Ogród w dolinie część 3
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród w dolinie część 3
Fajny kubraczek na zimę jak znalazł, moja Sonia to się troszkę spasła i zima jej też nie straszna 

- kubasia
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kotlecik wystylizowany na gentlemena
Wilczomlecz
ktoś mi tu chyba czegoś pozazdrościł 

Aniu piękny elegant i jak grzecznie do zdjęcia siedzi
zdjęcia piękne....Miłego

zdjęcia piękne....Miłego

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witam u mniie goryczka dobrze zimuje .Piesek elegancki w kubraczku .Wilczomlecz śliczny mam nasionka wuszę wysiać
, ciekawe kiedy będzie taki duży jak u Ciebie .
U mnie pada ,wieje ,zimno jak to w listopadzie.
Aby do wiosny przetrwać słoty i chłody.

- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Anka psiak w nowym kubraku wymiata 

- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Tak się zastanawiałam o jakim kubraku wy gadacie... cofnęłam się do poprzedniej strony a tu się okazuje że kwiatki mi się ostatnio wczytały a kotlecik już nie
No kubraczek pierwsza klasa. Jakiś bal się szykuje czy to już tak na sylwestra?

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Aniu, karmnik super elegancki! Nie tylko pożytek niesie ale piękna ozdoba ogrodu.
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Aniu, czy nie przesadzasz? 33 strony w 2 tygodnie? Idę czytać 

- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
fajnie wygląda w tym ubranku
a kapusta prześliczna, ale i tak nic nie oddaje jej uroku na zdjęciach, widziałam ją na żywo przed urzędem miasta w Zabrzu, jest boska, będę sadzić za rok na potęgę 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Aniu, ale twój Oki elegancki
Fajnego wilczomlecza kupiłaś
, ja swojego w postaci szczepek buchnęłam z pracy, a teraz ma już około metra 

