Te kulki to są śnieżynki na choinke.Mam takie choineczki, gwiazdki i wielkie kule, w zeszłym roku takie kupiłam na choinke.One są takimi wiórkami posypane.
Z piórami też by fajnie wygladały.Czekam na fotki twoich nowym aniołków

Pozdrawiam.
Grażynko ,grazynarosa22 pisze:U nas patrzyłam,jeszcze nie ma takich rzeczy duzo...moze coś podobnego na te włosy znajde...a te kulki Twoje to z czymś na wierzchu-wygladają jak takie czekoladki![]()
Myślę też dac pióra......
a aniołków z masy solnej nie zrobię...właśnie próbowałam....nie dość że się toto nie klei do siebie.....to jeszcze nic nie wychodzi....do d****.....wkurzyłam się.....i rzuciłam
![]()
![]()
jestem zła
![]()
![]()
Niech stracę , najwyżej znów monitor poplujesz , zaraz Cię pocieszę , tylko się oprzyj!grazynarosa22 pisze: a aniołków z masy solnej nie zrobię...właśnie próbowałam....nie dość że się toto nie klei do siebie.....to jeszcze nic nie wychodzi....do d****.....wkurzyłam się.....i rzuciłam
![]()
![]()
jestem zła
![]()
![]()
OCZYWIŚCIE! Dorotko ,ćwiczenie czyni mistrza! Jak napisałaś to Twoja pierwsza próba ja na Twoim miejscu spróbowałabym jeszcze -widać,że Cię to kręci a to już połowa sukcesu.babuchna pisze: I co , mam dalej tworzyć?
Grażynko , ja je na pamiątkę , i ku przestrodze sfotografowałamgrazynarosa22 pisze:Dorotko-powiem tak...hmmm...nie bedę słodzić....ja rzuciłam to w kosz...w d**** mam...jak nie wychodzi...nic na siłę