W.o... Ciąży, porodzie i połogu

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2009, o 15:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gratuluję zakupu! Cena rewelacyjna (szokująco! :lol: ) a firma porządna. To ten portal, na którym trzeba sobie wcześniej wykupić jakieś żetony czy coś w tym rodzaju i one się "zużywają" podczas przebijania w licytacji? Dostałam kiedyś reklamę czegoś takiego i właśnie to wykupowanie na przód mnie zniechęciło.

Dzisiaj odwiedziłam sklep, w którym zamówiliśmy wózek. Trafia mnie pomalutku, bo zamówiliśmy pod koniec lutego (nie mieli koloru), miał być w ciągu 3 tygodni a najpóźniej do końca marca, a mamy już prawie koniec kwietnia. Obiecałam sobie, że jeśli do 27 kwietnia nie będzie, to tego dnia kupujemy w innym sklepie, bo i tak będziemy musieli do miasta pojechać.

I kupiłam butelkę 125 ml Aventu. Jakie toto malusieee. A jakie technicznie zaawansowane! Rany Julek, instrukcja do montowania i rozmontowania jakby to conajmniej telewizor był. I części ma ponumerowane :lol:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Tak, to ten portal. Trzeba wykupić tzw "bidy" żeby móc licytować. Mi się akurat udało z tą karuzelą, ale huśtawke z Fisher Price'a wylicytował ktoś inny. Poszła co prawda tylko za 200 zł (w sklepie jest ok. 500) ale i tak z mężem 20 zł straciliśmy na licytacje. Ale to nic, widzę , że znów mają tam fajne rzeczy więc trzeba będzie ostrożnie licytować.
Mój mąż wczoraj zachwycał się własnie kaftanikiem - jaki on malutki, i jak on ma takie maleństwo umyć, wziąść na ręce itd.
Awatar użytkownika
Tula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nawet jak sobie te stracone 20 zł doliczysz do ceny karuzeli, to i tak super zakup zrobiliście :D Ja na razie oszczędzam kupując w Polsce niektóre rzeczy, które razem z wysyłką do mnie i tak wychodzą taniej, niż gdybym miała tutaj w sklepie kupić. Np. kupiłam łóżeczko turystyczne Fibo Simbo. Co prawda za "normalną" cenę czyli 230 zł + koszty wysyłki i wyszło mi po ówczesnym kursie zdaje się 103 € za wszystko. Tutaj za taką cenę w życiu nie kupiłabym takiego łóżeczka, bo zwykły kojec kosztuje prawie stówę, a już każda podwieszana do niego półeczka, kieszonka, moskitiera czy inny bajer to kolejne przynajmniej 25 € (materacyk 50). No i jeszcze paliwo bo do większych sklepów to mam jakieś 70 km, no i stracony dzień urlopu męża. A to łóżeczko ma wszystko, co tylko sobie mogłam wymyśleć. Nawet przewijak i rozkładane płozy tak, że można je bujać jak kołyskę. A jak się z niego wszystko wyjmie, to zostaje kojec. Jak na razie to jest mój najbardziej udany zakup. A no i jeszcze polarowe pajacyki z Allegro. Śliczneeee, milutkie i porządnie odszyte. Te się najbardziej mężowi podobają :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kaisog1
500p
500p
Od: 16 cze 2008, o 17:33

Post »

DankaWS a jaką chciałaś huśtawkę??
Awatar użytkownika
Tula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

YES ! YES ! YES!!!!!
Zadzwonili wczoraj - jest wózek :D Odebraliśmy wieczorem :)
JEST SUPER !!!!
I słońce dzisiaj świeci od rana :lol: nareszcie cieplutko! otworzyły się tulipany i ogólnie jestem HAPPY od 6 rano :lol: Czego i Wam serdecznie życzę i spadam robić pranie :lol:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Niestety nie mam dobrych wieści, a właściwie to już gorsze być nie mogą. Wczoraj nad ranem poroniłam :cry: Odezwe się za kilka dni.
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Danusiu strasznie mi przykro :cry: Trzymaj się kochana :(
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 23:11
Kontakt:

Post »

w takiej chwili żadne słowa nie są pocieszeniem....współczuję
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

Danusiu,współczuję.
Wiem,że jest ciężko,ale zobaczysz...nadejdą słoneczne dni.Trzymaj się.
Ściskam cieplutko.
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Awatar użytkownika
iwika
500p
500p
Od: 17 paź 2006, o 14:08
Kontakt:

Post »

Nie ma słów pocieszenia :(
Trzmaj się :cry:
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Awatar użytkownika
PUMKA
500p
500p
Od: 16 sty 2009, o 10:25
Kontakt:

Post »

Danusiu - trzymaj sie Kochana...jestesmy z Tobą...sa rzeczy na które nie mamy wpływu..po prostu :-(
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Dzięki dziewczyny, kochane jesteście.
Staram się trzymać, tylko musze leżeć, moge troszke chodzić, niestety jak siedze boli mnie cały brzuch.
Awatar użytkownika
Tula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Danka leż jak lekarze przykazali, nie przejmuj się forum tylko dbaj o siebie żebyś jak najszybciej wróciła do zdrowia i odzyskała równowagę psychiczną. Poronienie to straszne przeżycie i ogromnie Ci współczuję. Czasem niestety się tak zdarza i nie mamy na to wpływu. Wiem, że w tej chwili to żadne pocieszenie, ale pamiętaj, że i po poronieniu można mieć bezproblemową ciążę i zdrowe dzieci. Mam pod bokiem żywy przykład: szwagierka po czterech ( !!! to nie mój wymysł, naprawdę) poronieniach ma dwójkę wspaniałych dzieciaków z najprawidłowszych ciąż pod słońcem.
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

Coś w temacie :wink:
Ulubiona bajeczka mojej Malwci --> Krecik i narodziny zajączków
No, dziewczyny, uczcie się od zajączki :lol:
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p