Ogród Igi cz.6
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Igi cz.6
Mariolu, ja robię zdjęcia na P - jest to autoekspozycja z regulacją nastawień i czasem w Picasso wduszę szczęśliwy traf, ale nie zawsze, zależy jak zdjęcie wygląda lepiej. Sprzęt nie jest wysokich lotów , trzeba sobie jakoś pomóc.Ale jak jest słoneczko to już jest połowa sukcesu.Zdjęcie musi być doświetlone.Chciałabym robić piękne zdjęcia, ale wiele rzeczy bym chciała............... 

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Iguś
Moim zdaniem robisz piękne zdjęcia 
Ognisko fajna rzecz, też musimy zrobić. Oby tylko w weekend nie padało
Miłego dnia

Ognisko fajna rzecz, też musimy zrobić. Oby tylko w weekend nie padało

Miłego dnia

-
- Kontakt:
Witaj Moniko, po Twoich zdjęciach ciemierników ciągle oglądam swoje, ale nie mają kwiatków. 

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Igo, u mnie tylko ten jeden zakwitł. Pozostałe dopiero wczesną wiosną. Jestem ciekawa, jak będzie z ciemiernikiem wschodnim. W ubiegłym roku to była mała sadzonka, teraz ma juz całkiem przyzwoite rozmiary, może więc zakwitnie...Kwiaty mają być białe z bordowym środkiem, wyleciała mi z głowy nazwa odmiany, ale postaram się odszukać.
Dzisiaj i ja prześwietliłam swoje ciemierniki
, okazało się że ........wychodzą pączki
, za jakiś czas okaże się jakie kolorki .
Iguś u Ciebie widzę
, troszkę zazdrosna jestem
.

Iguś u Ciebie widzę

-
- Kontakt:
Elu, świeci.
Piotrek w domu, osa go użarła, siedzi ze spuchniętą łapką, dzwonił ,ze ciepło i słoneczko.
Niestety tego nie widzę ja w pracy.

Piotrek w domu, osa go użarła, siedzi ze spuchniętą łapką, dzwonił ,ze ciepło i słoneczko.
Niestety tego nie widzę ja w pracy.

- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
iga, piękna jesień u Ciebie. Gratuluję!

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
-
- Kontakt:
Witaj Stasiu, jesień po prostu jest piękna, kolorowa, oby tylko słoneczko świeciło. 

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie też dziś ładnie,słonecznie ,czytałam Igo o powstawaniu Twoich rabat ,u mnie jest podobnie ,cięgle coś się przerabia dorabia ,a jeszcze niedawno pasły się owce ,bo przedtem nim powstawał ogródek ,była łąka 

-
- Kontakt:
Witaj Bogusiu, u mnie to już tylko zmiany w nasadzeniach, na nowe rabaty brak miejsca.Pozostał szczątkowy trawnik i trochę ścieżek, cóż to jest 500 metrów ogródka - pikuś -" Pan Pikuś" 

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja jeszcze tylko róże muszę gdzieś wsadzić ,no i może coś miedzy nie ,,,,,to się okaże w praniu 

Iga, ja przemyśliwałam
na temat Twoich ogrodowych problemów i doszłam do pewnych wniosków. Oto one
To jest bez sensu,żebyś Ty przerabiała, przekształcała coś, co już jest doskonałe, para idzie w coś,co tego nie potrzebuje!!!
Rok, dwa i trawnik zawęzi się naprawdę do pasków, przez które ledwie przedrze się kosiarka... Tu potrzeba rozwiązań kompleksowych, radykalnych! Trzeba powiększyć działkę, nadmuchać się jej nie da... Jakoś z sąsiedztwem należałoby pogadać, niech się wyprowadzi, odsprzeda i stworzy przestrzeń dla Twoich waszych pasji odpowiednią... Igo, ogród Twój widzę ogromny...,że tak pojadę klasyką

- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
Iguś, a co to za ognisko? Pieczone kiełbaski, ziemniaczki, cygańska lub biesiadna piosenka? Ale fajnie musialo być, aż zazdroszczę. Pa, pa, całusów 102

Adresy do moich wątków
-
- Kontakt:
Marto. to chyba się zjednoczyłyśmy myślami, bo się zastanawiam nad sprzedażą domu.Właśnie znalazłam coś odpowiedniego dla mnie. 1.5 hektara z domem i pieniędzy by wystarczyło - jedno ale , do emerytury jeszcze daleko, a do pracy miałabym 80 kilometrów.Na Polskie warunki drogowe pioruńsko daleko.Trzeba wymyślić coś innego.artam pisze:Iga, ja przemyśliwałamna temat Twoich ogrodowych problemów i doszłam do pewnych wniosków. Oto one
To jest bez sensu,żebyś Ty przerabiała, przekształcała coś, co już jest doskonałe, para idzie w coś,co tego nie potrzebuje!!!
Rok, dwa i trawnik zawęzi się naprawdę do pasków, przez które ledwie przedrze się kosiarka... Tu potrzeba rozwiązań kompleksowych, radykalnych! Trzeba powiększyć działkę, nadmuchać się jej nie da... Jakoś z sąsiedztwem należałoby pogadać, niech się wyprowadzi, odsprzeda i stworzy przestrzeń dla Twoich waszych pasji odpowiednią... Igo, ogród Twój widzę ogromny...,że tak pojadę klasyką
![]()
![]()