Aguś darłam dornie, dużo dorni

dlatego mnie boli co nieco

ale mam już zarys połączonej długaśnej rabaty, na razie z jednej strony, bo już czasu brakło, wysadziłam jeszcze irysy, za bardzo się rozrosły , zrobiłam oprysk na grzyba i ciachniełam krzaczki tu i tam
Dzięki za masarz plecków

Trawe kosi przeważnie M

nie mam zbyt dużo "wcięć".......tak mi się wydaje, zobaczymy przy pierwszym koszeniu
Nelciu ty dajesz czadu przeżucając kilka ton żwirku w jeden dzień
Jeszcze została mi druga strona rabaty, ale to dopiero w przyszłym tygodniu będę miała na to czas
Koło mnie jest szkółka, ale dawno w niej nie byłam, a teraz prawie wcale nie mam dostępu do auta, bo M ma ciagle w pracy.Może w przyszłym tyg. uda mi się wyskoczyć to sprawdzę i dam ci znać

Nelciu nie mam duzego buszu, właśnie na to czekam i musze dokupić jeszcze jakieś drzewka liściaste.
Ewciu dzięki za masaż
Na razie nic nie będę sadzić, bo nie mam pomysłu co

poza jakimś klonem i wiązem
Tajemniczy ogród mi się marzy

z takimi różnymi zakątkami ale do stworzenia takiego cuda brakuje mi dużych drzew i to nie owocowych, tylko właśnie brzóz, wierzb, klonów i iglaków a na to potrzeba pare ładnych lat.
Spokojnej nocki
Jutro rano czeka mnie wyprawa do Rybnika, musze wreszcie dokończyć szkolne zakupy dla córek, ciekawe czy mi sie to uda, biorąc pod uwage, że jade z nimi i na pewno będą wymyślać