Świat Beci

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
JOWA
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 09:42
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Świat Beci

Post »

Spędzisz wakacje na działeczce. :D My też tak zobimy,a działka jak dziecko potrzebuje uwagi,troski i niestety funduszy.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
MadiW
200p
200p
Od: 15 mar 2011, o 09:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Beciu Super wątek! Czy moge ściągnąć pomysł z garem?
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p
Od: 31 lip 2010, o 09:21

Post »

JOWA pisze:Spędzisz wakacje na działeczce. :D My też tak zobimy,a działka jak dziecko potrzebuje uwagi,troski i niestety funduszy.
mamy już wpłaconą zaliczkę, więc musimy się zmobilizować :lol:
MadiW pisze:Beciu Super wątek! Czy moge ściągnąć pomysł z garem?
witaj kochana:)
ściągaj śmiało:heja :heja :heja
Zapraszam częściej :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p

Post »

byliśmy na działce, trawa skoszona, altana wytapetowana w środku. Jutro przyjeżdżają znajomi na grilla :heja
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p

Post »

czytałam ogłoszenie, że za dwa tygodnie w Gliwicach odbędą się targi dom i ogród z kiermaszem roślin. Chyba się wybiorę, ostatnim razem(kilka lat temu)- nie miałam jeszcze samochodu- ledwo do domu z tym wszystkim wróciłam:))))))))))
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

BECIU jak Gliwice tak sie postarają jak Katowice to będzie tak ,ze sie nie odbędzie Dzisiaj była w Chorzowie wystawa ,ale mozna zapomnieć . Niestety schodzi na psy a jeszcze jesienna była jako-taka .. Przeobrażenie działki kolosalne jestem pełna uznania dla Waszego trudu
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p

Post »

Jadziu to przykre, ale niestety możliwe.
W Gliwicach to tylko kiermasz roślin. Kilka lat temu miałam mało roślin, więc wszystkim się zachwycałam i wszystko mi się podobało. Teraz moje wymagania wzrosły, więc zobaczymy...
Wczoraj dostałam od sąsiadki trzy nowe roślinki na skalniak, byli znajomi i grill i było fajnie. :heja :heja
gosiaczek23
200p
200p
Od: 9 mar 2010, o 20:42

Post »

Przyszłam z rewizytą.
Bardzo pięknie u Ciebie.
Wszystko ślicznie poukładane i przemyślane.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p

Post »

Gosiu fajnie, że wpadłaś do mnie :heja
staram się, aby działka wyglądała przyzwoicie.
Zapraszam ponownie:) :uszy
Awatar użytkownika
gggabulka
200p
200p
Od: 22 mar 2011, o 12:43

Post »

alle masz działeczke wymuskaną ;:224 ;:224 ;:224 cudeńko :D :D
koniecznie powiedz mi czym masz wysypana ściezke jak ten kamyk sie nazywa ?? fajny patent z połozoną na skalniaku szyszkami i dzbaenm super!!a i urzekły mnie Twoje wrzosy!!piekne!!tfu tfu :wit :wit :wit
super działka i widac ogrom pracy :wit :wit
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p

Post »

witaj w moim skromnych progach :wit
fajnie, że wpadłaś :tan
chodnik mamy wysypany grysem białym i szarym( był tańszy) i wymieszaliśmy je.
cała ścieżka ma 23m na 1,5m i wyszło nam to chyba 280zł. Na pewno o tym pisałam wcześniej, jak poszukam, to się upewnię.
Wrzosy, to jedna z moich wielkich miłości. W tym roku, mam zamiar dokupić nowe wrzoski, by tworzyły dywanik, zobaczymy. Wszystkiego naraz się nie da, jak się chce mieć ładną działkę, to niestety ciężka praca nie wystarczy, konieczne są finanse...
A szyszki to przyjechały w wielkiej torbie znad morza kilka lat temu, całą Polskę przejechały :tan
Pozdrawiam i zapraszam ponownie:)
Awatar użytkownika
gggabulka
200p
200p
Od: 22 mar 2011, o 12:43

Post »

becia2 pisze:witaj w moim skromnych progach :wit
fajnie, że wpadłaś :tan
chodnik mamy wysypany grysem białym i szarym( był tańszy) i wymieszaliśmy je.
cała ścieżka ma 23m na 1,5m i wyszło nam to chyba 280zł. Na pewno o tym pisałam wcześniej, jak poszukam, to się upewnię.
Wrzosy, to jedna z moich wielkich miłości. W tym roku, mam zamiar dokupić nowe wrzoski, by tworzyły dywanik, zobaczymy. Wszystkiego naraz się nie da, jak się chce mieć ładną działkę, to niestety ciężka praca nie wystarczy, konieczne są finanse...
A szyszki to przyjechały w wielkiej torbie znad morza kilka lat temu, całą Polskę przejechały :tan
Pozdrawiam i zapraszam ponownie:)
dziękuje Co za odpowiedz:))a jakie ilosci tych ale kamyków wyszły ?? tona była??
my mamy tez coś koło tego jeśli chodzi o metraz ale myslałam o wysypaniu pod siatką zeby trawa nie przerastała +skalniak bo kamieni u nas nie ma zupełnie wiekszych +jakies jeszcze pomysły- ale myślałam o grysie kwarcytowym tona 100zł- pierwszy pomysł to był keramzyt ale podejrzewam ze szybko by zniknął :? :?
a szyszki to przywioze sobie ze wsi- towar ogólniedostepny i tani- wystarczy pojsc w teren i zbierac ile zmiesci sie w auto :wit :wit
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
JOWA
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 09:42

Post »

Mnie też się podoba grysowa ścieżka ale nawet nie pytałam o koszt,ostatnio patrzyłam na niego w castoramie bo chciałam rabatki wysypać(zamiast tego wysypałąm korą taniej wyszło) to się za głowe złapałam. Powariwali z tymi cenami, kamienie żeby tyle kosztowały.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
kika321
200p
200p
Od: 5 kwie 2011, o 14:06

Post »

Ojej ja nie wiem kiedy ja doprowadzę działkę do takiego wyglądu jak Twoja , bardzo mi się podoba ;:138
Renia
Awatar użytkownika
becia2
500p
500p

Post »

gggabulka znalazłam na którejś stronie, że były to worki 20kg i wyszło tego prawie pół tony, a z długością ścieżki Cię pokłamałam 23 m to ma cała działka, a ścieżka jedynie 14 :oops: przepraszam, że wprowadziłam Cię w błąd ;:14

ropucha1 witaj na moim kawałku ziemi :wit
cieszę, że Ci się podoba, zapraszam częściej ;:7

JOWA to fakt ogród generalnie kosztuję, oni w sklepach powariowali z tymi cenami, a my maniacy i tak w końcu kupujemy. Pisałam wcześniej, że ścieżka wyszła chyba 280zł.

kika321 witaj ;:3 fajnie, że mnie odwiedziłaś :uszy
Czas na działce leci bardzo szybko, zobaczysz, przy takim nakładzie sił i środków już w przyszłym sezonie działka będzie wyglądała zuuuupełnie inaczej. Jest przecież coraz ładniejsza:)
pozdrawiam wszystkich :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”