Ogród Marty- cz. XIII

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty- cz. XIII

Post »

Niestety i ja nie widzę zdjęć.
Ale dziwne no swoje mam widoczne.
Ale wyobrażam sobie jakie to piękności nam pokazałaś .
Dobrego dnia.;)
Awatar użytkownika
marta64
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2018, o 19:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martuś, ani jedno zdjęcie nie chce się pokazać ;:14 a tu tyle piwonii!
Mam nadzieję, że wszystkie wrócą.
100 róż w przedogródku ;:oj
Dobrej pogody :wit
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś udało mi się dwie piwonie podejrzeć, jak zwykle prześlicznie pokazałaś. ;:oj
Tyle pomidorów wymaga ogromnej pracy. ;:180 Ja mam kilkanaście, ale już podlewam z węża, bo nie mogę dźwigać.
Niech hosting się poprawi, żebyśmy mogli podglądać Twój wspaniały ogród.
Pozdrawiam serdecznie. ;:168
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Martuś to czekam na pokaz nowości ;:65
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martusiu, nie dość że rzadko teraz zaglądam na Fo, to jeszcze fotosik szwankuje i nie mogę oczu nacieszyć Twoimi ślicznościami. ;:223
Jedyna piwonia, która ukazała mi się w całości zachwyca prawdziwie, cudna ta 'Boule de Neige'! ;:138 ;:138
Pozdrawiam i dobrego tygodnia życzę. ;:196

A zdjęcia obejrzę po kolejnym powrocie z działkowego tygodnia.
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03

Post »

Martusiu w drodze do pracy udalo mi się odbyć u Ciebie pachnący piwoniami spacerek :heja Bajecznie u Ciebie ;:3
Pozdrawiam z pracy bardzo serdecznie ;:4
Awatar użytkownika
Ola2310
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2015, o 13:37
Kontakt:

Post »

Martuś piwonie masz bajeczne. Jaka kolekcja, wow.
Moje dwa krzaczki niby rosną, niby kwitną ale w miejscu gdzie za dużo słonka nie mają. W życiu tyle kwiatów mieć nie będą.... Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Martuniu , właśnie kwitną katalpy , wystarczy tylko usiąść i popatrzeć na równie piękne piwonie . ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam moi drodzy w bardzo gorący czas,nie wiem jak nasze ogrody przetrwają te susze ,przynajmniej mój taki duży, jest po prostu nie do podlania ,jeszcze go nie podlewałam ,ale trzeba się nim niestety zająć ,bo powoli może nieodwracalnie uschnąć ;:145 a i w głowie od upału wiruje .

Marysiu,u mnie dalej dzisiaj nie widać zdjęć ,chociaż wczoraj na tej stronie były ,a na poprzednich nie było ,a teraz nic nie ma ,nawet robić nowych zdjęć mi się nie chce chociaż nowości zakwitają ,jakoś z tym upałem wszystko przemija ,dni mijają ,robota stoi a ja chyba bardzo się starzeję bo nic mi się nie chce :uszy ,pozdrawiam ;:196

Aniu,czasem ja też swoje mam widoczne ,a za moment nie widoczne ,fotosik się pochorował ,ogród kwitnie bardzo a przedogródek tonie w różach ,pozdrawiam i miłego dnia życzę ;:168

Martusiu,dzisiaj też nie widzę swojego ogrodu ,piwonie jeszcze nie wszystkie pokazane ,powoli pokażę ,teraz mamy musową przerwę ,porzedogródek bardzo kwitnący ,pozdrawiam ;:168 ;:168

Soniu,dziękuję ,pokazuję jak umiem ,daleko mi do perfekcji ,ale kwiaty same się bronią mimo ,że fotograf kiepski ;:306 ,ja też mam już dość dźwigania ,kręgosłup nie wytrzymuje ,bardzo już zmęczony życiem ,hosting coś długo nie działa co mnie wkurza ,ale nie mam na wiecej wpływu,pozdrawiam ;:168

Joasiu,będą jeszcze piękne piwonie ,niech no tylko fotosik się poprawi ,pozdrawiam ;:168

Lucynko,wiem jakie to wkurzające ,ja też tak mam ,że gdzie zaglądnę nie mam zdjęć ,albo jakieś tam wyrywki i dlatego człowieka nic nie cieszy ,tylko słabizna mnie bierze ;:306 ,pozdrawiam i wypoczywaj na ulubionej działeczce w otoczenie pięknych kwiatów i zwierzątek ;:196

