Kolejny rok- kolejne próby

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Filemon24
1000p
1000p
Od: 1 sie 2014, o 14:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Kolejny rok- kolejne próby

Post »

też mam smardza na działce :heja
My to żadnych zwierzaków nie bierzemy same przychodzą :D Jak do mieszkania to chyba łatwiej będzie ze szczeniakiem niż z pieskiem ze schroniska. Córcia dopiero musi być zadowolona że się zdecydowałaś na pieska. Jeśli chodzi o mnie to wolę mniejsze psy są łatwiejsze do opanowania ( zawsze możesz go wziąć na ręce :D ) Bardzo podobają mi się psy rasy jack rusell. Zawsze też można wziąć fajnego ciapka przynajmniej nie będzie chorował bo z niektórymi rasami to różnie bywa.
Mojej koleżanki mąż kupił jej na prezent urodzinowy ( raczej zrobił sobie prezent :;230 ) psa rasy dog niemiecki ( jak dla mnie wyjątkowo brzydka rasa) Mają go w mieszkaniu :shock: to już drugi pies. Drugi pies to shar pei od którego strasznie śmierdzi. Jak widać logiki brak :;230
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Anitka może mu nie przemywają fałdek i dlatego śmierci. Tą rasę podobno trzeba bardzo pielęgnować.

To świetna decyzja. Widziałam jak dziewczyny zachwycone są sunią Magdy. Myślę że dużo miłości przeleją na nowego domownika. Macie działkę, pies będzie miał jak w raju.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Ewcia to tak jak moja córcia lubi przeglądać strony schronisk dla zwierząt i wciąż żałuje jakie to samotne,jakie biedne ;:224
Ciekawe co za przybysz z Wami zamieszka?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Tak Madziu nie dbają o psa nie myją go śmierdzi już przed drzwiami do domu :shock: Nie wiem jak można kupować kolejnego psa jak się nie dba o drugiego. Jeżdżą samochodem za 80 tyś a pies nie ma nawet miski tylko w garnku je. Mówimy jej z siostrą żeby umyła tego psa to jej się nie chcę.

Pamiętam jak ja się cieszyłam jak miałam 9 lat i wzięliśmy pieska.
Awatar użytkownika
abcd
1000p
1000p
Od: 15 kwie 2010, o 11:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Ogród przepiękny ;:138 Hortusie i jeżówki ;:219 cud , miód :heja
Mam pytanie czy hortensja bobo wypuszcza już u Ciebie liście bo u mnie jeszcze nic nie widać ;:185 reszta już ruszyła . Nawet ułamałam gałązkę , nie wydaje się być sucha .
Zapraszam do mojego ogródka
Azyl Elki
Azyl Elki cz. 2
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Ewuś dziś wszędzie smardze, u mnie też. ;:306 Pies jest wspaniałym, ale wymagającym przyjacielem. Od zawsze mieliśmy psa, ale teraz nie możemy. Jak jesteś doświadczona, to tylko córcię mobilizować do opieki i będzie radość w domu. ;:215
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Ewciu, mój wygląda tak (to maleństwo pod choinką):
Obrazek Obrazek
Sama jestem ciekawa czy to to samo, bo przeszukałam wczoraj zapiski i znalazłam sporo fiszek, niestety od innych iglaczków. Od tego brak ;:151
Tylko młode przyrosty nie takie żółte jak u Ciebie, bardziej jasno zielone.
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

