Dziewczyny Drogie ! Cieszy mnie Wasza obecność u mnie!
Serdecznościami się odwzajemniam!
Ewelko bardzo dziękuję za takie opinie o zdjęciach bo one dodają mi animuszu ...

Doceniam je bo nasze forumowe kontakty dopiero się zaczynają i nie są skażone żadnymi uwarunkowaniami ani sympatiami :roll:Dlatego mają dla mnie inny wymiar, taki szczery i naturalny ... Na pochwały jesteśmy wszyscy łasi / a jakże/ ale należną wrażliwością u innych nie grzeszymy, co obserwuję w różnych wątkach.

Dla mnie ważne,żeby były szczere i adekwatne...

ale często to przewaga TWA...Ja chwalę ciebie, ty mnie...

Żeby nikogo nie urazić.. bardzo doceniam moje stałe kontakty z moimi Przyjaciółmi forumowymi i ich wierną obecnością u mnie!
Biedronka641 Alu trawy mam kilkunastoletnie i im nic nie zaszkodzi

... To wiosenne śmieciuchy i zaśmieciły mi działkę tak,że musiałam się ich pozbyć natychmiast , żeby zaniechać
wstydu wobec większości moich sąsiedzkich wymuskanych po zimie działek!Sąsiedzi traw nie mają.Spisaliśmy się z synem na medal..Działka wysprzątana po zimie ,teraz bieżąca kosmetyka. Kamień z serca!

Wygrabione i spalone wszystkie badyle suche .Mimo niskiej temperatury przy bezwietrznej pogodzie paliło się aż miło! Jestem mega zadowolona po dzisiejszym pracowitym dniu i nawet nic mnie nie boli !
Natalio, to bardzo wyczekiwane widoki ale u mnie jeszcze opóźnione względem innych forumowych co by nie powiedzieć!

Z pewnością możemy oczekiwać na konkretne bo to nadchodzi ich czas!
Dziękuję za miłe odwiedziny!
paprocie ogrodowe ładnie przetrwały bez okrycia
kwitnące ranniki to wiosenne NR1