Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Irenko,już raz to napisałam ,ale nie mogę się powstrzymać.Masz po prostu modelowy ogród. Wszystko do siebie pasuje i jest tak pięknie.Widać,że w tym ogrodzie jest Twoje serce.Gratulacje!!! :shock:
bolekso
200p
200p
Od: 11 mar 2012, o 08:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Irenko ! Obejrzałem z uwagą śliczny zakątek który stworzyłaś. Masz cudownie wybarwione iglaki. Właśnie taki młody ogród z roślinną młodzieżą jest szczególnie urokliwy.
Pozdrawiam ! Życzę dalszych sukcesów Bolek
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Ireno. Dokończyłam oglądać zdjęcia i powtórzę jeszcze raz. Masz super działkę, ładnie i kolorowo.
I widzę że do Ciebie już wiosna zawitała. Myślę ze jeszcze coś pokażesz :?:

ps. poczęstowałam się jagodami i malinkami, mniam...
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Witam. U nas dzisiaj była piękna, słoneczna pogoda i w ogóle to był bardzo dobry dzień. Moj horoskop przewidywał przypływ większej gotówki, no i idąc na zakupy znalazłam 3 gr, wszystko się więc sprawdziło. Na działce kwiaty się pięknie rozwijają, są coraz większe, widać nawet czerwone pąki ciemiernika. Na jednym ze zdjęć nasz "gospodarz" Filipek doglądający swoich włości. Tyle na razie. Poniżej kilka zdjęć z kwiatami nieco większymi niż poprzednio. Pozdrawiam Irena.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
old_I-s

Post »

Filipek słodziutki :D U mnie zimno ,dzisiaj padał śnieg.Przyszłam do Ciebie bo masz już wiosnę.
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przyglądam się tym wiosennym małym kwiatuszkom, są jeszcze takie niepozorne i pomyślałam, że wrócę jeszcze do ubiegłorocznych zdjęć, są ładne i kolorowe, przyjemnie na nie popatrzeć, więc jeszcze znalazłam kilka zdjęć i chciałabym wam je pokazać.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pozdrawiam serdecznie Irena
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35

Post »

Irenko jaki cudny ogródek :D tyle zieleni i kolorów ,przyjemnie się ogląda takie zdjęcia w tak ponury dzień.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2007, o 21:19

Post »

Przepiękny ogród, takie ogródki właśnie lubię - dużo zieleni i kolorów. Kiedy moje "szare pole" będzie chociaż w części takie :(
Awatar użytkownika
grazyna56
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 10 lut 2007, o 20:28

Post »

Przyszłam sobie pospacerowac po Twojej działeczcei wowwwwww :shock: ujrzałam cuda :D .To naprawde przesliczny ogród, wypielegnowany w 100%.Kolory kwiatów powalaja na ziemie ,wszystko wyglada urodziwie i co najwazniejeze zdrowo.Pozdrawiam :D :D :D
cudze błędy mamy przed oczyma ,własne za plecami
Pozdrawiam Grazyna
Katarzynka
500p
500p
Od: 23 mar 2007, o 17:37

Post »

Ireno spacerkiem przeszłam Twoją działkę , w każdym miejscu stałam i podziwiałam jak również notowałam, powiem tylko tyle ZAZDROSZCZĘ CI
Awatar użytkownika
JSZFRED
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Irenko,
to co stworzyliscie z mężem to piekny bajkowy zakątek, ja bardzo lubie ten styl kolorowo, iglakowo i troszkę owocowo, super jest na co popatrzeć i podziwiac takie widoczki działają na mnie jak balsam, taki ogród o każdej porze roku jest interesujący i zachwyca swoją "urodą"
Pozdrawiam cieplutko
:roll: :roll: :roll:
Oj jak dmucha coś na dworze
Pozdrawiam Asiorek

Asiorlinki
Jula90a
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 22 lut 2008, o 19:15

Post »

Twój ogród jest naprawdę piękny! Gratulacje! :wink:
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jula90a bardzo dziękuję za odwiedziny w moim ogródku. Jest mi bardzo miło, że ci się podoba.

Asiorku tobie również dziękuję za ponowną wizytę. Ja również często oglądam twój maleńki ogródeczek i podziwiam wraz z całą rodziną, że na takim małym kawałeczku ziemi stworzyłaś takie maleńkie cudo.

Pozdrawiam serdecznie Irena
Al 56
100p
100p
Od: 18 lut 2008, o 15:04

Post »

Masz piękny ogród,a rododendrony są przepiękne,cały ogród jest bardzo ładny i zadbany,nic tylko podziwiać i troszkę zazdrościć. :D
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Witaj Irenko! Wpadłam z rewizytą i wyjść nie mogłam, masz ogród o jakim mogę tylko pomarzyć :D z trawniczkami z iglakami, piękne azalie i rododendrony które mogę tylko w waszych ogrodach podziwiać. Piękne zdjęcia...a podejrzewam że jeszcze nie oddają tego piękna ogrodu jaki był naprawdę :D Wracam do mego "babcinego" bo dziś zobaczyłam w nim śnieżynki Obrazek
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”