Nowicjuszka w ogrodzie
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Mariola
Już się dowiedziałam jak nazywa się mój rozchodnik - sedum sexangulare / rozchodnik sześciorzędowy /
Już się dowiedziałam jak nazywa się mój rozchodnik - sedum sexangulare / rozchodnik sześciorzędowy /

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam wszystkich.
Byłam w sobotę na kiermaszu i kupiłam.... liliowce
Trafiłam na przesympatyczną sprzedawczynię która umiała mi doradzić i konkretnie opisywała swoje odmiany. Prawie nic więcej nie kupiłam...... Po prostu brak kasy i czynnego bankomatu 
Ale potem pojechałam do Praktikera i zakupiłam fajne płotki na działeczkę. Trzeba było je zabezpieczyć lakierobejcą więc było wielkie malowanie na strychu.
Niestety dopadło mnie choróbsko a że teraz absolutnie nie mogę sobie na to pozwolić - wpadłam w panikę. Na szczęście mam wspaniałego sąsiada który poleciał do apteki po Rutinoscorbin i Fervex. Łykałam i łykałam i dzisiaj już nie mam kaprawych oczu i cieknącego nosa. W tym tygodniu mam masę pracy więc i na forum będzie mnie mniej.....
Nie udało mi się również zrobić nic z planowanych nasadzeń i przesadzeń na działce
Zdjęć też nie zrobiłam.....
Byłam w sobotę na kiermaszu i kupiłam.... liliowce

Ale potem pojechałam do Praktikera i zakupiłam fajne płotki na działeczkę. Trzeba było je zabezpieczyć lakierobejcą więc było wielkie malowanie na strychu.
Niestety dopadło mnie choróbsko a że teraz absolutnie nie mogę sobie na to pozwolić - wpadłam w panikę. Na szczęście mam wspaniałego sąsiada który poleciał do apteki po Rutinoscorbin i Fervex. Łykałam i łykałam i dzisiaj już nie mam kaprawych oczu i cieknącego nosa. W tym tygodniu mam masę pracy więc i na forum będzie mnie mniej.....
Nie udało mi się również zrobić nic z planowanych nasadzeń i przesadzeń na działce

Zdjęć też nie zrobiłam.....
- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
aaaaaleeeeee super takiego też nie widziałam EXTRAJuż się dowiedziałam jak nazywa się mój rozchodnik - sedum sexangulare / rozchodnik sześciorzędowy /
hhe SuperByłam w sobotę na kiermaszu i kuliłam.... liliowce
na twoje szczęscie bo pewnie pół hali byś wykupiła.Po prostu brak kasy i czynnego bankomatu Smile
Nam niestety nie udało się dojechać Altana nas pochłonęła

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I tak sporo jak na ciebie Gizo - zawsze podpuszczasz innych a sama się hamujesz 
Wiolu - wcale ci się nie dziwię - sama pewnie też bym wolała skończyć altankę, czytałam że już wykańczacie środek
Moniko - we Wrocławiu też sporo chorujących, zabrakło w aptece niektórych leków......
Do wiadomości ( szczególnie Gizy ) - płotek skopiowałam z ogródka Bogusi2 - zachwyciło mnie jej jedno zdjęcie:) Podpytałam i dowiedziałam się gdzie i za ile, pojechałam ,zakupiłam i teraz tylko muszę sporo poczekać aż znajdę pomagierów do wkopania
Bo w następny weekend rodzinka znów do Sławy jedzie.....
Swój pomalowałam na mahoń, podobny do tego na zdjęciu....

Wiolu - wcale ci się nie dziwię - sama pewnie też bym wolała skończyć altankę, czytałam że już wykańczacie środek

Moniko - we Wrocławiu też sporo chorujących, zabrakło w aptece niektórych leków......
Do wiadomości ( szczególnie Gizy ) - płotek skopiowałam z ogródka Bogusi2 - zachwyciło mnie jej jedno zdjęcie:) Podpytałam i dowiedziałam się gdzie i za ile, pojechałam ,zakupiłam i teraz tylko muszę sporo poczekać aż znajdę pomagierów do wkopania

Swój pomalowałam na mahoń, podobny do tego na zdjęciu....