Familokowy pachnacy różami -Wiosna 2013

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Familokowy pachnacy różami -Wiosna 2013

Post »

Na całe szczęście ja nie miałem problemu z tym szkodnikiem. A przynajmniej go nie widziałem. Chociaż ja miałem opuchlaka :(
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Jadzia to wpadnę tam kiedys do tego Chorzowa.do was babeczki..tylko sie obrobie i niech no sie zazieleni w koło na dobre :tan
Lavender Lassie jaka juz duza ...ile ja masz u siebie Jadziu :wink:
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Jadziu nie/dziękuję przylaszczki już w moich łapkach ;:196
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
majar
1000p
1000p
Od: 26 sty 2011, o 14:21
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jadziu, coś wlecze się ten mój net. :roll: Godzinę wysyła posty. Jak dobrze pójdzie, to jutro będę u Tosi. ;:138 Mam nadzieję i Ciebie zobaczyć. :tan Tylko nie wiem czy nie będę przeszkadzała Tosi, bo ma jakiś problem z wodą w ogrodzie. W razie co, to mojego do roboty zagonimy. :D Myślę o 12-13 ale może być później. Jak Wam pasuje. Troszkę mam boja, bo ja na roślinkach się nie za bardzo znam... a jak mnie Tosia przepyta z wiedzy? ;:306 Raz kozie śmierć! Z radością Was poznam! W sobotę ma padać, potem chyba będę się pakowała, więc pomyślałam o jutrze... ;:131
Awatar użytkownika
marzanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lut 2010, o 22:01

Post »

O mój złotlin też już ma takie malutkie pączuszki .Kawka nawet dwie i nic.Mam jakiegoś zaszczepionego lenia.Albo jak mówi młoda- syndrom maturalny Cie mamuś dopadł :wink:
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Jadziu sezon bezsprzecznie zaczęty , w każdym ogródku wszystko pięknie rusza i tyle kwitnie kwiatów. Ja nie codziennie mam możliwość być u siebie na działce , dlatego z przyjemnością podglądam inne ogródeczki ;:215
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Powoli zaczynam porządkować swoje obejście .Cały dzień było słychać piły za moim ogródkiem, a potem bammmmmm i drzewa padały jedno za drugim .Nie mogli wziąć się za wycinkę jesienią jak już ptaki będą miały odchowane swoje młode :evil: Tak pięknie zawsze mi śpiewają jak siedzę w ogródku .W drzewach pełno gniazd, to widać gdyż nie ma jeszcze liści .Gdzie są ekolodzy ,że na takie coś pozwalają ;:145 Ludzie nie liczą sie ze skrzydlatymi przyjaciółmi widzą tylko swój interes :evil:

BEATKO ja dziennie jestem na ogródku, bo mam tylko parę kroków do niego .Wole czas spędzić na łonie natury a w ogródku zawsze znajdzie sie praca .Dzisiaj podpięliśmy wodę i było pierwsze podlewanie
MARZANKO zaraz będą malutkie słoneczka rozświetlały ten mój cienisty kącik .Młoda nie ma stresu a Ciebie to dopadło .Bierz z niej przykład
MAJU nie stresuj sie nie taki diabeł straszny :wink: Po ludzku też umiemy rozmawiać nie tylko o nazwach roślin :;230 .Cieszę sie ,że zdecydowałaś sie nas odwiedzić ;:196 Wszystko pasuje my dostosujemy się do naszych gości SPOKO
ANUŚ cieszę sie ,że paczka dotarła ;:196 Też wiosna będziesz podziwiać te błękitne kwiatuszki
DORCIA wpadaj kiedy chcesz .Targ jest we środy i soboty .Lavender mam od Gloryjki od ubiegłego roku .Ma jakieś 120 cm może mniej lub więcej i mnóstwo pędzików :heja Piękność z niej
PRZEMKU opuchlaki też mi sie zdarzają bo widzą obgryziony Rh ,ale tych zielonych fruwa mnóstwo i tak mam każdego roku od wiosny do jesieni .Teraz wypowiedziałam im wojnę .Chociaż lubię variegatkowe liście ,ale nie żeby one mi niszczyły
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Mistrzyni zdjęć jak to potrafisz ująć kwiatek z kazdej strony :) Cudowne ;:63
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:196 No to Jadziu, do jutra. Fajnie, że Majka nas odwiedzi :heja ;:138 ;:196
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu u Ciebie jak zwykle same pięknoty .U mnie ta wiosna jakoś się grzebie ,co najmniej z tydzień za Twoją ,ale jest i to najważniejsze . :D
Awatar użytkownika
majar
1000p
1000p
Od: 26 sty 2011, o 14:21

