hiacynt , nowy, posadzony w nowym ogrodzie, jesienią.Czy on przypomina wam hiacynta??
Bo mi nie
leszczyna-Krysiu; koziorozec-Martuś Witajcie!!!
No tak jest troszseńkę roślin,I jakieś 2 róze.zobaczymy jak one kwitną.Jak ładnie - zostaną.Jak nie- pójdą pod szpadel
Na koronę nawet czekam.Bo na działce nie mam.Kiedyś miałam,ale mi przepadła.
Hosty dzielone jesienią i sadzone maleńkie.Zaczynają wychodzić.to fajnie
Miłą niespodzianką, jaką znalazłam,że sa tutaj sasanki takie

i takie
cyma2704-Soniu Tak taka jedna szybka piwonijka z pączkami wciąż ładnie rozwijającymi się jest.Chyba nawet c wcześniej zakwitnie niż w maju
No tak, zawsze trzeba mieć uwagę na to co rośnie tuż pod domem.zwłaszcza jak się ma mniejsze dzieci.Moje już prawie dorosłe.
Dzisiaj właśnie mam słonko od rana.Całkiem inne życie.
Mam nadzieję,że będzie jeszcze jak wrócę do domku.to jeszcze coś w ogrodzie podziałam.wracam po 17.Ale póki zjem, przebiorę się to jeszcze ciut można popracować
Beaby-Beatko Ten Berberys mnie uwiódł tą pomarańczową barwą na jesieni.Jak zobaczyłam go w ogrodniczym, nie mogłam oczu oderwać.I kupiłam
Twój tez urośnie. najważniejsze,że żyje,Mój będę przycinała na kulę -może
i tulipanki zaczynają u mnie jakoś pomału
iwona0042-Iwonko Drzewa juz zaczynają kwitnąc ,i pachnie już cuudnie

To jest cudna wiosna.Zapachy intensywne,, w powietrzu zapach wiosny,Umm miodzio
Niektóre już w pąkach ciekawie wyglądają
bwoj54-Bogusiu To sporo piwonii kupiłaś.
Ja kupiłam 3.Jakąs pomarańczowa i żółte.ciekawa jestem, czy się sprawdzą odmianowo.Bo z tym rożnie bywa.
Berberys tez mam zamiar ciąć na zwarty , mniejszy krzaczek
Pashmina2006-Madziu Mam dwóch chłopaków.A córcię jedną, pośrodku.
A tak, to był torcik na 18 z jej zdjęcia

Mało tutaj jest roślin.Bardzo.ale cóż. dobrze,ze chociaż deko jest.
Teraz ciągle się przyglądam co jest.I potem ,, czy zostaje czy nie( w tym miejscu)
Biała sasanka , kwitnie mi jak na razie jednym kwiatkiem,Kupiona w tamtym roku, jakoś słabo się rozrosła.Czy one tak maja ???