Ogródek AGNESS cz.6
- grazka24
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 maja 2010, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.6
Agnisiu napisałaś ,ale nie wstawiłas fotek,niestety!Czekamy!
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani Lucy, Zenku, Grażynko
mgła opadła , widoczki pojawiły się
Musiałam na chwilę przerwać wklejanie zdjęć, bo nawiedzili mnie goście na poranną kawkę i nawet nie zauważyłam, że wysłał się post z tytułem zdjeć

Musiałam na chwilę przerwać wklejanie zdjęć, bo nawiedzili mnie goście na poranną kawkę i nawet nie zauważyłam, że wysłał się post z tytułem zdjeć

- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00

Super te jesienne widoki u Ciebie

O, kolorowa jesień u Ciebie i piękna...Czerwień rządzi...Tyle jeszcze liści na gałęziach, u mnie nie do.ść, że drzewa i krzewy małe, to jeszcze prawie wszystkie liście już opadły...A przecież Ty bardziej na wschodzie... 

- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
No i jesień też potrafi być piękna trzeba tylko zadbać o to ,żeby posadzić odpowiednie roślinki widzę po sąsiedzku ,że nie ma na czym oko spocząć tylko gleba , wapno i szarówa ..jakoś tak smutno ..
a przecież może być inaczej ..jak np. w Twoim ogrodzie Agnieszko .
.U mnie na szczęście też jeszcze troszkę kolorów jest .

a przecież może być inaczej ..jak np. w Twoim ogrodzie Agnieszko .

-
- 100p
- Od: 16 paź 2010, o 16:42
u ciebie jeszcze kolorów duużo, u mnie niby też, ale dzisiaj jakiś huragan szaleje normalnie i wszystko mi fruwa po działce a zwłaszcza miliony liści...kiedy wiosna? :/
- AGNESS
Aguś dzięki, kocham jesień za takie widoki, wszytko dookoła w moich ukochanych barwach
Martuś u mnie z tymi liśćmi na drzewach jest bardzo różnie, niektóre już całkiem gołe- jak wiśnie czy dzikie wino, a na niektórych nie widać większego ubytku, z czego bardzo się cieszę, i mam nadzieję, że będą coraz piękniej wybarwione
To jeszcze nie są takie barwy na jakie czekam, mam nadzieje, ze zanim listki mróz strąci, to zdążą stać się jeszcze bardziej ogniste
Maryś u mnie latem barw niewiele, przeważnie zielono, ale za to jesień jest bajecznie kolorowa. Sporo mam krzewów, które pięknie się przebarwiają i zawsze z utęsknieniem czekam na tę chwilę
Adrianie teraz już wiosna co dzień to bliżej
Na razie przychodzi czas na kombinowanie co by tu zmienić, przerobić w ogródku
U mnie dziś też bardzo silny wiatr, przed chwilą padał deszcz ze śniegiem

Martuś u mnie z tymi liśćmi na drzewach jest bardzo różnie, niektóre już całkiem gołe- jak wiśnie czy dzikie wino, a na niektórych nie widać większego ubytku, z czego bardzo się cieszę, i mam nadzieję, że będą coraz piękniej wybarwione

Maryś u mnie latem barw niewiele, przeważnie zielono, ale za to jesień jest bajecznie kolorowa. Sporo mam krzewów, które pięknie się przebarwiają i zawsze z utęsknieniem czekam na tę chwilę

Adrianie teraz już wiosna co dzień to bliżej

U mnie dziś też bardzo silny wiatr, przed chwilą padał deszcz ze śniegiem

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
AGNIESZKO
Piękne barwy jesienne w Twoim grodzie. Ta czerwień aż bije po oczach.
Piękne barwy jesienne w Twoim grodzie. Ta czerwień aż bije po oczach.
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko, deszcz ze śniegiem, to współczuję, u nas tylko bardzo wieje.
Nic , tylko usiąść przy kominku.

Nic , tylko usiąść przy kominku.

- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Agnieszko, na Twoich zdjęcia jesień jest taka ciepła . Zupełnie inna niż za oknem ...
- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
Już się cieszę , i [ nie ] dziękuję!AGNESS pisze:Dorotko to super, a ja wiosną ukorzenię Ci inne kolorki, które mam

Jesień wygląda cudownie w tych kolorkach i przebarwieniach , i gdyby tylko była złota i ciepła , to było by wspaniale , szkoda , że temperatura tak spadła , nawet w ogrodzie zbyt dużo nie da się zrobić , dziś jeszcze w dodatku hula zimny wiatr!

Ale na Twoich zdjęciach jest ciepło , pięknie i przyjemnie , w ogrodzie!

- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Te wrzosy zatopione w liściach...

- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Agnieszko
jesienne fotki CUDNE !!!
A powiedz proszę, co to tak pięknie się przebarwiło ?

A powiedz proszę, co to tak pięknie się przebarwiło ?

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu jakie śliczne kolorki w Twoim ogrodzie.
Wrzosy długo kwitną.
To jest chyba pączkowa odmiana? Wcale nie tracą koloru.
Moja hortensja ogrodowa kwiaty i liście ma już brązowe, a Twoja ciągle śliczna.
Wrzosy długo kwitną.
To jest chyba pączkowa odmiana? Wcale nie tracą koloru.
Moja hortensja ogrodowa kwiaty i liście ma już brązowe, a Twoja ciągle śliczna.

- AGNESS
Krysieńko szczególnie piękna jest w tej chwili borówka, jej kolor to faktycznie czerwona żarówa
Iguś na szczęście ten deszcz ze śniegiem to padał tylko chwilę, ale nastraszył ....
Co do kominka to masz rację, ale to niestety tylko moje marzenie
Wiolu powiem szczerze, że dziś dopiero jest taki brzydki pochmurny dzień, do tej pory było pięknie słonecznie, mimo, ze chłodno. Już wczoraj poranek był pochmurny i mżysty, ale później pięknie się rozpogodziło i wyszło słoneczko, a dziś już niestety zimno, wilgotno i bardzo wietrznie
Dorotko ja już u siebie zaobserwowałam od kilku lat, że jesienią nachodzi mnie ogrodowy leń
nie chce mi się już nic robić, jest mi zimno, nieprzyjemnie
A po chwilowej przerwie, już zimą mało nie wyskoczę ze skóry tak mi się chce wiosny i grzebania w ziemi, nawet dosyć ciężkie wiosenne prace porządkowe sprawiają mi wielką radość i nie mogę się ich doczekać
Aniu ja wrzosy uwielbiam, i właśnie lubię je w takiej typowo jesiennej scenerii, kiedy wokół nich a często i na nich leżą opadłe jesienne liscie...kocham ten klimat
Halinko dziękuję
Takie piękne intensywne kolory przybrała borówka amerykańska, to najbardziej ognista barwa w tej chwili w moim ogrodzie
Tajeczko faktycznie większość moich wrzosów, to odmiana pączkowa. Bardzo je lubię , bo i zimą są piękne i nie przekwitają
Moje hortensje mają jeszcze ładnie poprzebarwiane listki, ale już widzę, że zaczynają się poddawać przymrozkom.

Iguś na szczęście ten deszcz ze śniegiem to padał tylko chwilę, ale nastraszył ....

Co do kominka to masz rację, ale to niestety tylko moje marzenie

Wiolu powiem szczerze, że dziś dopiero jest taki brzydki pochmurny dzień, do tej pory było pięknie słonecznie, mimo, ze chłodno. Już wczoraj poranek był pochmurny i mżysty, ale później pięknie się rozpogodziło i wyszło słoneczko, a dziś już niestety zimno, wilgotno i bardzo wietrznie

Dorotko ja już u siebie zaobserwowałam od kilku lat, że jesienią nachodzi mnie ogrodowy leń

Aniu ja wrzosy uwielbiam, i właśnie lubię je w takiej typowo jesiennej scenerii, kiedy wokół nich a często i na nich leżą opadłe jesienne liscie...kocham ten klimat

Halinko dziękuję

Tajeczko faktycznie większość moich wrzosów, to odmiana pączkowa. Bardzo je lubię , bo i zimą są piękne i nie przekwitają

Moje hortensje mają jeszcze ładnie poprzebarwiane listki, ale już widzę, że zaczynają się poddawać przymrozkom.