Post »

Jadziu, piękne dzięki za serdeczne przyjęcie! Wspólna fotka u Tosi, sprawozdanie też. Szkoda, że galopem przebiegłam przez Twój ogródek, ale czas gonił (wiedziałam, że M ma pracę w garażu w związku z zamianą jednej T na inną T :wink: ). Roślinki stoją na balkonie i czekają na wyjazd w góry. Jeszcze raz dzięki za możliwość poznania Was! ;:168 ;:168
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Jadzieńko...Ty mnie nigdy nie opuszczasz , a do tego zawsze odwiedzasz- nawet , gdy ja nie piszę nic . Dziękuję Ci za to i za Twoje ciepłe słowa ;:196 .
Pięknie ujęłaś tę sasankę , jak zresztą wszystko ...moje anemony blanda chyba w tym roku nie zakwitną ...same listki , a w dodatku kret przerył wzdłuż rabatę ...chociaż nie miałam do tej pory żadnego .

Pozdrawiam cię bardzo , bardzo serdecznie ;:196 ;:167 .
P.S. A jak tam remont u sąsiada ?
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

:wit Jadziu
Jak zawsze kolorowo u Ciebie, a niech tylko zakwitną róże to juz zawrót głowy.
Jak minął dzień?
Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

Jadziu tak miło jak wszystko zaczyna kwitnąć ,widzę u Ciebie karaganę czy ty ją podcinasz i kiedy ;:173
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

STASIU nie mam karagany chociaż nie powiem bardzo mi sie podoba .Mam tylko modrzewia pendulę może on Cię zmylił ;:196

SYLWUŚ dopiero będzie kolorowo i buszowato :wink: jak zakwitną wszystkie piwonie. Pani koperkowa lada chwila pokaże swoje piękne kwiaty :heja
Obrazek
JAGÓDKO też coraz zadziej odwiedzam wszystkie zaprzyjażnione ogrody ,bo wieczorem czasu nie starcza a oczy się kleją .Staram się jak mogę .Remont dalej trwa .Moje roślinki dalej koczują w doniczkach ;:174 .Nie umiem sobie odmówić żeby nie zrobić fotek sasance .Dzisiaj znowu ja molestowałam swoim aparatem :;230
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
MAJU tak sie cieszę ,że zawitaliście w nasze progi ;:168 .Szkoda ,ze tak szybko mija czas i u mnie przelotem tylko byłaś ;:174 ;:196
EWCIU jakie pięknoty ;:224 pospolite roślinki a pięknoty dopiero będą ja zaczną kwitnąć róże :heja .Niestety mrówki już roznoszą swoje podopieczne na różane krzewy :evil: No to czyli zaczyna sie sezon na latanie z opryskiwaczem :evil:
Obrazek
TOSIA szkoda ,że tak szybko ten czas przeleciał .Mam nadzieję ,ze jeszcze kiedyś się spotkamy tym razem u mnie
EWCIU jaka ze mnie mistrzyni :oops: Coś zaczyna mi szwankować mój aparat .Robił takie ładne fotki a teraz ;:174
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”