Ogród Igi cz.6

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród Igi cz.6

Post »

Mariolu, ja robię zdjęcia na P - jest to autoekspozycja z regulacją nastawień i czasem w Picasso wduszę szczęśliwy traf, ale nie zawsze, zależy jak zdjęcie wygląda lepiej. Sprzęt nie jest wysokich lotów , trzeba sobie jakoś pomóc.Ale jak jest słoneczko to już jest połowa sukcesu.Zdjęcie musi być doświetlone.Chciałabym robić piękne zdjęcia, ale wiele rzeczy bym chciała............... :roll:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Iguś :) Moim zdaniem robisz piękne zdjęcia :)
Ognisko fajna rzecz, też musimy zrobić. Oby tylko w weekend nie padało :lol: :lol:
Miłego dnia :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Moniko, po Twoich zdjęciach ciemierników ciągle oglądam swoje, ale nie mają kwiatków. :(
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Igo, u mnie tylko ten jeden zakwitł. Pozostałe dopiero wczesną wiosną. Jestem ciekawa, jak będzie z ciemiernikiem wschodnim. W ubiegłym roku to była mała sadzonka, teraz ma juz całkiem przyzwoite rozmiary, może więc zakwitnie...Kwiaty mają być białe z bordowym środkiem, wyleciała mi z głowy nazwa odmiany, ale postaram się odszukać.
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zimowanie trawek z jakim skutkiem - okaże się na wiosnę.

Obrazek
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Dzisiaj i ja prześwietliłam swoje ciemierniki :twisted: , okazało się że ........wychodzą pączki :tan , za jakiś czas okaże się jakie kolorki .

Iguś u Ciebie widzę ;:3 , troszkę zazdrosna jestem :twisted: .
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Elu, świeci. ;:3
Piotrek w domu, osa go użarła, siedzi ze spuchniętą łapką, dzwonił ,ze ciepło i słoneczko.
Niestety tego nie widzę ja w pracy. :(
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

iga, piękna jesień u Ciebie. Gratuluję! ;:196 :wit
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Stasiu, jesień po prostu jest piękna, kolorowa, oby tylko słoneczko świeciło. ;:3
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

U mnie też dziś ładnie,słonecznie ,czytałam Igo o powstawaniu Twoich rabat ,u mnie jest podobnie ,cięgle coś się przerabia dorabia ,a jeszcze niedawno pasły się owce ,bo przedtem nim powstawał ogródek ,była łąka :roll:
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Bogusiu, u mnie to już tylko zmiany w nasadzeniach, na nowe rabaty brak miejsca.Pozostał szczątkowy trawnik i trochę ścieżek, cóż to jest 500 metrów ogródka - pikuś -" Pan Pikuś" :;230
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Ja jeszcze tylko róże muszę gdzieś wsadzić ,no i może coś miedzy nie ,,,,,to się okaże w praniu :tan
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Iga, ja przemyśliwałam :) na temat Twoich ogrodowych problemów i doszłam do pewnych wniosków. Oto one :) To jest bez sensu,żebyś Ty przerabiała, przekształcała coś, co już jest doskonałe, para idzie w coś,co tego nie potrzebuje!!! :) Rok, dwa i trawnik zawęzi się naprawdę do pasków, przez które ledwie przedrze się kosiarka... Tu potrzeba rozwiązań kompleksowych, radykalnych! Trzeba powiększyć działkę, nadmuchać się jej nie da... Jakoś z sąsiedztwem należałoby pogadać, niech się wyprowadzi, odsprzeda i stworzy przestrzeń dla Twoich waszych pasji odpowiednią... Igo, ogród Twój widzę ogromny...,że tak pojadę klasyką :D :D :D
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Iguś, a co to za ognisko? Pieczone kiełbaski, ziemniaczki, cygańska lub biesiadna piosenka? Ale fajnie musialo być, aż zazdroszczę. Pa, pa, całusów 102 ;:196 ;:196 ;:196 ;:196 ;:196
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

artam pisze:Iga, ja przemyśliwałam :) na temat Twoich ogrodowych problemów i doszłam do pewnych wniosków. Oto one :) To jest bez sensu,żebyś Ty przerabiała, przekształcała coś, co już jest doskonałe, para idzie w coś,co tego nie potrzebuje!!! :) Rok, dwa i trawnik zawęzi się naprawdę do pasków, przez które ledwie przedrze się kosiarka... Tu potrzeba rozwiązań kompleksowych, radykalnych! Trzeba powiększyć działkę, nadmuchać się jej nie da... Jakoś z sąsiedztwem należałoby pogadać, niech się wyprowadzi, odsprzeda i stworzy przestrzeń dla Twoich waszych pasji odpowiednią... Igo, ogród Twój widzę ogromny...,że tak pojadę klasyką :D :D :D
Marto. to chyba się zjednoczyłyśmy myślami, bo się zastanawiam nad sprzedażą domu.Właśnie znalazłam coś odpowiedniego dla mnie. 1.5 hektara z domem i pieniędzy by wystarczyło - jedno ale , do emerytury jeszcze daleko, a do pracy miałabym 80 kilometrów.Na Polskie warunki drogowe pioruńsko daleko.Trzeba wymyślić coś innego. ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”