Ogród Marty- cz. XIII
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty- cz. XIII
Niestety i ja nie widzę zdjęć.
Ale dziwne no swoje mam widoczne.
Ale wyobrażam sobie jakie to piękności nam pokazałaś .
Dobrego dnia.;)
Ale dziwne no swoje mam widoczne.
Ale wyobrażam sobie jakie to piękności nam pokazałaś .
Dobrego dnia.;)
- marta64
- Od: 8 kwie 2018, o 19:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś, ani jedno zdjęcie nie chce się pokazać
a tu tyle piwonii!
Mam nadzieję, że wszystkie wrócą.
100 róż w przedogródku
Dobrej pogody

Mam nadzieję, że wszystkie wrócą.
100 róż w przedogródku

Dobrej pogody

Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Martuś udało mi się dwie piwonie podejrzeć, jak zwykle prześlicznie pokazałaś.
Tyle pomidorów wymaga ogromnej pracy.
Ja mam kilkanaście, ale już podlewam z węża, bo nie mogę dźwigać.
Niech hosting się poprawi, żebyśmy mogli podglądać Twój wspaniały ogród.
Pozdrawiam serdecznie.

Tyle pomidorów wymaga ogromnej pracy.

Niech hosting się poprawi, żebyśmy mogli podglądać Twój wspaniały ogród.
Pozdrawiam serdecznie.

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Martuś to czekam na pokaz nowości 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu, nie dość że rzadko teraz zaglądam na Fo, to jeszcze fotosik szwankuje i nie mogę oczu nacieszyć Twoimi ślicznościami.
Jedyna piwonia, która ukazała mi się w całości zachwyca prawdziwie, cudna ta 'Boule de Neige'!
Pozdrawiam i dobrego tygodnia życzę.
A zdjęcia obejrzę po kolejnym powrocie z działkowego tygodnia.

Jedyna piwonia, która ukazała mi się w całości zachwyca prawdziwie, cudna ta 'Boule de Neige'!

Pozdrawiam i dobrego tygodnia życzę.

A zdjęcia obejrzę po kolejnym powrocie z działkowego tygodnia.
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
Martusiu w drodze do pracy udalo mi się odbyć u Ciebie pachnący piwoniami spacerek
Bajecznie u Ciebie
Pozdrawiam z pracy bardzo serdecznie

Pozdrawiam z pracy bardzo serdecznie

- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Kontakt:
Martuś piwonie masz bajeczne. Jaka kolekcja, wow.
Moje dwa krzaczki niby rosną, niby kwitną ale w miejscu gdzie za dużo słonka nie mają. W życiu tyle kwiatów mieć nie będą.... Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Moje dwa krzaczki niby rosną, niby kwitną ale w miejscu gdzie za dużo słonka nie mają. W życiu tyle kwiatów mieć nie będą.... Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Martuniu , właśnie kwitną katalpy , wystarczy tylko usiąść i popatrzeć na równie piękne piwonie . 

