Ogród w dolinie część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród w dolinie część 3

Post »

Fajny kubraczek na zimę jak znalazł, moja Sonia to się troszkę spasła i zima jej też nie straszna :wit
Awatar użytkownika
kubasia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2012, o 19:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kotlecik wystylizowany na gentlemena :lol: Wilczomlecz ;:333 ktoś mi tu chyba czegoś pozazdrościł :;230
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 21:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu piękny elegant i jak grzecznie do zdjęcia siedzi ;:215
zdjęcia piękne....Miłego :wit
pozdrawiam Magda :)
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Witam u mniie goryczka dobrze zimuje .Piesek elegancki w kubraczku .Wilczomlecz śliczny mam nasionka wuszę wysiać :D, ciekawe kiedy będzie taki duży jak u Ciebie .:D U mnie pada ,wieje ,zimno jak to w listopadzie. ;:145 Aby do wiosny przetrwać słoty i chłody.
Awatar użytkownika
ARABELLA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2009, o 16:05

Post »

Anka psiak w nowym kubraku wymiata ;:108
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Tak się zastanawiałam o jakim kubraku wy gadacie... cofnęłam się do poprzedniej strony a tu się okazuje że kwiatki mi się ostatnio wczytały a kotlecik już nie :;230 No kubraczek pierwsza klasa. Jakiś bal się szykuje czy to już tak na sylwestra?
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Aniu, karmnik super elegancki! Nie tylko pożytek niesie ale piękna ozdoba ogrodu.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Aniu, czy nie przesadzasz? 33 strony w 2 tygodnie? Idę czytać ;:65
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

