Nim przyjdzie wiosna...
- E@K66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nim przyjdzie wiosna...
Witaj Marysiu ,miłego dzionka
,mrożny tydzień nam się zaczyna.

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Krysiu ja pierwszy raz i mam nadzieje , że podpiszę się pod tą opinią
Ula
powinniśmy na FO pisać swoje opinie i przy powtarzających się złych, tworzyć listę niesolidnych firm
Ewuniu dziękuję
u mnie jakaś dziwna pogoda, temperatura -5, śnieg jakby z wierzchu zmrożony duża wilgotność, zapowiadali halny zobaczymy 

Ula

Ewuniu dziękuję

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Moje serce twierdzi, że idzie zmiana pogody, więc pewno i halny (u nas polny ze względu na niewielką wysokość n.p.mMaska pisze: Ewuniu dziękujęu mnie jakaś dziwna pogoda, temperatura -5, śnieg jakby z wierzchu zmrożony duża wilgotność, zapowiadali halny zobaczymy

- Maska
- Kontakt:
Pat zrobiłam wczoraj ostre cięcie i zamówiłam róże - teraz czekam i dopiero po zapłaceniu będę ewentualnie o czymś myśleć. Co wybrałam to będzie ! Dzisiaj wybieram się na pocztę (;:196) i wstawiam Ci moje śmieszne kocie pozycje wczoraj pstryknięte

Monika myje łapki, ale za nisko jej było i położyła je na łebku Maćka a on nic!
a zmiana i tak będzie też mi coś pika....

Monika myje łapki, ale za nisko jej było i położyła je na łebku Maćka a on nic!
a zmiana i tak będzie też mi coś pika....
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Witaj Marysiu w ten mroźny dzień .
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kocie pozycje zawsze mnie śmieszą
A możliwości wygięcia się-zadziwiają.
U mnie pada śnieg i mrozi, zima nie odpuszcza.
W dziale sprzedaży jest wątek o polecanych i niepolecanych sprzedawcach allegro

U mnie pada śnieg i mrozi, zima nie odpuszcza.
W dziale sprzedaży jest wątek o polecanych i niepolecanych sprzedawcach allegro

- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Ach ta Monia
do wymiziania
Czytam, że nie byłaś zadowolona z C.... sprzedawcy. Ja kupowałam u nich również, jakieś 3 lata temu, to piwonie od razu poszły na kompostownik a o cebulkach to lepiej nie mówić
Wolę wydać trochę więcej pieniążków i mieć ładna sadzonkę. Także kupiłam w zeszłym roku, z polecenia u p. Eweliny, i przyszła sadzonka z 7-oma oczkami a nie jednym

Czytam, że nie byłaś zadowolona z C.... sprzedawcy. Ja kupowałam u nich również, jakieś 3 lata temu, to piwonie od razu poszły na kompostownik a o cebulkach to lepiej nie mówić

Wolę wydać trochę więcej pieniążków i mieć ładna sadzonkę. Także kupiłam w zeszłym roku, z polecenia u p. Eweliny, i przyszła sadzonka z 7-oma oczkami a nie jednym
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jeszcze raz jestem wdzięczna za informacje-mogłam wyrzucić na kompost mnóstwo pieniędzy
Namiętnie kupuję piwonie.

- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu czytam, że podjęłaś decyzję co do różyczek
To bardzo dobrze, bo zanim się zamówi to człowiek wciąż zagląda , zastanawia się, analizuje, a może coś jeszcze, a może nie ta tylko inna..... itd, itp ....można osiwieć....a tak decyzja podjęta, wysłane i z głowy
Kociaste cudne, widać że wspaniale razem się czują..... wchodzą sobie nawet na głowy i nie ma problemu

Kociaste cudne, widać że wspaniale razem się czują..... wchodzą sobie nawet na głowy i nie ma problemu

- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Witaj Marysiu
Twoje jabłko na pierwszym zdjęciu przypomina mi Sampiona, natomiast na drugim już nie
Niestety nie potrafię na podstawie zdjęcia owocu określić, Odmian jabłoni jest naprawdę mnóstwo. A to jest jabłko zimowe? Od rana mam lodowy deszcz to Ty pewnie też, żeby tylko powtórki z 2010 stycznia nie było...

