Moje i Męża Roślinki

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
wiolcia
500p
500p
Od: 2 sty 2010, o 21:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje i Męża Roślinki

Post »

:wit ANIU u mnie zimnoo,pochmurno teraz tylko przestało padac a tak to jeszcze mokro na dodatek, wiec podobnie pewnie jak u Ciebie..
Trzeba bedzie jakies sloneczne widoki poogladac ;:3 ;:108
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p
Od: 28 maja 2010, o 13:05

Post »

Czyli nie tylko u mnie jest tak szaro. Pozwiedzaj wątki. Gdzieniegdzie jest pięknie i kolorowo. Poprawia nastrój.
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
wiolcia
500p
500p

Post »

Kochani zmiana planów, wracam na stare śmieci z tym moim wątkiem o ciąży ;:224

Niech się on tutaj toczy swoim tempem a bedzie na pewno przeplatany moimi kwiatami domowymi.
Tutaj mi jest najlepiej i wszystko w jednym miejscu będzie ;:224

Dlatego skopiuję nasze wczorajsze rozmowy tutaj, chyba się nie pogniewacie że tak Was gonię cio? No wybaczycie kobiecie przy nadziei no nie? ;:109 ;:196

wiolcia pisze:
nuta23 pisze:To ja musiałam być wyjątkiem bo mdłości koszmarne, co rano witałam WC (byłyśmy sobie bardzo bliskie przez kilka miesięcy) zgago zero a mały miał piękne ciemne kilkucentymetrowe włosy.
Wiolu w ciąży jest troszkę nieprzyjemnych chwil ale tym niezapomnianych jest zdecydowanie więcej.
RENIU jestem na pewno przygotowana na te mniej przyjemne chwile, jak np. mdłosci, choc moze mnie ominą :D ale na pewno masz rację,że bedzie wiecej tych lepszych ;:108
A miałas jakieś zachcianki?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
nyskadu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2008, o 09:56

Post »

:wit we wtorek, u mnie tez leje , zimno 9 stopni, depresja :(
wiolcia
500p
500p

Post »

Doti pisze:Ja się melduje w wątku :wit :wit ale melduję,że nie jestem w tym stanie :D
arlet3 pisze:Wiolciu i ja się melduję w tym cudnym wątku :D
iwosia88 pisze:Wiolu, też się melduję, choć na razie u mnie takiego stanu nie będzie ;)
nuta23 pisze:I ja się zgłaszam choć mój mały będzie jedynakiem.
Zachcianek jako takich nie miałam chyba, że zaliczyć do nich jedzenie przez kilka dni chleba z masłem i ketchupem bo na nic innego nie miałam ochoty. :;230 :;230
wiolcia
500p
500p

Post »

O szybciutko JESTEŚCIE ;:196

Bardzo mi miło ;:138

DORCIA ach za szybko chcesz być babcią :tan

ARLETKO ;:196

IWUŚ Ciebie również serdecznie witam Nawet się nie obejrzysz jak szybko i Ty wyjdziesz za mąż, potem dzieciaczek i dalsze zycie Ja też tak mówilam jak Ty, i wiesz co, byłam sama aż tu nagle On i jak brałam ślub, to moi znajomi nie dowierzali, a przy okazji wyprzedziłam wszystkich ze slubem-mielismy w maju, dopiero po nas znajmomi, z rodziny którzy byli ze sobą po 4, 7 lat

RENIU nie mów już teraz że jedynakiem No chyba,że jest coś poważniejszego to rozumiem.
A co do zachcianek to nawet niezle pozywienie-sam chelb z ketchupem :;230

Mojej kolezanki mama jak była z nią w ciąży to zeskrobywała wapno ze ścian i jadła to się nazywa miec zachciankę ;:112
wiolcia
500p
500p

Post »

iwosia88 pisze:Dobre z tym wapnem :;230 :;230 :;230 Wiola, masz rację, życie czasami zaskakuje, w sumie sama o tym wiem z doświadczenia ;:224 ;)
sari pisze:Wiolu i ja się zgłaszam ale też nie jestem, pewnie do babci mi bliżej ;:224
myszkas21 pisze:Wiolu ja też będę śledzić twój wątek na bieżąco i kibicować Ci w tym szczególnie pięknym dla Ciebie czasie. Jeszcze nie mam dzieci ale może za jakieś 2lata się to zmieni. Jak na razie jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat i wszyscy znajomi już mi dogadują kiedy będę miała dzidzię ale jakoś nie pali mi się do tego :lol: Wychodzę z założenia że mam jeszcze czas i jeszcze tyle innych rzeczy do zrobienia ;:170
wiolcia
500p
500p

Post »

wiolcia pisze:No widzisz IWONKO za niedługo i Ty możesz nam ogłosic,że np. wychodzisz za mąż ;:1 Będę czekac na taką nowinę ;:196

BEATKO :wit Wiesz mojej mamie też było bliżej do babci,ale w wieku 40 l. została po raz kolejny mamą i teraz mam 9l.siostrę :;230 więc wiesz co chce powiedziec ;:224 NIGDY NIE JEST ZA POŹNO :uszy