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam moi drodzy w bardzo gorący czas,nie wiem jak nasze ogrody przetrwają te susze ,przynajmniej mój taki duży, jest po prostu nie do podlania ,jeszcze go nie podlewałam ,ale trzeba się nim niestety zająć ,bo powoli może nieodwracalnie uschnąć
a i w głowie od upału wiruje .
Marysiu,u mnie dalej dzisiaj nie widać zdjęć ,chociaż wczoraj na tej stronie były ,a na poprzednich nie było ,a teraz nic nie ma ,nawet robić nowych zdjęć mi się nie chce chociaż nowości zakwitają ,jakoś z tym upałem wszystko przemija ,dni mijają ,robota stoi a ja chyba bardzo się starzeję bo nic mi się nie chce
,pozdrawiam
Aniu,czasem ja też swoje mam widoczne ,a za moment nie widoczne ,fotosik się pochorował ,ogród kwitnie bardzo a przedogródek tonie w różach ,pozdrawiam i miłego dnia życzę
Martusiu,dzisiaj też nie widzę swojego ogrodu ,piwonie jeszcze nie wszystkie pokazane ,powoli pokażę ,teraz mamy musową przerwę ,porzedogródek bardzo kwitnący ,pozdrawiam
Soniu,dziękuję ,pokazuję jak umiem ,daleko mi do perfekcji ,ale kwiaty same się bronią mimo ,że fotograf kiepski
,ja też mam już dość dźwigania ,kręgosłup nie wytrzymuje ,bardzo już zmęczony życiem ,hosting coś długo nie działa co mnie wkurza ,ale nie mam na wiecej wpływu,pozdrawiam
Joasiu,będą jeszcze piękne piwonie ,niech no tylko fotosik się poprawi ,pozdrawiam
Lucynko,wiem jakie to wkurzające ,ja też tak mam ,że gdzie zaglądnę nie mam zdjęć ,albo jakieś tam wyrywki i dlatego człowieka nic nie cieszy ,tylko słabizna mnie bierze
,pozdrawiam i wypoczywaj na ulubionej działeczce w otoczenie pięknych kwiatów i zwierzątek
Anetko,witaj ,cieszę sie ,że zaglądasz ,pobiegasz po moim ogrodzie i wracasz do pracy ,na pewno wszystko co robisz dodaje Ci dużo sił i nasyca dobrą energią ,pozdrawiam
_oleander_,troszkę tych piwonii uzbierałam ,piwonie lubią słoneczko i jedzonko ,ale ta susza na pewno skróciła ich kwitnienie ,bo i ja nie podlewałam ich ,bo brakło czasu i w taki upał nie da sie być w ogrodzie choćby dla bezpieczeństwa ,a wieczorem wszystkiego się nie zdąża ,bo teraz pomidorki zajmują mi popołudniowy czas ,pozdrawiam
Elżuniu,ja jakoś nie zauważyłam kwiatów katalpy ,pewnie chodzę ze spuszczoną głową
,albo moje zrobiły sobie przerwę i odpoczynek ,ale to sprawdzę ,bo może tylko spóźnione ,piwonie jeszcze dokwitają te późniejsze odmiany ,ale dużo już jest przeszłością ,pozdrawiam 

Marysiu,u mnie dalej dzisiaj nie widać zdjęć ,chociaż wczoraj na tej stronie były ,a na poprzednich nie było ,a teraz nic nie ma ,nawet robić nowych zdjęć mi się nie chce chociaż nowości zakwitają ,jakoś z tym upałem wszystko przemija ,dni mijają ,robota stoi a ja chyba bardzo się starzeję bo nic mi się nie chce

Aniu,czasem ja też swoje mam widoczne ,a za moment nie widoczne ,fotosik się pochorował ,ogród kwitnie bardzo a przedogródek tonie w różach ,pozdrawiam i miłego dnia życzę

Martusiu,dzisiaj też nie widzę swojego ogrodu ,piwonie jeszcze nie wszystkie pokazane ,powoli pokażę ,teraz mamy musową przerwę ,porzedogródek bardzo kwitnący ,pozdrawiam

Soniu,dziękuję ,pokazuję jak umiem ,daleko mi do perfekcji ,ale kwiaty same się bronią mimo ,że fotograf kiepski

Joasiu,będą jeszcze piękne piwonie ,niech no tylko fotosik się poprawi ,pozdrawiam

Lucynko,wiem jakie to wkurzające ,ja też tak mam ,że gdzie zaglądnę nie mam zdjęć ,albo jakieś tam wyrywki i dlatego człowieka nic nie cieszy ,tylko słabizna mnie bierze

Anetko,witaj ,cieszę sie ,że zaglądasz ,pobiegasz po moim ogrodzie i wracasz do pracy ,na pewno wszystko co robisz dodaje Ci dużo sił i nasyca dobrą energią ,pozdrawiam

_oleander_,troszkę tych piwonii uzbierałam ,piwonie lubią słoneczko i jedzonko ,ale ta susza na pewno skróciła ich kwitnienie ,bo i ja nie podlewałam ich ,bo brakło czasu i w taki upał nie da sie być w ogrodzie choćby dla bezpieczeństwa ,a wieczorem wszystkiego się nie zdąża ,bo teraz pomidorki zajmują mi popołudniowy czas ,pozdrawiam

Elżuniu,ja jakoś nie zauważyłam kwiatów katalpy ,pewnie chodzę ze spuszczoną głową

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Wstawię troszkę moich zdjęć z gorącego ogrodu ,może u kogoś sie otworzą a mnie sie te zdjęcia kumulują ,a może w końcu Fotosik sie naprawi ,gdyby chociaż trochę podlało z nieba to roślinki byłyby szczęśliwe ,bo ciepełko które lubią jest w nadmiarze ,zapraszam na miły spacerek po krętych alejkach .

