02-10[/b]
Wpis moderatora
Patryk, przeholowałeś .
Forum nie jest dziecinadą.
Obowiązują Ciebie zasady jak każdego użytkownika.
Jeżeli nie znasz reguł na forum , nie dyskutuj.
Siadaj do Regulaminu i czytaj.
Takie wyrażenie
tylko poświadcza,ze niewiele rozumieszJOVANKA do każdego się doczepi
z działania forum.
Nie jest to pierwsza próba braku akceptacji zasad .
Wobec tego lekceważącego tonu ,udzielam ostrzeżenia ze stosownym wpisem regulaminowym.
Widać skierowane ustne moje uwagi , nie są skuteczne.
Patryku jak się ma 16 lat ,to bywa ,że się widzi świat do góry nogami.
Ale ja wiem na co ja mam zwracać uwagę,i dlaczego to robię .
Suflera do tego nie trzeba.
moderator JOVANKA 7-02-10[/b]
Cudne fotki a storczyki jak zawsze piękne !! 
Patryku, Jovanka od tego tutaj jest, żeby pilnować porządku na forum, przecież nie robi tego ani złosliwie, ani w niegrzeczny sposób... ot wykonuje swoją pracę, żeby nam wszystkim tutaj było miło i czytelnie

Patryku, Jovanka od tego tutaj jest, żeby pilnować porządku na forum, przecież nie robi tego ani złosliwie, ani w niegrzeczny sposób... ot wykonuje swoją pracę, żeby nam wszystkim tutaj było miło i czytelnie

- patrykgiel
- 500p
Tak, ale te zdjęcia ładnie tak wyglądają w kaskadzie !!, co prawda lepiej by wyglądały w dwóch rzędach !!
Zdjęcia w dwóch rzędach nie mieszą się na stronie -to już jest duży rozmiar zdjęć.
Mozna rzedowo, ale chyba nie jest idea w zmniejszaniu obecnych, prezentowanych ?
Rzędowe ...robią też natłok.
To coś za coś- byłoby niekorzystną zmianą - JOVANKA .
Zdjęcia w dwóch rzędach nie mieszą się na stronie -to już jest duży rozmiar zdjęć.
Mozna rzedowo, ale chyba nie jest idea w zmniejszaniu obecnych, prezentowanych ?
Rzędowe ...robią też natłok.
To coś za coś- byłoby niekorzystną zmianą - JOVANKA .
- duju
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dusiu - piękne storczyki.
Woskowego,pomaranćzowego mam takiego samego -tylko na razie ma małe pączki.
Woskowego,pomaranćzowego mam takiego samego -tylko na razie ma małe pączki.
Pozdrawiam - Justyna
- Danutka55
- 1000p
- Od: 5 lut 2009, o 17:36
Dusia...u ciebie zawsze kolorowo na parapetach,jakby je zima omijała.
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.
Piękne fotki
Biały jest cudny, czekam na zdjęcie w pełni rozwinętego kwiatucha 

Storczyki Storczykowej cz. 2
Dusiu śliczne fotki i ładne kolorki Ci kwitną
ja poszłam Twoim tropem i zawziełam się na kropelke a czasem na całe stado kropelek i też natrzaskałam trochę zdjęć może nie są tak ładne jak Twoje ale cieszę sie, że wkońcu trafiłam na ustawienia aparatu no przyznam,że z pomocą męża no ale... jak bedę miała czas to wrzuce je u siebie także zapraszam.
Pozdrawiam
P.S. Ciekawy ten kolorek pod żółtym jeszcze nie w pełni rozkwitniety.

Pozdrawiam
P.S. Ciekawy ten kolorek pod żółtym jeszcze nie w pełni rozkwitniety.
Kiedy coś uparcie gaśnie zaufaj iskierce nadziei ~~~~ Pozdrawiam Aga
Moje storczyki
Moje kaktusiki:)
Moje storczyki

Moje kaktusiki:)
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Dusiu podziwiam Twoje umiejętności fotografii potrafisz wyciągnąć piękno
biały jest przecudny a żółty jak słońce się błyszczy trochę się już bawie w fotografowanie i scrapowanie i widzę że masz smykałkę 
Ps. do wypowiedzi Jovanki, zgadzam si ę z nią że gdy nie ma przerw pomiędzy zdjęciami prezentacja traci na efekcie , zlewa się. więc Dusiu szkoda żeby Twoje piękne zdjęcia traciły walor artystyczny
Dusiu przepraszam za wtrącanie na Twoim wątku

