Aniu w przyszły weekend zostanie wymiziany
Anitka też mam znajomych którzy biorą wszystkie znajdy ,ale mają dom z ogrodem, a co w tym wszystkim najdziwniejsze to zawsze nowy pojawia się po stracie jakiegoś .
Nawet jak sunia się przybłąkała to byłam u nich proszac aby się nią zaopiekowali , ale przez to ze niedawno odeszła od nich ich sunia ( nie byli psychicznie gotowi ) to w dodatku maja kota po trzech operacjach i na na specjalistycznej karmie oraz lekach- nie chcieli ryzykować że kot się sploszy i ucieknie bo bez leków by zginął
Na szczęscie z sunią się dobrze skonczyło.
ja właśnie biorę pod uwagę jakiegoś malucha bo na duzego miejsca nie mam a nie chciałabym aby pies się męczył.
Na doga niemieckiego nigdy bym sie nie zdecydowała dla mnie za duże "bydle"
Madziu jak Madzia do mnie dzwoni to dziewczyny od razu pytaja czy będzie z Missy

, bez Missy może dla nich nie przyjeżdzać.

Mieliśmy ją pod opieką na działce przez dwa tygodnie. Jest to jedyny pies jakiego znam do tej pory który się śmieje
Aniu Chyba kundelek bo corcia chce psie życie ratować - dla niej najlepszy to stary który zazna miłość na koncu swojej drogi - ja jednak sie nie godzę na taką sytuację bo dosć szybko może poczuć ból .
Bokserkę którą mieliśmy wzieliśmy poprzez fundacje - była z nami tylko 5,5 miesiąca płacz był okrutny po jej stracie
Póki co wpadła woko taka sunia
http://www.schronisko-lodz.pl/?p=adopcj ... s&id=20415
Anita ja będąc dzieckiem zawsze znosiłam do domu przybłędy które jak się później okazywało miały swoich opiekunów na naszym osiedlu

. Kiedyś to psa wypuszczano i jak sobie pobiegał to wrócił ( chyba ze ja go złapałam

)- teraz jest inaczej
Elu zabij mnie ,a nie wiem

Nie przyglądałam się im bo miałam sporo roboty
Soniu to nam rok obrodził , a niby pod ochroną na czerwonej liście
Zuziu Twój to raczej inny jest . może tutaj znajdziesz dla niego nazwę - ja taam właśnie kupowałam swojego
http://www.kaluzinscy.pl/pl/oferta/iglaste
------------------------------
A teraz wieści z Kolincza ze szkółki Clematisy MKJ Wędrowscy ( w tym mieście sa dwie niezależne szkólki o tym samym nazwisku

)
Nie bedę wszystkiego opowiadać ale powiem tylko że w ramach reklamacji w piątek przyjedzie do mnie 8 powojników
Zuzka to jeden ze złocieni - jak znajdę drugiego wstawie fotkę

Pozdrawiam. Ewa