Witam serdecznie miłych gości,dzień był znośny ,chłodno,troszkę chmur ,troszkę słoneczka ,a w nocy nie było przymrozku z czego się cieszyłam,nic nie zrobiłam dzisiaj w ogrodzie ,bo dalej robię paczuszki,tyle ,że się nagonię po ścieżkach i oglądam co nowego ,więc aparat był w użyciu.
Marysiu,u mnie było 1 stopień ,ale nic się nie stało roślinkom,przecież namiotu nie trzeba okrywać ,bo nawet jakby był przymrozek ,to i tak w nim cieplej jak na zewnątrz,Iwonka pali w nim świeczki czy znicze ,też troszkę ogrzeją w zamkniętym pomieszczeniu,epimedia bardzo kwitną teraz,pozdrawiam i dobrej nocy życzę

,ja jakoś zmęczona dzisiaj jestem.
Aniu,aż dziwne ,bo tyle u nas deszczu ,a u Ciebie nic ,a zapowiadali wszędzie ,tarczownica ma po przekwitnięciu bardzo duże ozdobne liście i myślę ,że się też znajdzie w Twoim ogródku,pozdrawiam
Maryniu,wszyscy pokazują co im kwitnie ,a teraz czas na epimedia ,więc u każdego na forum epimedia

one naprawdę są wdzięczne i bezproblemowe ,ja to nie mam jakiejś specjalnie pięknej wiosny ,bo nie mam dużo takich wiosennych roślinek,teraz na tej kaskadowej troszkę jest,ale bardzo dziękuję za miłe słowa,pozdrawiam i buziaczki
Bożena,jest pod dostatkiem epimedium,wiec jest w zasięgu ręki,pozdrawiam
Tereniu,jak nie masz żółtego to możesz mieć

u mnie też sie ochłodziło ,że pracowałam dzisiaj w kurtce,a już były takie dni w tym roku ,że pracowałam w opalaczach w ogrodzie ,pozdrawiam i buziaczki
Aniu,wiewióreczko,jak miło,że jesteś ,jak patrzy się na kwiatuszki to jakoś łatwiej ukoić duszę pozdrawiam
Bożena oj zimno teraz i wieczorem i w nocy i w dzień ,ale jak sie dobrze ubierzemy to idzie wytrzymać
Aniu zara, lubię taki ogród w płateczkach,owocówka ładnie kwitnie ,chociaż jabłonki sie ociągają ,pozdrawiam
Dorota,staram się bardzo ,żeby zawsze coś kwitło bo wtedy jest jakoś weselej w ogrodzie,pozdrawiam
Małgosiu,jak tarczownica nie pokazała kwiatuszków ,to może nie kwitnąć ,później wyjdą tyko liście ,zasil ją nawozem potasowo fosforowym,pozdrawiam
Grażynko,to trzeba koniecznie uzupełnić ogród w tarczownicę