Witajcie... dzisiaj dzień z
burą szmatą na niebie, a w nocy
wiadro z wodą się przewróciło 
Zapowiadają jednak ładne popołudnie, na które czekam z utęsknieniem... Pracy w pracy chwilowo nie lubię
Ewa,
Bledszy Odcień Bladości jest cudowna! Dziś wczorajszy pąk będzie wyglądał inaczej - sfotografuję go po powrocie

Zapraszam częściej zatem
Kasik, róże zbierają się do ponownego kwitnienia i prawie wszystkie mają dużo pąków
Whiter w fazie otwierającego się pąka nie ma sobie równych - jest w swojej delikatności tkliwie przecudna... fajnie, że
Beatka nas nią zaraziła

Postaram się o zdjęcia całych różanych krzewów, może pod koniec tygodnia będzie już co fotografować

Pozdrawiam Cię serdecznie!
Gosia, czyli kiedy dokładnie chciałybyście się wybrać do Szmita? 25-26? Mnie się weekendowe najbliższe plany trochę komplikują, więc chyba zostanie mi faktycznie tylko koniec sierpnia...
Jacku, witam Cię ponownie... Szkółkę w Kaniach (Ponderosa) warto odwiedzić - jest duża, naprawdę z ogromnym wyborem roślin, względnie przystępna cenowo... Cieszę się, że podobają Ci się moje brzozowe klimaty - szalenie lubię ażurowość brzóz, delikatność listków i biel ich pni... na tle zieleni trawnika, pięknie wyglądają...