Moja młoda działeczka - aanula cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Anula, zdjęcia cudne :roll: Nieźle pobalowałaś, ja mam tylko jedno majowe wesele, na szczęście na miejscu i jednodniowe.
Będę miała prośbę o identyfikację krzewu, który mi przysłałaś, super rośnie, ale zgubiłam ściągawkę i nie pamiętam co to było :cry: , jutro cyknę fotkę i wyślę Ci na PW.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

gucia pisze:Anula, zdjęcia cudne :roll: Nieźle pobalowałaś, ja mam tylko jedno majowe wesele, na szczęście na miejscu i jednodniowe.
Będę miała prośbę o identyfikację krzewu, który mi przysłałaś, super rośnie, ale zgubiłam ściągawkę i nie pamiętam co to było :cry: , jutro cyknę fotkę i wyślę Ci na PW.
Masz rację Guciu :D pobalowałam jak nigdy ;:1 Dawno nie byłam na weselu a tu trafiło się wyjazdowe i trzydniowe ;:80 i do tego nad samym jeziorem i w piękną pogodę ;:84

Rób zdjęcie, rób :D
Jak tam Twoje kanny? Rosną?
Przepraszam, że nie wysłałam Ci jeszcze następnych, ale przez to weselisko czasu miałam mało :oops:
Po tych szaleństwach poczty na pewno już Ci wyślę ...
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Anula, nie pali się......poczekam :lol: A ta moja nosek już wystawiła, ale myślałam, że szybciej będzie rosła. Zrobię później zdjęcie to zobaczysz. Sypnęłam jej trochę azofoski, może się ruszy :wink:
Moje wątki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu, moja działka w porównaniu z Twoją, to mały pikuś :oops: Wymuskałaś ją niesamowicie :shock:
Śliczne kwiaty, przy hiacyntach i narcyzach zaczęłam buczeć, że ja takich nie mam buuuuu
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Aniu wielkie gratulacje. ;:215
Zrobiłaś przepiękne zdjęcia swoim roślinkom. Musi być u Ciebie cudownie....
Cieszę się, że weselicho się udało.
Bardzo serdecznie pozdrawiam. :D :D :D
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

gucia pisze:Anula, nie pali się......poczekam :lol: A ta moja nosek już wystawiła, ale myślałam, że szybciej będzie rosła. Zrobię później zdjęcie to zobaczysz. Sypnęłam jej trochę azofoski, może się ruszy :wink:
Guciu, moje jeszcze nawet nie myślą o wystawianiu nosków :? Siedzą jak zaklęte w donicach i nic :roll: Część czeka jeszcze na posadzenie 8) Miałam to zrobić dzisiaj, ale zajęłam się rozbieraniem szklarni i czasu zabrakło ... :wink:
empuza pisze:Aniu, moja działka w porównaniu z Twoją, to mały pikuś Wymuskałaś ją niesamowicie
Śliczne kwiaty, przy hiacyntach i narcyzach zaczęłam buczeć, że ja takich nie mam buuuuu
Empuzo, moja działka i Twoja to takie same oazy spokoju :D Pamiętam Twoją działkę z ub. roku i to ja mogę powiedzieć, że moja w porównaniu z Twoją to pikuś :D :D

Elżuniu
;:168 dziękuję :D
Przyjedz i sama zobacz czy jest u mnie cudownie ... :D :D Zapraszam! :D
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Anula, zdjęcie tego krzewu już wysłałam na PW, a nos kanny ma już 3 cm, a ja niewdzięczna na nią narzekam :cry: , czyli jest ok......ale się cieszę. Podsypałam jej odrobinę azofoski.
Moje wątki
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cieszę się, że rośnie :D

Guciu, zdjęcie z P.W. nie chce mi sie otworzyć :( Wyślij jeszcze raz ...
grigori24
---
Od: 18 paź 2007, o 17:13

Post »

Aniu roślinki cudne a zwłaszcza narcyze i tulipanki jakie kolekcje ;:111 ;:111 ;:111 ;:113 .Jeszcze tu wpadnę!!! ;:333 ;:333 ;:333
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam :D Grzegorzu :D Jesteś tu zawsze mile widziany :D :D

Dzisiaj i wczoraj ciężko pracowaliśmy na działce, bo nasza szklarnia niestety skończyła swój żywot i trzeba było ją rozebrać ... :( Na razie nie planujemy budowania nowej, więc jest trochę pracy z zagospodarowaniem wolnego miejsca. W związku z tym, popełniłam dzisiaj kolejne zakupy :twisted: Weszłam w posiadanie 4 pięknych Clematisów, 2 nowe krzaczorki Hebe też są u mnie :wink: Do tego jeszcze doszły 2 krzaczki Pierisa, 1 Oleander i największy zakup to 8 Tui "Brabant" na nowy żywopłot :D :D
Mania zakupów ogrodowych jest niestety nie do wyleczenia ... ;:80 .... co mnie baaaardzo cieszy .... ;:1 ;:1 ;:1
grigori24
---

Post »

Aniu no to poszalałaś ;:112 .Z tego wynika że jutro sadzenie . Aniu jakie klematisy kupiłaś?Moje jakieś blade mają liście nie wiem co im jest , będę musiał jutro zrobić fotki i pokazać na forum. :D
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzesiu :D Część już dzisiaj posadziłam, jutro niestety pracuję więc nici z dalszego sadzenia :(

Nie pamiętam wszystkich nazw Clematisów bo zostały na działce, ale na pewno jest "Hania" i "Jan Paweł II" :D
grigori24
---

Post »

Jan Paweł II posiadam można zobaczyć w moim ogrodzie.Piękny klematis. :D :D :D
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pędzę zobaczyć ... :D :D
Awatar użytkownika
grazyna45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2008, o 16:23
Kontakt:

Post »

AAnulko-dziekuje bardzo,ale Twoj ogrod ,to prawdziwy raj dla oczu i duszy.Ile godzin dziennie pracujesz dziennie ,aby miec tak wypielegnowany ogrod? Podziwiam Cie bardzo-super-powodzenia ,milego wieczoru w tak pieknym ogrodzie
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”