SYLWUŚ a może jednak już teraz dołączysz do mnie :?: ;:196
Na pewno razem z Mężem byście się ucieszyli, a i w ciąży i poźniej na pewno wiele rzeczy jeszcze zrobisz ;:108 Ja też myslalam,że moze to jeszcze nie ten czas, że najlepiej to jakbym miała pracę (niestety nie mam jej aktualnie), popracowała i wtedy.. ale teraz sobie myślę,że własnie po urodzeniu dzieciątka, może znajdę coś w zawodzie, może jakas wspaniała praca na mnie czeka ;:65 Jakoś tak wewnętrznie wierzę,że wszystko co dobre jeszcze przede mną ;:108
wiolcia
500p
500p

Post »

sari pisze:[quote="wiolcia"
BEATKO :wit Wiesz mojej mamie też było bliżej do babci,ale w wieku 40 l. została po raz kolejny mamą i teraz mam 9l.siostrę :;230 więc wiesz co chce powiedziec ;:224 NIGDY NIE JEST ZA POŹNO :uszy

Wiola dziękuję Ci bardzo za Twoje przepowiednie ;:78 mam wszystkie zieci i wystarczy, chociaż moja córka bardzo chce mieć jeszcze rodzeństwo ale poczeka jeszcze trochę i może mieć swoje[/quote]
myszkas21 pisze:
wiolcia pisze:Na pewno razem z Mężem byście się ucieszyli, a i w ciąży i poźniej na pewno wiele rzeczy jeszcze zrobisz ;:108 Ja też myslalam,że moze to jeszcze nie ten czas, że najlepiej to jakbym miała pracę (niestety nie mam jej aktualnie), popracowała i wtedy.. ale teraz sobie myślę,że własnie po urodzeniu dzieciątka, może znajdę coś w zawodzie, może jakas wspaniała praca na mnie czeka ;:65 Jakoś tak wewnętrznie wierzę,że wszystko co dobre jeszcze przede mną ;:108
Mój mąż nie chce słyszeć o dziecku jak na razie bo nie mamy odpowiedniego mieszkania a i zarobki marne. Mieszkamy na wynajętych 24m2 i jest nam ciężko pod względem finansowym. A poza tym w tamtym roku miałam niezbyt przyjemne przejścia związane z tym stanem ale nie będę cię stresować swoimi doświadczeniami. po prostu mój czas jeszcze nie nadszedł skoro zdarzenia potoczyły się inaczej niż zazwyczaj bywa :roll:
wiolcia
500p
500p

Post »

BEATKO no co Ty Kochana nie przepowiadam Ci tego ;:196 Wiem,że jest dobrze u Ciebie tak jak jest. Za to wnuki będą na pewno ;:108

SYLWUŚ rozumiem ;:196 Wierzę że jest Wam ciężko.. Wiesz my też mieskzamy z rodzicami- mamy jeszcze mniej miejsca-tylko jeden NASZ pokoik ;:65 ale mam nadzieję,że będzie dobrze- dobrze że przy rodzicach i nie ważne że w jednym pokoju,ale póki co to też zawsze inaczej-bo rodzice pomagają.
A co do Twoich przezyc z ciążą-to Szczerze Ci współczuję, mimo,że nie wiem o co dokladnie chodzi, życzę Ci Sylwuś żeby wszystko dobrze się układała,żebyscie i Wy kiedys (kiedy zapragniecie) mogli cieszyc się Maleństwem, lepszymi warunkami zyciowymi. Z serca Wam życzę ;:168[/quote]
wiolcia
500p
500p

Post »

myszkas21 pisze:Wiolu ;:196 Dziękuję.
Z całego serca Ci kibicuję :uszy
SYLWUŚ ;:196 sciskam Cię mocno!

No PRZEKOPIOWAŁAM wszystko :tan
będę tutaj z Wami a tamten wątek każę zamknąc.
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53

Post »

Pawełek będzie jedynakiem ze względów finansowo-lokalowych. Właśnie zaczęliśmy spłacać kredyt na 30 lat za niewielkie M3 a jak na razie pracuje tylko M. Jak będę wracała do pracy to będzie mi ją bardzo ciężko znaleźć w zawodzie bo fizjoterapeutów więcej niż miejsc pracy.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
wiolcia
500p
500p

Post »

nyskadu pisze::wit we wtorek, u mnie też leje , zimno 9 stopni, depresja :(

AGUŚ :wit u mnie to nawet nie wiem ile stopni,bo nie wychodzę na zewnątrz..brr.. na razie o słoncu ;:3 można pomarzyc.
wiolcia
500p
500p

Post »

nuta23 pisze:Pawełek będzie jedynakiem ze względów finansowo-lokalowych. Właśnie zaczęliśmy spłacać kredyt na 30 lat za niewielkie M3 a jak na razie pracuje tylko M. Jak będę wracała do pracy to będzie mi ją bardzo ciężko znaleźć w zawodzie bo fizjoterapeutów więcej niż miejsc pracy.

RENIU rozumiem. Ach ten dzisiejszy świat.. nikt z rządzących nie chce pomóc, nie zabiega,żeby rodziny mogły godnie zyc, miec pracę i w ogołe. Wiesz ja też nie wiem czy będę miec jakąkolwiek pracę ale zyję nadzieją,tylko to mi zostaje ;:196 Reniu nie martw się ;:168
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53

Post »

Za to już 6 kuzynostwa w wieku od 5 lat do 3 miesięcy mieszkających kilka kilometrów od nas więc jak jeździmy do rodziców to ma towarzystwo.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”