Aniu w przyszły weekend zostanie wymiziany
Anitka też mam znajomych którzy biorą wszystkie znajdy ,ale mają dom z ogrodem, a co w tym wszystkim najdziwniejsze to zawsze nowy pojawia się po stracie jakiegoś .
Nawet jak sunia się przybłąkała to byłam u nich proszac aby się nią zaopiekowali , ale przez to ze niedawno odeszła od nich ich sunia ( nie byli psychicznie gotowi ) to w dodatku maja kota po trzech operacjach i na na specjalistycznej karmie oraz lekach- nie chcieli ryzykować że kot się sploszy i ucieknie bo bez leków by zginął :wink:
Na szczęscie z sunią się dobrze skonczyło.
ja właśnie biorę pod uwagę jakiegoś malucha bo na duzego miejsca nie mam a nie chciałabym aby pies się męczył.
Na doga niemieckiego nigdy bym sie nie zdecydowała dla mnie za duże "bydle" ;:306
Madziu jak Madzia do mnie dzwoni to dziewczyny od razu pytaja czy będzie z Missy :;230 , bez Missy może dla nich nie przyjeżdzać. ;:306 Mieliśmy ją pod opieką na działce przez dwa tygodnie. Jest to jedyny pies jakiego znam do tej pory który się śmieje :;230
Aniu Chyba kundelek bo corcia chce psie życie ratować - dla niej najlepszy to stary który zazna miłość na koncu swojej drogi - ja jednak sie nie godzę na taką sytuację bo dosć szybko może poczuć ból .
Bokserkę którą mieliśmy wzieliśmy poprzez fundacje - była z nami tylko 5,5 miesiąca płacz był okrutny po jej stracie
Póki co wpadła woko taka sunia
http://www.schronisko-lodz.pl/?p=adopcj ... s&id=20415
Anita ja będąc dzieckiem zawsze znosiłam do domu przybłędy które jak się później okazywało miały swoich opiekunów na naszym osiedlu :;230 . Kiedyś to psa wypuszczano i jak sobie pobiegał to wrócił ( chyba ze ja go złapałam ;:306 )- teraz jest inaczej
Elu zabij mnie ,a nie wiem :oops: Nie przyglądałam się im bo miałam sporo roboty
Soniu to nam rok obrodził , a niby pod ochroną na czerwonej liście ;:306
Zuziu Twój to raczej inny jest . może tutaj znajdziesz dla niego nazwę - ja taam właśnie kupowałam swojego
http://www.kaluzinscy.pl/pl/oferta/iglaste

------------------------------

A teraz wieści z Kolincza ze szkółki Clematisy MKJ Wędrowscy ( w tym mieście sa dwie niezależne szkólki o tym samym nazwisku ;:224 )
Nie bedę wszystkiego opowiadać ale powiem tylko że w ramach reklamacji w piątek przyjedzie do mnie 8 powojników :uszy
Zuzka to jeden ze złocieni - jak znajdę drugiego wstawie fotkę

Obrazek
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

jest i drugi
Obrazek
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Ewka, śliczniaste ;:108 ;:167
Wiesz +/- wysokość, bo myślę w którym miejscu zadołować?
Widzę, że ten pierwszy niski, ok 30cm, a drugi?

Co do powojników, super wiadomość. Rozumiem, że teraz nie będą poprzycinane ;:198
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Filemon24
1000p
1000p

Post »

Super że się z rehabilitowali i wyślą nowe powojniczki ;:215
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p

Post »

Zuziu u mnie oba niskie przynajmniej na moich piachach :;230
Mają przyjsc nie poprzycinane,podobno przycinają przy pakowaniu,zobaczymy jutro co przyjdzie.
Anitko troszkę to trwało bo działka daleko,ale mam nadzieje ze dobrze się skończy
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Ewuś świetnie, że dostaniesz normalne powojniki. ;:215 Swoje złocienie dziś przesadzałam, mam nadzieję, że przeżyją.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Świetnie że się zrehabilitowali. Może teraz przyjdą takie jak chciałaś rośliny.
Fajna ta Pestka. Wygląda na ugodową.
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52

Post »

Ewcia tez miałam na działce 2 smardze i zabrałam nawet do domu abyś je zidentyfikowała , no ale wyszło jak wyszło , M miał obawy , że może jednak ...nie jest to jadalne a ja czyham na jego życie... ;:306 ;:306
pozdrawiam Ela
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”