Fajnego wilczomlecza kupiłaś

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Lineto! Z tymi różami tak jakoś wyszło. Tu dwie, tu pięć, tam - trzy, no i się nazbierało. I sama nie mogę uwierzyć, że jakoś strsznie tego nie widać... Kopczykować będę taśmowo
Poza tym, inni mają znacznie więcej i jakoś sobie radzą!
Elu (ElleBelle)! Z jednej strony nie masz kłopotu z kopczykowaniem, a z drugiej - pewnie żałujesz swoich zmarzniętych róż. Mam nadzieję, że zima będzie mi sprzyjać, a i z zabezpieczeniem dam sobie radę!
Cieszę się, że zaglądasz
Marysiu (Maska)! Dziś zowu pokażę troche moich domowych. One zawsze mi ładnie rosły. Nawet jak jeszcze nie miałam ogrodu! I masz rację, lamówka ubranka Okiego jest fluorescencyjna.
Gosiu (Margo2)! Magdo (mig131) Stefanotis jest kapryśny i nie od początku rósł u mnie ładnie, a i w końcu - obraził się, że sprzedałam mu jego mieszkanie
Żałuję, bo choć kwitł rzadko, to tak piękny miał zapach...
Ewo (ewaw)! Wzmacniam się tym samym
Uwielbiam słońce oraz strasznie nie lubię jak jest jednocześnie zimno i mokro. Ale na pogodę rady to nie mamy!
Wando! Cieszę się, że Ci się podoba zdjęcie Red Leonardo. Ale faktycznie uchwycenie czerwonego koloru jest niezwykle trudne. Niekiedy się uda
Asiu (daffodil)! Nie jestem w stanie dokładnie tego rozstrzygnąć, ale wydaje mi się, że mogłaś nie widzieć tylko jakiś .. dwudziestu
Nic straconego, bo późną wiosną wizyte masz obowiązkową, a i wówczas róż będzie zapewne jeszcze więcej!
Geniu! Dziękuję ;: teraz ja będę dmuchać i chuchać, by mnie żadna nie zmarzła...
Grażynko! Nigdy wcześniej, ani nigdy później nie widziałam by stefanotis owocował. Więc strasznie byłam zaskoczona, jak zauważyłam na moim owoc. A jak się cieszyłam. Z różami masz 100% rację - coś z życia nam się należy. Zdecydowanie! Z psim ubrankiem jest tak, że już za drugim razie Oki nie oponował. Zresztą na zdjęciach widać, że wręcz był zadowolony!
Magdo (lulko)! Absolutnie nie chodzi o wyścigi. Raczej jest tak, ze oglądamy coś u kogoś i tak nam się bardzo podoba, że chcemy to także mieć. A że mam miejsce, to na razie nie muszę się ograniczać. Zamiast ciuchów, butów, torebek itp. teraz kupuję - rośliny. I nie widzę powodu, by walczyć z tymi żądzami!
Loki! Karmnik - elegancja - Francja, nieprawdaż?
Moniko (monikwiaty)! Na pewno zrobię takie podsumowanie i zdam relację
To pies, więc nie może mieć 'dziewczyńskiego' ubranka, stąd elegancki beż.
Teresko! Cieszę się, że Ci się podoba. Kochana jesteś!
Kasiu (robaczek_Poznań)! fatycznie tych róż trochę się nazbierało. Sama jestem ciekawa, jak to będzie wyglądało, jak wszystkie będą w fazie kwitnienia. A ptaszki dokarmiałabym nawet bezinteresownie, a jak jeszcze zeżrą jakieś szkodniki
Tę goryczkę wzięłam, bo nie mieli mi wydać i teraz żałuję, że ich więcej nie kupiłam. Mam nadzieję, że przezimuje. No i dziękuję w imieniu modela!
Peonio! Kotlecik jest mega pieszczochem. I domaga się zainteresowania aż osiągnie zamierzony cel. Oprócz tego jest łasuchem. generalnie piesek jest bardzo udany!
Aniu (wielkakulka)! Fajnie wygląda, ale nie jestem przyzwyczajona do psich ubrań. Tyle, że ta rasa ma włosy nie sierść i w zimie byłoby mu zimno. Zatem takie ubranko jest również praktyczne!
Monia! Kotlecik spuchł z dumy, jak przeczytałam mu te wszystkie komplementy...
Krysiu (Ignis05)! Zdjęcia miały być, tylko niewiele... A Kotlecik jest farciarzem, bo wszyscy się nim zachwycają, dostaje prezenty... Fajny mi się trafił pies
Agato (Francesca)! Dziękuję
Mój piesek musi mieć dodatkowe ocieplenie, bo ma włosy nie sierść, ale także - na razie jest chudziutki. Choć jak tak będzie dalej, to niedługo już tak o nim nie będę mogła powiedzieć. Apetycik ma solidny...
Lidziu (slila5)! Jak widzisz przygotowania do zimy trwają i domu i ... zagrodzie
Agness! Cieszę się, że znowu do mnie wstąpiłaś i jak jeszcze Ci się podoba, to już w ogóle... A zwierzatko w domu i do tego takie kontaktowe to wielka radość. A jakie zyski! Regularnie wyprowadza mnie na spacery...
Miłko (takasonie)! Kapustę szczerz polecam. Rośnie całe lato, a potem śmiesznie wystaje spod śniegu. Mam ją co roku!
Iwonko (Iwona 0042)! Myślę, że taki kubraczek jest wręcz niezbędny dla takiego chudego zmarzlucha, jak nasz Kotlecik!
Kubasiu!
w imieniu Okiego. Nie pozazdrościłam, bo jakoś umknęło mi, że Ty także masz wilczomlecza!
Magdo (mig131)! Pies faktycznie niemal pozował. Super, że zdjęcia Ci się podobają!
Beatko (becia123)! Wilczomlecz też mi się podoba
Oby i moje goryczki dobrze przezimowały. Pluchy jakoś musimy przeżyć, a po nich... znowu będzie wiosna
Lucy!
Justynko (justyna_gl)! Owszem Kotlecik szykuję się, ale tylko na zimę
I do tego ubranko zafudowała mu wielbicielka!
Jacku! Lubię jak rzeczy są nie tylko praktyczne, ale także estetyczne
Fajnie, że Ci się podoba!
Marzka (Sosenki4)! Tak jakoś wyszło
Lodziu (DuczekiOsia)! Moje kapustki także rosną na eleganckiej rabacie! Posadź sobie i na pewno będziesz zadowolona!

Elu (ElleBelle)! Z jednej strony nie masz kłopotu z kopczykowaniem, a z drugiej - pewnie żałujesz swoich zmarzniętych róż. Mam nadzieję, że zima będzie mi sprzyjać, a i z zabezpieczeniem dam sobie radę!
Cieszę się, że zaglądasz

Marysiu (Maska)! Dziś zowu pokażę troche moich domowych. One zawsze mi ładnie rosły. Nawet jak jeszcze nie miałam ogrodu! I masz rację, lamówka ubranka Okiego jest fluorescencyjna.
Gosiu (Margo2)! Magdo (mig131) Stefanotis jest kapryśny i nie od początku rósł u mnie ładnie, a i w końcu - obraził się, że sprzedałam mu jego mieszkanie

Ewo (ewaw)! Wzmacniam się tym samym

Wando! Cieszę się, że Ci się podoba zdjęcie Red Leonardo. Ale faktycznie uchwycenie czerwonego koloru jest niezwykle trudne. Niekiedy się uda

Asiu (daffodil)! Nie jestem w stanie dokładnie tego rozstrzygnąć, ale wydaje mi się, że mogłaś nie widzieć tylko jakiś .. dwudziestu

Geniu! Dziękuję ;: teraz ja będę dmuchać i chuchać, by mnie żadna nie zmarzła...
Grażynko! Nigdy wcześniej, ani nigdy później nie widziałam by stefanotis owocował. Więc strasznie byłam zaskoczona, jak zauważyłam na moim owoc. A jak się cieszyłam. Z różami masz 100% rację - coś z życia nam się należy. Zdecydowanie! Z psim ubrankiem jest tak, że już za drugim razie Oki nie oponował. Zresztą na zdjęciach widać, że wręcz był zadowolony!
Magdo (lulko)! Absolutnie nie chodzi o wyścigi. Raczej jest tak, ze oglądamy coś u kogoś i tak nam się bardzo podoba, że chcemy to także mieć. A że mam miejsce, to na razie nie muszę się ograniczać. Zamiast ciuchów, butów, torebek itp. teraz kupuję - rośliny. I nie widzę powodu, by walczyć z tymi żądzami!
Loki! Karmnik - elegancja - Francja, nieprawdaż?
Moniko (monikwiaty)! Na pewno zrobię takie podsumowanie i zdam relację

Teresko! Cieszę się, że Ci się podoba. Kochana jesteś!
Kasiu (robaczek_Poznań)! fatycznie tych róż trochę się nazbierało. Sama jestem ciekawa, jak to będzie wyglądało, jak wszystkie będą w fazie kwitnienia. A ptaszki dokarmiałabym nawet bezinteresownie, a jak jeszcze zeżrą jakieś szkodniki

Peonio! Kotlecik jest mega pieszczochem. I domaga się zainteresowania aż osiągnie zamierzony cel. Oprócz tego jest łasuchem. generalnie piesek jest bardzo udany!
Aniu (wielkakulka)! Fajnie wygląda, ale nie jestem przyzwyczajona do psich ubrań. Tyle, że ta rasa ma włosy nie sierść i w zimie byłoby mu zimno. Zatem takie ubranko jest również praktyczne!
Monia! Kotlecik spuchł z dumy, jak przeczytałam mu te wszystkie komplementy...
Krysiu (Ignis05)! Zdjęcia miały być, tylko niewiele... A Kotlecik jest farciarzem, bo wszyscy się nim zachwycają, dostaje prezenty... Fajny mi się trafił pies

Agato (Francesca)! Dziękuję

Lidziu (slila5)! Jak widzisz przygotowania do zimy trwają i domu i ... zagrodzie

Agness! Cieszę się, że znowu do mnie wstąpiłaś i jak jeszcze Ci się podoba, to już w ogóle... A zwierzatko w domu i do tego takie kontaktowe to wielka radość. A jakie zyski! Regularnie wyprowadza mnie na spacery...
Miłko (takasonie)! Kapustę szczerz polecam. Rośnie całe lato, a potem śmiesznie wystaje spod śniegu. Mam ją co roku!
Iwonko (Iwona 0042)! Myślę, że taki kubraczek jest wręcz niezbędny dla takiego chudego zmarzlucha, jak nasz Kotlecik!
Kubasiu!

Magdo (mig131)! Pies faktycznie niemal pozował. Super, że zdjęcia Ci się podobają!
Beatko (becia123)! Wilczomlecz też mi się podoba

Lucy!

Justynko (justyna_gl)! Owszem Kotlecik szykuję się, ale tylko na zimę

Jacku! Lubię jak rzeczy są nie tylko praktyczne, ale także estetyczne

Marzka (Sosenki4)! Tak jakoś wyszło

Lodziu (DuczekiOsia)! Moje kapustki także rosną na eleganckiej rabacie! Posadź sobie i na pewno będziesz zadowolona!
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
To jeszcze coś w sam raz na zimny, deszczowy dzień

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Aniu!! wszystkie Twoje te storczyki ?
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj też masz storczyki i takie podobne do moich,ale moje oprucz dwóch teraz jakoś dopiero puszczają pędziki ,kwitły na wiosnę 

Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...