Jacek, Danusia,Marzenka, Marysia Mufka, Barbarka, Ewa , Marysia Maśka Dziękuję za odwiedziny oraz zainteresowanie Darmokotem. Ona chyba też zrozumiała, że inni się martwią o nią i postanowiła dziś przyjść na obiad. Zanim dostała puszkę obżerała kromkę, którą podpieram chlebak

Reszta kotów niechętnie opuszcza dom bo gdzie im będzie cieplej i przyjemniej, najlepiej uwalić się na kanapie przez cały dzień. Na szczęście ruchliwej szosy nie mam żeby dla kotów stanowiła zagrożenie, jedynie Ogonicę trzasną samochód kiedyś, a tu naprawdę trzeba mieć szczęście żeby trafić na samochód. Jako dowód kociej obecności załączam zdjęcia
Resztki jesieni pałętają się jeszcze po ogrodzie, brzozy jeszcze się złocą, morela dalej zielona, krzewuszki liści nie tracą, rdestówka oplatająca jabłonkę też chyba będzie zimozielona, żółty perukowiec ładnie się wybarwił

Wiosna też wkradła się niespodziewanie, poczuły ją tulipany, żonkile i żurawka

A teraz prezent

Przyznam ,że nie spodziewałem się aż takiej przesyłki, myślałem, że jakieś nasionka wyślą a tu taka skarbnica wiedzy

Gdyby ktoś miał problemy z roślinkami proszę się do mnie zgłaszać a ja się będę mądrzyć ile to ja teraz wiem