Twoje jabłko na pierwszym zdjęciu przypomina mi Sampiona, natomiast na drugim już nie

- Maska
- Kontakt:
Witam Was moje Kochane! Różyczko Ewuniu dlatego koty są tak wdzięcznym obiektem do fotografowania
Muszę zajrzeć do tego wątku! Ewuniu to tu nie kupuj
Nie pamiętam gdzie ja kupiłam swoja drzewiastą ale chyba na AL i jest to co miało być!
Marysiu została zawieziona, ślisko i paskudnie jest niesamowicie. Teraz wyszłam do kurek to pada i zamarza
Agnieszko zaczęłam wpadać w amok kreślić dopisywać nowe i powiedziałam dość! przecież w jesieni też można coś dokupić i zamówiłam teraz będę czekać na wiosnę, dzisiaj dostała potwierdzenie z Lilypolu i mam już z Magdy. Zostaje mi jeszcze Emil i Rosarium.
Kociaste to naprawdę doprana para kochają się i piorą!
Michale jak teraz wyszłam i słyszałam ten szczęk na gałązkach to mnie ciarki przeszły, bo ja w 2010 roku 2 tygodnie bez prądu byłam, a teraz to jeszcze byłabym bez FO
Jabłka powiem Ci, że zgłupiałam i wydawało mi się, że powinny być różne a na zdjęciu wyglądają mi tak samo, te pierwsze dojrzewają we wrześniu i są pyszne słodkie, te drugie (o ile to są inne) dojrzewają w październiku i są bardziej winne ale też smaczne. Kupiłam je w Garlicy w Gospodarstwie Akademii Rolniczej, niestety niedługo potem przestali sprzedawać drzewka, a mam pyszną czereśnię od nich tylko na drugiej działce i jak ją sprzedam (działkę) to po czereśni. Niestety nie owocuje co roku, albo nie ma zapylacza!

Marysiu została zawieziona, ślisko i paskudnie jest niesamowicie. Teraz wyszłam do kurek to pada i zamarza

Agnieszko zaczęłam wpadać w amok kreślić dopisywać nowe i powiedziałam dość! przecież w jesieni też można coś dokupić i zamówiłam teraz będę czekać na wiosnę, dzisiaj dostała potwierdzenie z Lilypolu i mam już z Magdy. Zostaje mi jeszcze Emil i Rosarium.
Kociaste to naprawdę doprana para kochają się i piorą!

Michale jak teraz wyszłam i słyszałam ten szczęk na gałązkach to mnie ciarki przeszły, bo ja w 2010 roku 2 tygodnie bez prądu byłam, a teraz to jeszcze byłabym bez FO

Jabłka powiem Ci, że zgłupiałam i wydawało mi się, że powinny być różne a na zdjęciu wyglądają mi tak samo, te pierwsze dojrzewają we wrześniu i są pyszne słodkie, te drugie (o ile to są inne) dojrzewają w październiku i są bardziej winne ale też smaczne. Kupiłam je w Garlicy w Gospodarstwie Akademii Rolniczej, niestety niedługo potem przestali sprzedawać drzewka, a mam pyszną czereśnię od nich tylko na drugiej działce i jak ją sprzedam (działkę) to po czereśni. Niestety nie owocuje co roku, albo nie ma zapylacza!
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu to Ty naprawdę zaszalałaś z zakupami..... z tylu miejsc zamawiałaś
..... już czekam z niecierpliwością na pokaz otrzymanych sadzonek 

- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Moja kotka dochodząca to 2 dni temu na werandę w darze nam mysz przyniosła że się wyleguje na moim fotelu.
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
- Maska
- Kontakt:
Agnieszko do tej pory mało kupowałam , bo praca , praca, dom... a ogród to czasem coś w markecie , czasem w internecie. Teraz zaczynam tworzyć ten mój ogród, a poza tym w wymianie z forumkami też chcę mieć coś do zaoferowania
Różyczko kotek podziękował za opiekę!

Różyczko kotek podziękował za opiekę!