Trzeba bedzie jakies sloneczne widoki poogladac

wiolcia pisze:RENIU jestem na pewno przygotowana na te mniej przyjemne chwile, jak np. mdłosci, choc moze mnie ominąnuta23 pisze:To ja musiałam być wyjątkiem bo mdłości koszmarne, co rano witałam WC (byłyśmy sobie bardzo bliskie przez kilka miesięcy) zgago zero a mały miał piękne ciemne kilkucentymetrowe włosy.
Wiolu w ciąży jest troszkę nieprzyjemnych chwil ale tym niezapomnianych jest zdecydowanie więcej.ale na pewno masz rację,że bedzie wiecej tych lepszych
![]()
A miałas jakieś zachcianki?
Doti pisze:Ja się melduje w wątku![]()
ale melduję,że nie jestem w tym stanie
arlet3 pisze:Wiolciu i ja się melduję w tym cudnym wątku
iwosia88 pisze:Wiolu, też się melduję, choć na razie u mnie takiego stanu nie będzie ;)
nuta23 pisze:I ja się zgłaszam choć mój mały będzie jedynakiem.
Zachcianek jako takich nie miałam chyba, że zaliczyć do nich jedzenie przez kilka dni chleba z masłem i ketchupem bo na nic innego nie miałam ochoty.![]()
iwosia88 pisze:Dobre z tym wapnem![]()
![]()
Wiola, masz rację, życie czasami zaskakuje, w sumie sama o tym wiem z doświadczenia
;)
sari pisze:Wiolu i ja się zgłaszam ale też nie jestem, pewnie do babci mi bliżej
myszkas21 pisze:Wiolu ja też będę śledzić twój wątek na bieżąco i kibicować Ci w tym szczególnie pięknym dla Ciebie czasie. Jeszcze nie mam dzieci ale może za jakieś 2lata się to zmieni. Jak na razie jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat i wszyscy znajomi już mi dogadują kiedy będę miała dzidzię ale jakoś nie pali mi się do tegoWychodzę z założenia że mam jeszcze czas i jeszcze tyle innych rzeczy do zrobienia
wiolcia pisze:No widzisz IWONKO za niedługo i Ty możesz nam ogłosic,że np. wychodzisz za mążBędę czekac na taką nowinę
![]()
BEATKOWiesz mojej mamie też było bliżej do babci,ale w wieku 40 l. została po raz kolejny mamą i teraz mam 9l.siostrę
więc wiesz co chce powiedziec
NIGDY NIE JEST ZA POŹNO
![]()
SYLWUŚ a może jednak już teraz dołączysz do mnie![]()
![]()
Na pewno razem z Mężem byście się ucieszyli, a i w ciąży i poźniej na pewno wiele rzeczy jeszcze zrobiszJa też myslalam,że moze to jeszcze nie ten czas, że najlepiej to jakbym miała pracę (niestety nie mam jej aktualnie), popracowała i wtedy.. ale teraz sobie myślę,że własnie po urodzeniu dzieciątka, może znajdę coś w zawodzie, może jakas wspaniała praca na mnie czeka
Jakoś tak wewnętrznie wierzę,że wszystko co dobre jeszcze przede mną
sari pisze:[quote="wiolcia"
BEATKOWiesz mojej mamie też było bliżej do babci,ale w wieku 40 l. została po raz kolejny mamą i teraz mam 9l.siostrę
więc wiesz co chce powiedziec
NIGDY NIE JEST ZA POŹNO
![]()
myszkas21 pisze:Mój mąż nie chce słyszeć o dziecku jak na razie bo nie mamy odpowiedniego mieszkania a i zarobki marne. Mieszkamy na wynajętych 24m2 i jest nam ciężko pod względem finansowym. A poza tym w tamtym roku miałam niezbyt przyjemne przejścia związane z tym stanem ale nie będę cię stresować swoimi doświadczeniami. po prostu mój czas jeszcze nie nadszedł skoro zdarzenia potoczyły się inaczej niż zazwyczaj bywawiolcia pisze:Na pewno razem z Mężem byście się ucieszyli, a i w ciąży i poźniej na pewno wiele rzeczy jeszcze zrobiszJa też myslalam,że moze to jeszcze nie ten czas, że najlepiej to jakbym miała pracę (niestety nie mam jej aktualnie), popracowała i wtedy.. ale teraz sobie myślę,że własnie po urodzeniu dzieciątka, może znajdę coś w zawodzie, może jakas wspaniała praca na mnie czeka
Jakoś tak wewnętrznie wierzę,że wszystko co dobre jeszcze przede mną
SYLWUŚmyszkas21 pisze:WioluDziękuję.
Z całego serca Ci kibicuję
nyskadu pisze:we wtorek, u mnie też leje , zimno 9 stopni, depresja
nuta23 pisze:Pawełek będzie jedynakiem ze względów finansowo-lokalowych. Właśnie zaczęliśmy spłacać kredyt na 30 lat za niewielkie M3 a jak na razie pracuje tylko M. Jak będę wracała do pracy to będzie mi ją bardzo ciężko znaleźć w zawodzie bo fizjoterapeutów więcej niż miejsc pracy.