fajnie wygląda w tym ubranku :) a kapusta prześliczna, ale i tak nic nie oddaje jej uroku na zdjęciach, widziałam ją na żywo przed urzędem miasta w Zabrzu, jest boska, będę sadzić za rok na potęgę :D
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Aniu, ale twój Oki elegancki ;:108
Fajnego wilczomlecza kupiłaś ;:138 , ja swojego w postaci szczepek buchnęłam z pracy, a teraz ma już około metra :tan
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Lineto! Z tymi różami tak jakoś wyszło. Tu dwie, tu pięć, tam - trzy, no i się nazbierało. I sama nie mogę uwierzyć, że jakoś strsznie tego nie widać... Kopczykować będę taśmowo :;230 Poza tym, inni mają znacznie więcej i jakoś sobie radzą!
Elu (ElleBelle)! Z jednej strony nie masz kłopotu z kopczykowaniem, a z drugiej - pewnie żałujesz swoich zmarzniętych róż. Mam nadzieję, że zima będzie mi sprzyjać, a i z zabezpieczeniem dam sobie radę!
Cieszę się, że zaglądasz ;:196
Marysiu (Maska)! Dziś zowu pokażę troche moich domowych. One zawsze mi ładnie rosły. Nawet jak jeszcze nie miałam ogrodu! I masz rację, lamówka ubranka Okiego jest fluorescencyjna.
Gosiu (Margo2)! Magdo (mig131) Stefanotis jest kapryśny i nie od początku rósł u mnie ładnie, a i w końcu - obraził się, że sprzedałam mu jego mieszkanie :;230 Żałuję, bo choć kwitł rzadko, to tak piękny miał zapach...
Ewo (ewaw)! Wzmacniam się tym samym :wink: Uwielbiam słońce oraz strasznie nie lubię jak jest jednocześnie zimno i mokro. Ale na pogodę rady to nie mamy!
Wando! Cieszę się, że Ci się podoba zdjęcie Red Leonardo. Ale faktycznie uchwycenie czerwonego koloru jest niezwykle trudne. Niekiedy się uda ;:138
Asiu (daffodil)! Nie jestem w stanie dokładnie tego rozstrzygnąć, ale wydaje mi się, że mogłaś nie widzieć tylko jakiś .. dwudziestu ;:224 Nic straconego, bo późną wiosną wizyte masz obowiązkową, a i wówczas róż będzie zapewne jeszcze więcej!
Geniu! Dziękuję ;: teraz ja będę dmuchać i chuchać, by mnie żadna nie zmarzła...
Grażynko! Nigdy wcześniej, ani nigdy później nie widziałam by stefanotis owocował. Więc strasznie byłam zaskoczona, jak zauważyłam na moim owoc. A jak się cieszyłam. Z różami masz 100% rację - coś z życia nam się należy. Zdecydowanie! Z psim ubrankiem jest tak, że już za drugim razie Oki nie oponował. Zresztą na zdjęciach widać, że wręcz był zadowolony!
Magdo (lulko)! Absolutnie nie chodzi o wyścigi. Raczej jest tak, ze oglądamy coś u kogoś i tak nam się bardzo podoba, że chcemy to także mieć. A że mam miejsce, to na razie nie muszę się ograniczać. Zamiast ciuchów, butów, torebek itp. teraz kupuję - rośliny. I nie widzę powodu, by walczyć z tymi żądzami!
Loki! Karmnik - elegancja - Francja, nieprawdaż?
Moniko (monikwiaty)! Na pewno zrobię takie podsumowanie i zdam relację :wink: To pies, więc nie może mieć 'dziewczyńskiego' ubranka, stąd elegancki beż.
Teresko! Cieszę się, że Ci się podoba. Kochana jesteś!
Kasiu (robaczek_Poznań)! fatycznie tych róż trochę się nazbierało. Sama jestem ciekawa, jak to będzie wyglądało, jak wszystkie będą w fazie kwitnienia. A ptaszki dokarmiałabym nawet bezinteresownie, a jak jeszcze zeżrą jakieś szkodniki ;:173 Tę goryczkę wzięłam, bo nie mieli mi wydać i teraz żałuję, że ich więcej nie kupiłam. Mam nadzieję, że przezimuje. No i dziękuję w imieniu modela!
Peonio! Kotlecik jest mega pieszczochem. I domaga się zainteresowania aż osiągnie zamierzony cel. Oprócz tego jest łasuchem. generalnie piesek jest bardzo udany!
Aniu (wielkakulka)! Fajnie wygląda, ale nie jestem przyzwyczajona do psich ubrań. Tyle, że ta rasa ma włosy nie sierść i w zimie byłoby mu zimno. Zatem takie ubranko jest również praktyczne!
Monia! Kotlecik spuchł z dumy, jak przeczytałam mu te wszystkie komplementy...
Krysiu (Ignis05)! Zdjęcia miały być, tylko niewiele... A Kotlecik jest farciarzem, bo wszyscy się nim zachwycają, dostaje prezenty... Fajny mi się trafił pies ;:138
Agato (Francesca)! Dziękuję ;:196 Mój piesek musi mieć dodatkowe ocieplenie, bo ma włosy nie sierść, ale także - na razie jest chudziutki. Choć jak tak będzie dalej, to niedługo już tak o nim nie będę mogła powiedzieć. Apetycik ma solidny...
Lidziu (slila5)! Jak widzisz przygotowania do zimy trwają i domu i ... zagrodzie :;230
Agness! Cieszę się, że znowu do mnie wstąpiłaś i jak jeszcze Ci się podoba, to już w ogóle... A zwierzatko w domu i do tego takie kontaktowe to wielka radość. A jakie zyski! Regularnie wyprowadza mnie na spacery...
Miłko (takasonie)! Kapustę szczerz polecam. Rośnie całe lato, a potem śmiesznie wystaje spod śniegu. Mam ją co roku!
Iwonko (Iwona 0042)! Myślę, że taki kubraczek jest wręcz niezbędny dla takiego chudego zmarzlucha, jak nasz Kotlecik!
Kubasiu! ;:196 w imieniu Okiego. Nie pozazdrościłam, bo jakoś umknęło mi, że Ty także masz wilczomlecza!
Magdo (mig131)! Pies faktycznie niemal pozował. Super, że zdjęcia Ci się podobają!
Beatko (becia123)! Wilczomlecz też mi się podoba ;:138 Oby i moje goryczki dobrze przezimowały. Pluchy jakoś musimy przeżyć, a po nich... znowu będzie wiosna ;:138
Lucy! ;:196
Justynko (justyna_gl)! Owszem Kotlecik szykuję się, ale tylko na zimę :;230 I do tego ubranko zafudowała mu wielbicielka!
Jacku! Lubię jak rzeczy są nie tylko praktyczne, ale także estetyczne :tan Fajnie, że Ci się podoba!
Marzka (Sosenki4)! Tak jakoś wyszło ;:333
Lodziu (DuczekiOsia)! Moje kapustki także rosną na eleganckiej rabacie! Posadź sobie i na pewno będziesz zadowolona!
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

To jeszcze coś w sam raz na zimny, deszczowy dzień ;:138

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Mig131
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 21:26

Post »

Aniu bardzo w sam raz ;:215
pozdrawiam Magda :)
Wszystkiego po trochu...
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Aniu!! wszystkie Twoje te storczyki ?
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Oj też masz storczyki i takie podobne do moich,ale moje oprucz dwóch teraz jakoś dopiero puszczają pędziki ,kwitły na wiosnę ;:108
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”