Dziękuję
Natalko za odwiedziny!
Aniu trawa, która Ciebie zainteresowała to zimozielona turzyca
'Ice Dance' fajny olbrzymek już kilkuletni u mnie.

A kwitnący krzew to wawrzynek wilczełyko. Wcześniak cieszący od przedwiośnia.

Bardzo mnie cieszy Twoje uznanie dla moich fotek!

Dzięki wielkie!
Stasiu 
wreszcie bez stresu będę jeździć na działkę cóż tam nowego zastanę!

Jeszcze nie cały ogród ogrodzony ale firma działa,wycinają krzewy rosnące wzdłuż starej siatki ale tempo piorunujące mają..
Masz rację miasta mamy coraz piękniejsze a i w moim poprawa infrastruktury miejskiej to oczko w głowie włodarzy miasta już od kilku lat i efekty są widoczne.
Dojazd do działek był dobry ale bez miejskiej komunikacji .Teraz wokół ROD powstaje osiedle mieszkaniowe więc zapewne uruchomiona zostanie jakaś linia autobusowa w co mi graj! Uniezależnię się od mojego osobistego kierowcy,który nie zawsze jest chętny do wyjazdu ... Oby tylko zdrowie służyło mi jak dotychczas to będzie

Dziękuję za miłe słowa bo to dla mnie zachęta ...
Lucynko 
gryzoniom też się coś należy w naszych ogrodach więc używają sobie!

Dobrze,żeby tylko roznosiły a nie żarły,choć u mnie od 2 lat nornic nie widać może to działkowe koty je załatwiły...W ub. sezonie kreciki tylko pozwalały sobie aż nadto! Wszystkie rośliny garną się do życia ale
wiosenno-zimowa przeplatanka hamuje je równo! A my doczekać się nie możemy..

Dzisiaj niby ciepło i słonecznie ale wietrznie i mimo 17 st,za oknem w cieniu szału termicznego nie ma. Po obiedzie spacerek trzeba będzie zaliczyć,na działkę chyba M się nie skusi...
pozdrawiam niedzielnie licznie zaglądających...

nawet jak ktoś nie rozpoznał to teraz już wie...forsycja zakwitła w domowym bukiecie

sasanka kwitnie na balkonie

w skrzynce balkonowej obudził się chwaścik nawet on teraz cieszy świeżutką zielenią