Przydomowy ogród emerytki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Przydomowy ogród emerytki

Post »

Halinko ale wspaniałą wiosnę sfotografowałaś, wszystko kwitnie i żyje a pracusie uwijają się aż miło patrzeć. Masz piękne kępy przylaszczek, krokusów. Nie wiem jak u Ciebie ale u nas koniec pięknej wiosny, idzie ochłodzenie i deszcz a nawet śnieg...żal, bo tak cudnie było.
Zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych dla Ciebie i Rodzinki i żeby prognozy się nie sprawdziły ;:196 Obrazek
Awatar użytkownika
Shalina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2017, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aniu :wit
Dziękuję w imieniu krokusików, ale przez te dwa ciepłe dni faktycznie dały popis ;:138 Dzisiaj już coś tam pada :wink:
Aneczko miłka kupiłam od znajomej z Fb, ona często wystawia roślinki do sprzedaży.Jeżeli zechcesz mogę dać Ci namiary :D Dwa zakwitły, a trzeci się wykluwa :D
Pozdrawiam i życzę zdrowych, pogodnych Świąt ;:3 ;:4

Obrazek

Obrazek

Marysiu dziękuję za życzenia i serdecznie odwzajemniam ;:167
Krokusy, przylaszczki faktycznie dały popis przez te dwa ciepłe dni :tan , teraz już coś tam z nieba pada :wink: Boję się tego przymrozku, bo zaczęły wychodzić hosty i po nosach dostaną ;:145
Pozdrawiam cieplutko ;:3 ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Halina
Awatar użytkownika
Krychna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 mar 2010, o 19:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Halinko

Jak fajnie że weszłam do Twojego wątku, takie piękne energetyczne zdjęcia ;:138 ;:138 Krokusy uwielbiam i koniecznie muszę dosadzić więcej, bo te co mam to troszkę za mało. Bajeczne jest to zdjęcie Przylaszczki z Przebiśniegiem ;:167 moja Przylaszczka jeszcze nie kwitnie, ale ma pączuszki, szkoda że pogoda od dziś paskudna bo znowu się wszystko zatrzyma :( Współczuje przesadzania Piwonii właśnie teraz ale jak mus to mus, wykop z jak największą bryłą ziemi tak będzie najbezpieczniej. Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, pozdrawiam ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Halinko, jak miło popatrzeć na tak kolorystyczne rabatki i owady ucztujące w ciepłych promykach słonka. ;:oj ;:215
Opychają się na zapas, bo wiedzą, że pogoda zmienną jest jak kobieta. ;:306 :;230 ;:433 ;:433
U nas się ochłodziło, trochę pokropiło, aż w końcu słonko wyjrzało i ozłociło świat. ;:3 ;:3
Pozdrawiam i przytulam Świątecznie. ;:168 ;:167 ;:196
Awatar użytkownika
Alicja125
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2015, o 00:46

Post »

Witaj Halinko alez piekne te hortensje nie idzie oczu odciągnąć moje biedne malutkie sadzonki to takie że ledwo ie widać niech Ci dalej tak pięknie rosną tego Ci życzę. Pozdrawiam życzę zdrowych wesołych świąt. ;:196
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Wiem jak bardzo cieszą kwiaty Milka bo też z niecierpliwością czekam na kwiaty swojego, bo jest już w przedpokoju :wink: Szkoda tylko ,ze pogoda sie zmieniła, bo wszystkie bzyczki siedzą w domkach .Super wyglądają te wielkie kępki krokusów z bzyczącymi w nich brzuchatymi i nie tylko jegomościami .Halinko pozdrawiam już prawie świątecznie ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Shalina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2017, o 17:06

Post »

Krysiu dziękuję za życzenia i odwiedziny ;:167 Miło mi, że moje kwiatuszki się podobają. ;:167 Na jesieni będę musiała więcej dosadzić, aby był lepszy efekt :heja Piwonie muszą być wykopane gdyż rosną bardzo blisko płotu.Trudno jak nie będą kwitły ,boję się tylko, aby nie wyginęły gdyż są to same itochy : ;:145

Obrazek

Stasiudziękuję bardzo w imieniu kwiatków ;:167 U mnie też zrobiło się bardzo zimno, w nocy było -3, a teraz pada deszcz . Oby tylko nie było większego mrozu;:oj ;:oj,
Kochana nie pokazuje mi się zd.dla Ciebie, coś zrobiłam nie tak ;:145 Nastęonym razem się poprawię ;:167 ;:79 ;:79

