U mnie ani Cytrynka ani nawet Pawika jak na razie nie udało się uchwycić aparatem .Halinko wielkie kępy krokusów różnych odmian, a także przylaszczka w wielkiej kępie dają efekt z znaczy trochę słonka. Radosnego spędzenia Świąt
Halinko, przepiękna wiosna w Twoim ogródeczku!
Cudnie i bogato zakwitły krokusy, przylaszczki, śnieżyce!
Nie tylko pszczółki przyleciały po słodki nektar , ale i motylek przyfrunął do kwiatowej stołówki.
Coraz weselej, coraz to pięknieje nam wiosenny krajobraz. Jeszcze tylko świeżej zieleni nam trzeba, a będzie napraedę cudownie!
Dobrej pogody na cały tydzień życzę i zdrówka.
Alu dziękuję
U mnie w nocy popadało z czego się cieszę, bo wczoraj podsypałam większość roślin nawozem i wsadziłam bratki w doniczki
Halinko dziękuję i miło mi, że się podobają
Lucynko dziękuję, ale do pełni szczęścia to jeszcze trochę trzeba
Wczoraj udało mi się podsypać hortensje,azalie nawozem i w nocy troszkę pobadało to jestem zadowolona a i trawka szybko się zazieleni Lucynko pamiętam o Tobie, tylko czekam co będzie z wilczomleczem, bo chyba zmarzł
Wszystkich pozdrawiam cieplutko i życzę udanego i pogodnego tygodnia ;
Witaj . Ależ piękną masz już wiosnę . Wystarczy odrobina słoneczka i bzyczki od razu okupują wszelkie cebulowe . Uwielbiam ten widok , jest tai wiosenny i optymistyczny. Pozdrawiam serdecznie i samych słonecznych dni życzę .
Halinko a Ty szczęściaro Cieszy ta wiosenka u Ciebie super .Dobrze ,że jest to przyjdzie szybciej do nas ha ha
Zdróweczka ,foteczki magia Rob coraz więcej .
Halinko, trochę ciepełka i raj w ogrodzie jak się patrzy kolorowo i gwarno, bo wszelkie stołówki szeroko otwarły swoje podwoje, zapraszając wygłodniałe, latające towarzystwo.
Z zachwytem patrzę na te cudne łany przylaszczek i bratki już do siebie zaprosiłaś, mają takie roześmiane buźki.
Pogodnego tygodnia kochana i radosnego Świętowania pomimo obostrzeń,oraz zdróweczka i świetnej pogody.
Świetne wiosenne zdjęcia.Głodne pszczółki i motylki harcują na kwiatkach.Miałam dziś jechać na działkę,ale mi się nie udało,może jutro wyskoczę,a może dopiero po świętach.
Miłego dnia Halinko.
Masz Halinko wiosenkę pełną gębą i wreszcie owady mogły rozprostować skrzydła i trochę sie posilić lepszym pokarmem po tak długiej zimowej głodówce.Teraz nikt nie ma czasu wszyscy szykują sie do Świąt zagonieni .Życzę Ci Halinko zdrowych i pogodnych świąt
Halinko, dzisiaj specjalnie wypatrywałam motylków na mojej działce, ale mimo niemal upalnego dnia nie upolowałam ani jednego. Natomiast pszczółki uwijały się w krokusowych kielichach, a także pokazały się - na razie pojedyncze - trzmiele.
Tobie udało się zamknąć w obiektywie dość pokaźną ilość pracowitych pszczółek. Bardzo ładne zdjęcia z ich udziałem.
Gdy słoneczko grzeje, kwiatki kwitną, bzykacze grają wśród kwiecia to już sama radość. Oby taka pogoda jak najdłużej z nami pozostała, a deszcz jeśli już ma ochotę popadać, to nie to robi nocami.
Pozdrawiam cieplutko.
Witajcie
Marzec pożegnał nas piękną wiosenną pogodą , a jaką przyniesie nam kwiecień?
Ewelinko dziękuję i wzajemnie Uwielbiam te wiosenne kwiatki
Bogusiu wiosna do mnie przyszła z dużym opóźnieniem, ale najważniejsze że już jest i aby już została . Do Ciebie w końcu już też dotarła, chyba się nie mylę?
Stasiu dziękuję za życzenie i wzajemnie Przylaszczki wczoraj wszystkie zakwitły i czarowały swoim wdziękiem
Danusiudziękuję Ja wczoraj mimo pięknej pogody też w ogrodzie nic nie robiłam. W końcu musiałam ogarnąć trochę chałupę na święta
Jadziu dziękuję za życzenia i wzajemnie Wiosna jest piękna, szkoda tylko, że tak mało tego
Lucynko wczoraj w miarę było ładnie, ale motylków i u mnie nie było za wiele.Widziałam cytrynki, ale trudno je uchwycić Natomiast pszczółek i trzmieli było całkiem sporo. W doniczce zakwitł mi wczoraj taki irysek i pokazują się miłek
Soniu Dziękuję Przylaszczki jeżeli będziesz cierpliwa, to latem Ci podeślę. Teraz będę miała ciężki okres związany z wymianą płotu. Ciemierniki dwa białe kwitną i mają już chyba trzeci sezon.Jeszcze inny zawiązał już ładne pąki, a trzy hybrydy mi przepadły
Halinko, cudne wiosenne zdjęcia Pięknie rozkwitła Ci wiosna krokusami Fajnie, że u Ciebie trochę później, bo u mnie to już marności po deszczu i tylko niespodzianki jeszcze ładne.
Przylaszczkowe kępy cudne, śliczny irysek i za chwilę dołączą do niego koledzy. A co to za miłek już rozkwita
Martuniu dziękuję Mam nadzieję, że do Świąt przetrwają, chociaż trochę jest jeszcze w fazie szczypiorków. Po świętach muszę je wykopać i piwonie, trochę host, a reszta to już trudno ? Trzy miłki kupiłam na jesieni, ale nazwy jak znajdę to podam Bałam się o nie, że nie wyjdą Przylaszczki też będą wykopywane, to odstawię też dla Ciebie
Halinko piękna wiosna u Ciebie Krokusy u mnie się położyły, wczoraj było za ciepło, 23 stopnie
Od kilku lat poluję na miłka, ale nigdzie go nie ma, czytam, że Ty na jesieni zakupiłaś 3 szt.
Gdzie te owe żółte słonka można kupić?
Zdrowych ,Wesołych Świąt Wielkanocnych i mokrego Dyngusa