Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.1
Witam. U nas dzisiaj była piękna, słoneczna pogoda i w ogóle to był bardzo dobry dzień. Moj horoskop przewidywał przypływ większej gotówki, no i idąc na zakupy znalazłam 3 gr, wszystko się więc sprawdziło. Na działce kwiaty się pięknie rozwijają, są coraz większe, widać nawet czerwone pąki ciemiernika. Na jednym ze zdjęć nasz "gospodarz" Filipek doglądający swoich włości. Tyle na razie. Poniżej kilka zdjęć z kwiatami nieco większymi niż poprzednio. Pozdrawiam Irena.

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Irenko jaki cudny ogródek
tyle zieleni i kolorów ,przyjemnie się ogląda takie zdjęcia w tak ponury dzień.

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- JSZFRED
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Irenko,
to co stworzyliscie z mężem to piekny bajkowy zakątek, ja bardzo lubie ten styl kolorowo, iglakowo i troszkę owocowo, super jest na co popatrzeć i podziwiac takie widoczki działają na mnie jak balsam, taki ogród o każdej porze roku jest interesujący i zachwyca swoją "urodą"
Pozdrawiam cieplutko
Oj jak dmucha coś na dworze
to co stworzyliscie z mężem to piekny bajkowy zakątek, ja bardzo lubie ten styl kolorowo, iglakowo i troszkę owocowo, super jest na co popatrzeć i podziwiac takie widoczki działają na mnie jak balsam, taki ogród o każdej porze roku jest interesujący i zachwyca swoją "urodą"
Pozdrawiam cieplutko

Oj jak dmucha coś na dworze
Jula90a bardzo dziękuję za odwiedziny w moim ogródku. Jest mi bardzo miło, że ci się podoba.
Asiorku tobie również dziękuję za ponowną wizytę. Ja również często oglądam twój maleńki ogródeczek i podziwiam wraz z całą rodziną, że na takim małym kawałeczku ziemi stworzyłaś takie maleńkie cudo.
Pozdrawiam serdecznie Irena
Asiorku tobie również dziękuję za ponowną wizytę. Ja również często oglądam twój maleńki ogródeczek i podziwiam wraz z całą rodziną, że na takim małym kawałeczku ziemi stworzyłaś takie maleńkie cudo.
Pozdrawiam serdecznie Irena
Masz piękny ogród,a rododendrony są przepiękne,cały ogród jest bardzo ładny i zadbany,nic tylko podziwiać i troszkę zazdrościć. 

Al 56 - Ogród Alicji
Witaj Irenko! Wpadłam z rewizytą i wyjść nie mogłam, masz ogród o jakim mogę tylko pomarzyć
z trawniczkami z iglakami, piękne azalie i rododendrony które mogę tylko w waszych ogrodach podziwiać. Piękne zdjęcia...a podejrzewam że jeszcze nie oddają tego piękna ogrodu jaki był naprawdę
Wracam do mego "babcinego" bo dziś zobaczyłam w nim śnieżynki 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku