beacik78 witaj

Zgadza się one były z Biedronki sporo ich wtedy kupiłam dobrze, że są co roku na pewno ich jeszcze dokupię. Twoje są takie same, śliczne się prezentują. Pozdrawiam Cię
Witaj
Aniu ( Annes 77 ) U mnie faktycznie lato, w cieniu 24 stopnie, ale dziś trochu odpoczynku od upałów pierwsza burza i troszku deszczyku. Cieszę się, że podoba Ci się mój warzywnik jeszcze wymaga dopracowania koło niego na razie nie mam pomysłu może przyjdzie jakieś natchnienie

. Dziękuje za podpowiedz kupiłam tulipany w ślepo bo bardzo mi się spodobały miałam ich tak dużo, że nie pamiętałam, które były zamówione, a które z biedronki muszę je dokupić dobrze, że są co roku. Hortensja już przycięta i dużo młodych wypuszcza od dołu dopiero tej wiosny się nimi zajęłam w zeszłym roku nie miałam na to czasu. Huśtawkę to na zimę całą porozkręcaliśmy i była schowana na strychu w sobotę ja skręciliśmy i już jest przykrywam jak mnie nie ma żeby mi po niej nie lało w razie deszczu. W sumie zastanawiam się żeby przykryć tylko samo siedzenie, ale na razie jest jak jest. Pozdrawiam życzę udanego tygodnia
Witaj
Kasiu trochu deszczu jest potrzebne Twoje różyczki nawet lepiej się przyjmą jak będzie po deszczu. Słyszałam, że to przejściowe i że już jutro ma być słoneczko czego Ci bardzo życzę. Pozdrawiam życzę udanego tygodnia
Gęsiówka kupiona w sobotę
Cześć Piotrze

Ja też lubię jechać na działkę rano coś porobić później więcej energii jest na resztę dnia. Ciesze się z deszczyku i to bardzo przyszło wybawienie.
Życzę udanego tygodnia Pozdrawiam
Biały szafirek coś go chyba zjadło bo słabo wyszedł kolejna roślinka na liście do kupienia w jesieni
Pozdrawiam wszystkich przesyłam