Ps. do wypowiedzi Jovanki, zgadzam si ę z nią że gdy nie ma przerw pomiędzy zdjęciami prezentacja traci na efekcie , zlewa się. więc Dusiu szkoda żeby Twoje piękne zdjęcia traciły walor artystyczny

to jest niegrzeczne, ja jestem sporo straszą niż większość tu osób i też dostałam upomnienie od moderatora i przyjmuję je z całą świadomością tego że coś zrobiłam nie tak, postarałam się już nie robić tego błędu, pomyśl jakby każdy robił co chce ? jak by tu wyglądało?patrykgiel pisze:Witaj storczykowa - bez urazy ale JOVANKA do każdego się doczepi tylko z czasem pamiętaj (bez urazy) ale taka prawda jak nie zdjęcia to coś innego !
Dusiu przepraszam za wtrącanie na Twoim wątku

- patrykgiel
- 500p
Już przeprosiłem Jovankę, po sprawie !
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo się cieszę, że storczyki i zdjęcia się podobają
. Naprawdę dużą przyjemność mi sprawia czytanie takich komentarzy. Jak coś robię, to chcę, żeby to było zrobione dobrze. Na przykład zdjęcia nie wstawiam pierwszych lepszych, tylko staram się robić dobre, wyraźne, jak któreś mi się nie podoba to kasuję.
Storczyków nie kwitnie dużo, tylko kilkanaście, ale i tak jestem zadowolona. Kilka lat temu, gdy miałam mało Phalaenopsis, a dużo innych to parapety były puste, szare, bez kwiatów. Teraz nie mam już tych innych, które tylko niepotrzebnie zajmowały miejsce, trzymam same Phalaenopsis (ok. 68), kilka Vandowatych (8) i 3 Cymbidia. Biały z dużymi policzkami się rozwinął, jak kwiat urośnie, to mu zrobię zdjęcia, jest piękny... Policzki ma ogromne, lekko zielone na brzegach. Wąsy długie i kręcone. To nie jest wielkokwiatowy Phal., ale tą warżkę z policzkami ma tak dużą i wymyślną...

Storczyków nie kwitnie dużo, tylko kilkanaście, ale i tak jestem zadowolona. Kilka lat temu, gdy miałam mało Phalaenopsis, a dużo innych to parapety były puste, szare, bez kwiatów. Teraz nie mam już tych innych, które tylko niepotrzebnie zajmowały miejsce, trzymam same Phalaenopsis (ok. 68), kilka Vandowatych (8) i 3 Cymbidia. Biały z dużymi policzkami się rozwinął, jak kwiat urośnie, to mu zrobię zdjęcia, jest piękny... Policzki ma ogromne, lekko zielone na brzegach. Wąsy długie i kręcone. To nie jest wielkokwiatowy Phal., ale tą warżkę z policzkami ma tak dużą i wymyślną...
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Witaj Dusiu przyszłam do Ciebie,zeby zobaczyć,jak sie mają twoi podopieczni.Jak zwykle wspaniale!
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
No nie jest źle, teraz kwitnie 16 Phalaenopsis, jeszcze kilka jest w pąkach.
A wczoraj znalazłam nowy pędzik!!!
Na takim Phalaenopsisie:

Pędziki ma ok. 6 Phalaenopsis (było więcej, ale część już zaczęła kwitnienie). Jeden ma zwinięty w pętelkę, ale jak na razie się jeszcze nie złamał.
A wczoraj znalazłam nowy pędzik!!!
Na takim Phalaenopsisie:

Pędziki ma ok. 6 Phalaenopsis (było więcej, ale część już zaczęła kwitnienie). Jeden ma zwinięty w pętelkę, ale jak na razie się jeszcze nie złamał.
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
U mnie teraz ten kwitnie 5 kwiatami na starym pędzie i ma pączki na nowym , cudnie pachnie , niech Ci szybko zakwitnie i kwitnie długo . Ja zauważyłem u siebie na białym i tez się cieszę
.

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- patrykgiel
- 500p
Ale śliczny ten piegusek !!