Alu dziękuję ;: Moja miłość do ogrodu właśnie rozpoczęła się od hortensji. :tan uzbierało się ich już troszkę, najstarsze mają piąty sezon , a na więcej nie mam już miejsca:wink:

Obrazek

Jadziu na tyle kretowisk co mam to cieszę się, że w ogóle wyszły, ale spodziewałam się nieco większych kwiatków. ;:306 Może w następnym sezonie będą dorodniejsze :wink:Jadziu dlaczego Twoje są w przedpokoju, czy są w doniczkach? :D W doniczce pokazały się moje ranniki :tan ;:196

Obrazek

Kochani życzę Wszystkim zdrowych i pogodnych Świąt ;:4 ;:4

Obrazek
Pozdrawiam Halina
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Halinko w przedpokoju czyli w pąkach a Twoje juz fajnie wyrosły ;:167 .Miłki mają malutkie kwiatki to żadne wielkoludy i dlatego że to rarytasy i też nie wszędzie chcą rosnąć, a kwiaty wielkością podobne do Ranników. Miałam też tego Flore Pleno i niestety nie spodobało mu się u mnie .Możliwe że jeszcze sie na niego skuszę kiedyś ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
marta64
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2018, o 19:35

Post »

Halinko, ledwie posadziłaś miłki jesienią i już Ci kwitną szczęściaro ;:138 , na kwiatek swojego czekałam trzy lata!
Ktokusy piękne i ranniki się pokazały :tan Tylko po co te mrozy ;:223
Halinko, absolutnie nie wzgardzę przylaszczką, ale tylko w wypadku, gdyby Ci nie pasowała do kompozycji ogrodu, bo ja mam sporo krzaczków, tylko jeszcze niewielkich, bo z siewek, a u Ciebie podziwiam krzaczki z mnóstwem kwiatuszków ;:oj Stare, rozrośnięte krzaczki u mnie zniknęły ;:174 , na szczęście zdążyły się rozsiać :tan
Wesołych Świąt Halinko ;:196
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Ależ w Twoim wątku kolorowo, Halinko! ;:215 ;:303 ;:303
Piękną masz wiosnę w swoim ogrodzie! ;:138
Szkoda tych ciepłych dni, które na jakiś czas zastąpią znowu zimniejsze okraszone nocnymi przymrozkami i opadami śniegu. ;:174 Wszystkie przysłowia się w tym roku sprawdzają, toteż po marcowym garnku zapowiada się kwietniowa przeplatanka. ;:108
Wesołego Alleluja, Halinko. ;:33 ;:cm ;:cm
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
jarha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2014, o 23:28

Post »

Ale pięknie u Ciebie Halinko ;:138 Tyle kwiatów Ci kwitnie, aż miło popatrzyć ;:303 ;:303
Dziękuję za życzenia i również życzę Ci wesołych a przede wszystkim zdrowych Świąt ;:167 i miłego wypoczynku ;:167 ;:196
Pozdrawiam, Halszka
Mój ogród niepokazowy Cz.2
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Cudne przylaszczki. Ich kolor jest iście niebiański. Nie mam żadnych u siebie, a widziałam w innych wątkach, że jest ich nawet kilka odmian i kolorów.
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Jaka piękna wiosna ;:173 Kępka przylaszczki mnie wręcz zauroczyła, swoją muszę chyba przesadzić, bo zakwita mi 2-3 kwiatuszkami :wink: Gości wszelakich zawsze u ciebie mnóstwo, widać, że ogród przyjazny naturze ;:63
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Halinki przylaszczki są przepiękne. Jak masz sporo latających bzykaczy, lubię je podglądać jak się uwijają na kwiatach. Twoje rabatki coraz bardziej kolorowo, miło takie widoki pooglądać.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewita44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2018, o 19:38

Post »

Halinko
Krokusy z brzuchatymi jegomościami cudne.
Wiosenne widoczki potrzebne bo u mnie przed chwilą zaczął padać śnieg i zrobiło się biało.
Mam nadzieję, że zimno szybko pójdzie sobie precz i nadejdzie ;:3
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”