Anetko,witaj ,cieszę sie ,że zaglądasz ,pobiegasz po moim ogrodzie i wracasz do pracy ,na pewno wszystko co robisz dodaje Ci dużo sił i nasyca dobrą energią ,pozdrawiam ;:168

_oleander_,troszkę tych piwonii uzbierałam ,piwonie lubią słoneczko i jedzonko ,ale ta susza na pewno skróciła ich kwitnienie ,bo i ja nie podlewałam ich ,bo brakło czasu i w taki upał nie da sie być w ogrodzie choćby dla bezpieczeństwa ,a wieczorem wszystkiego się nie zdąża ,bo teraz pomidorki zajmują mi popołudniowy czas ,pozdrawiam ;:168

Elżuniu,ja jakoś nie zauważyłam kwiatów katalpy ,pewnie chodzę ze spuszczoną głową :uszy ,albo moje zrobiły sobie przerwę i odpoczynek ,ale to sprawdzę ,bo może tylko spóźnione ,piwonie jeszcze dokwitają te późniejsze odmiany ,ale dużo już jest przeszłością ,pozdrawiam ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Wstawię troszkę moich zdjęć z gorącego ogrodu ,może u kogoś sie otworzą a mnie sie te zdjęcia kumulują ,a może w końcu Fotosik sie naprawi ,gdyby chociaż trochę podlało z nieba to roślinki byłyby szczęśliwe ,bo ciepełko które lubią jest w nadmiarze ,zapraszam na miły spacerek po krętych alejkach .
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nippon Parade
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Harianin
Obrazek

Obrazek

Obrazek

nowa
Obrazek

Obrazek

Petite Rene
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Gayborder June
Obrazek

Nymphe
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Martuniu, a ja widzę wszystko i nasyciłam oczy cudnymi widokami Twoich piwonii ;:oj Szkoda, że ekran nie oddaje zapachu, przy takich temperaturach na pewno pachną bardzo intensywnie. U mnie też goraco, a przynajmniej tak mówią, bo ja już drugi dzień spędzam w pracy, a tam klimatyzacja chłodzi nas calutki dzień. Jak wychodzę wieczorkirm, to już jest przyjemnie ;:108
Deszczyku Ci życzę ;:196 , a jakby się u Ciebie pokazał, to i do mnie go wyślij, bo nigdzie go nie widać. I tak ma być podobno do połowy lipca ;:202
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Martuś królowo piwoniowa.
Twoje te piwonie sa wyjątkowe, piękne.Wreszcie katalogowe.
Ale i róże i liliowce tez masz dorodne, śliczne.
Wszystko w twoim bujnym ogrodzie rośnie i kwitnie bardzo dobrze i pięknie.
Wszystkie roślinki wiedza,ze pani ma dla nich wydatkowe serce. ;:167
Awatar użytkownika
Igala
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 gru 2012, o 19:25

Post »

Marta u ciebie jest przecudownie; raj po prostu ;:138 :D Tyle wspaniałych odmian ;:333 Aż się nie chce wychodzić :)
Zaglądałam tu kilka razy ale nic nie było widać i na szczęście dzisiaj mam ucztę wzrokową i to jeszcze jaką :roll:
Co to jest na tym zdjęciu;fajne zestawienie https://www.fotosik.pl/zdjecie/542c251e444dd9f8
A co chronisz tymi białymi duzymi prostokątami?
Mnie się też totalnie nic nie chce i nawet nie próbuję działać w tym upale; oprócz wczesnego rana i póżnego wieczora ale te demoniczne komary mnie zjadają nawet jak wysmaruje się olejkami.
Nie moge wyjść z podziwu jak ty urządziłaś ten piękny ogród; dla mnie to właściwie arboretum prywatne. :shock: i wcale nie małe :) Super że pomidorki ci fajnie rosną ;:333 Mam nadzieje że pozwalasz sobie na sjestę w tym upale aby rozwinąć swoje ogrodnicze szkrzydła ;:118 wieczorkiem :) ;:167
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Martusiu pospacerowałam po pięknym ogrodzie, piwonie takie cudowne a ja dzisiaj swoje już przekwitnięte przycięłam, bo nie chcę żeby nasiona zawiązały, niech korzeń rośnie, pozdrawiam i deszczu spokojnego życzę, u mnie też kiepsko z wodą ;:185
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Martuniu , to i do mnie dmuchnij chmurki deszczowe .Rene wyjątkowo w moim guście .U mnie w centrum katalpy właśnie kwitną , kocham ten zapach . Jak radzą sobie pomidorki po wszystkich perypetiach ? ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”