Nippon Parade

Harianin

nowa

Petite Rene

Gayborder June

Nymphe

Nippon Parade

Harianin

nowa

Petite Rene

Gayborder June

Nymphe

-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Martuniu, a ja widzę wszystko i nasyciłam oczy cudnymi widokami Twoich piwonii
Szkoda, że ekran nie oddaje zapachu, przy takich temperaturach na pewno pachną bardzo intensywnie. U mnie też goraco, a przynajmniej tak mówią, bo ja już drugi dzień spędzam w pracy, a tam klimatyzacja chłodzi nas calutki dzień. Jak wychodzę wieczorkirm, to już jest przyjemnie
Deszczyku Ci życzę
, a jakby się u Ciebie pokazał, to i do mnie go wyślij, bo nigdzie go nie widać. I tak ma być podobno do połowy lipca 

Deszczyku Ci życzę

- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Martuś królowo piwoniowa.
Twoje te piwonie sa wyjątkowe, piękne.Wreszcie katalogowe.
Ale i róże i liliowce tez masz dorodne, śliczne.
Wszystko w twoim bujnym ogrodzie rośnie i kwitnie bardzo dobrze i pięknie.
Wszystkie roślinki wiedza,ze pani ma dla nich wydatkowe serce.
Twoje te piwonie sa wyjątkowe, piękne.Wreszcie katalogowe.
Ale i róże i liliowce tez masz dorodne, śliczne.
Wszystko w twoim bujnym ogrodzie rośnie i kwitnie bardzo dobrze i pięknie.
Wszystkie roślinki wiedza,ze pani ma dla nich wydatkowe serce.

- Igala
- Od: 11 gru 2012, o 19:25
Marta u ciebie jest przecudownie; raj po prostu
Tyle wspaniałych odmian
Aż się nie chce wychodzić
Zaglądałam tu kilka razy ale nic nie było widać i na szczęście dzisiaj mam ucztę wzrokową i to jeszcze jaką
Co to jest na tym zdjęciu;fajne zestawienie https://www.fotosik.pl/zdjecie/542c251e444dd9f8
A co chronisz tymi białymi duzymi prostokątami?
Mnie się też totalnie nic nie chce i nawet nie próbuję działać w tym upale; oprócz wczesnego rana i póżnego wieczora ale te demoniczne komary mnie zjadają nawet jak wysmaruje się olejkami.
Nie moge wyjść z podziwu jak ty urządziłaś ten piękny ogród; dla mnie to właściwie arboretum prywatne.
i wcale nie małe
Super że pomidorki ci fajnie rosną
Mam nadzieje że pozwalasz sobie na sjestę w tym upale aby rozwinąć swoje ogrodnicze szkrzydła
wieczorkiem

Zaglądałam tu kilka razy ale nic nie było widać i na szczęście dzisiaj mam ucztę wzrokową i to jeszcze jaką

Co to jest na tym zdjęciu;fajne zestawienie https://www.fotosik.pl/zdjecie/542c251e444dd9f8
A co chronisz tymi białymi duzymi prostokątami?
Mnie się też totalnie nic nie chce i nawet nie próbuję działać w tym upale; oprócz wczesnego rana i póżnego wieczora ale te demoniczne komary mnie zjadają nawet jak wysmaruje się olejkami.
Nie moge wyjść z podziwu jak ty urządziłaś ten piękny ogród; dla mnie to właściwie arboretum prywatne.

Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Kontrolowana dzikość cz.2
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Martusiu pospacerowałam po pięknym ogrodzie, piwonie takie cudowne a ja dzisiaj swoje już przekwitnięte przycięłam, bo nie chcę żeby nasiona zawiązały, niech korzeń rośnie, pozdrawiam i deszczu spokojnego życzę, u mnie też kiepsko z wodą 

- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Martuniu , to i do mnie dmuchnij chmurki deszczowe .Rene wyjątkowo w moim guście .U mnie w centrum katalpy właśnie kwitną , kocham ten zapach . Jak radzą sobie pomidorki po wszystkich perypetiach ?