Witaj Tereniu
No i jak tu nie poczuć się zawstydzonym,że dopiero dzisiaj zjawiam się w Twoim szóstym już wątku
Co prawda bardzo spóźniony ale jednak melduję się i ja w Twoim równie ciekawym i kolorowym kolejnym wątku
Dużo mam do powiedzenia a właściwie do napisania i zastanawiam się od czego zacząć
Nie wgłębiałem się szczegółowo w zasady konkursu na A.F.,bo swoje i do Was posty przeważnie piszę w biegu między jednym a drugim zajęciem i dlatego nie wiem jakimi kryteriami kierowano się przy typowaniu kandydatów do tego konkursu?
Wiem natomiast na pewno,że i Twoja kandydatura paść powinna

,oczywiście nie umniejszając przy tym innym Forumowiczom
Powtórzę się dla przypomnienia Wszystkim,że to już Twój 6-ty wątek,napisanych przez Ciebie niezliczona ilość jakże ciekawych,mądrych,pełnych fachowych rad i porad oraz wymiany poglądów postów
Równocześnie z postami zamieszczana niesamowita ilość fantastycznych,kolorowych i perfekcyjnie wykonanych zdjęć
Zastanawiam się jakimi zdjęciami a właściwie kwitnącymi roślinami tym razem się zachwycać
Pokazujesz niesamowite piękno jakie cechuje Twój ogród i co najważniejsze wiesz jak i umiesz je pokazać

- fantastyczna sesja hortensji tych bukietowych i nie tylko
Serdeczne Ci dzięki za umilanie nam na bieżąco naszych drogocennych dla nas chwil i za przeznaczanie multum czasu przede wszystkim po to by sprawiać nam przyjemność
Dużo zdrówka życzę i ślę moc pozdrowień