Mam nadzieję zrobić OGRÓD MARZEŃ.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mam nadzieję zrobić OGRÓD MARZEŃ.

Post »

Janinko ale ziiimny krajobraz. Taki widok jest też ładny, choć teraz wszyscy pragniemy słoneczka. Oby jak najszybciej ;:3 stopiło ten śnieg u Ciebie. Plany masz już konkretne. Życzę Ci aby się udało je w całości zrealizować :)
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Janinko dołączę do pochwał innych forumowiczów- piękna działka, ogród i domek.
Zauważyłam rząd piwonii jestem ciekawa jakie kolory będę zaglądała i czekała na zdjęcia.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Marzysz o powojniku Janinko to go posadź !!
janinka-n
200p
200p
Od: 20 lut 2013, o 19:18

Post »

Jestem znowu ,zresztą siedzę tu prawie całymi dniami, tylko czytam i notuję .Przygotowywuję się do wiosenki.Wysiałam sobie Lwie paszcze i
parę innych kwiatków i codziennie po parę razy dziennie zaglądam do doniczek ,sprawdzić czy już coś rośnie.Pomidorki wysieję w przyszłym
tygodniu.Na działce niestety wciąż biało.Zima nie ma zamiaru odejść. Obrazek
A ja już tak tęsknię za takim widokiem.Ciekawa jestem jak zimę zniosły moje roślinki.Na razie nic nie można stwierdzić ,bo wszystko jest
pod pierzynką za śniegu.Dla nich to pewnie śnieg jest kołderką i niech im będzie cieplutko aż do wiosenki.Trzeba jeszcze trochę wykazać się
cierpliwością ,a ona jest już na wyczerpaniu ,prawda kochanie zaielonozakręceni. Pozdrawiam wszystkich i spadam czytać i dokształcać się dalej.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Janinko , już niedługo ruszymy w zielone ,doczekamy się wszyscy radości ,jaką daje praca w ogrodzie.Poszalejesz i Ty w swoim ,już bliżej niż dalej . ;:65 ;:108
deszczowymaj
200p
200p
Od: 9 sty 2013, o 21:42

Post »

Janinko wszyscy z utęsknieniem wypatrujemy wiosny :shock: :lol:
Od przeszłego tygodnia ma być cieplej i mam nadzieję,że ta wstrętna zima już do nas nie powróci ;:173
Joanna
jagna971
---
Od: 11 mar 2008, o 21:17

Post »

Tak, tak już niecierpliwie przestępujemy z nogi na nogę ;:65.
Awatar użytkownika
moniulka08
50p
50p
Od: 3 gru 2009, o 20:09

Post »

janinka-n naprawde masz piękny domek i ogródek, i pola i łąki są przepiekne-bardzo dobrze się czuję na takich terenach, od 4 lat mieszkam na wsi, z tyłu mam las z przodu łąki i strumyczek, jak się zrobi cieplej zrobię zdjęcia:)
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

:wit Janinko. Ja też siedzę i notuję. Wszyscy mamy już dość tej uciążliwej zimy.
Pocieszeniem jest to, że to już niedługo. Taki mąż , to skarb. Możecie wspólnie realizować swoje marzenia, a Ty przy okazji nabierasz sporo nowych umiejętności. Nie dziwi mnie, że wszystko jest tak zadbane, wychuchane. Miłego dnia.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
janinka-n
200p
200p

Post »

moniulka08 pisze:janinka-n naprawde masz piękny domek i ogródek, i pola i łąki są przepiekne-bardzo dobrze się czuję na takich terenach, od 4 lat mieszkam na wsi, z tyłu mam las z przodu łąki i strumyczek, jak się zrobi cieplej zrobię zdjęcia:)
Witaj moniulka08.
Przyznam Ci się ,że sama chętnie przeniosłabym się tam już na stałe.Czekam już tylko na tą wiosenkę , zabieram swoje zabawki i ruszam na
swoje włości,a wrócę dopiero po zbiorach ostatniego grzybka z lasu . ;:3.Pozdrawiam.
janinka-n
200p
200p

Post »

Witajcie kochani.dawno się nie odzywałam ,ale faktycznie nie miałam za bardzo weny twórczej.Zima mnie przygniotła okropnie,chociaż w domu
mam wiosnę.Całkowicie zastawiłam swoje okna doniczkami.Wysiałam nasionka kwiatków ,paprykę i pomidorki.Wsadzone badyle winogron na jesieni,puściły pierwsze listki.8 doniczek Bukszpana też się przyjęły a więc roboty mam od rana do wieczora.Pogłaskanie .oglądanie i życzenia
Dobrego Dnia .Mój dom przystosowany jest chwilowo pod rozsady.Dobrze ,że mąż też jest tak samo zakręcony jak ja . :uszy
Weekend na działce w grudniowej niestety scenerii ,ale pocieszaliśmy ,że to już ostatni i wypatrywaliśmy wśród śniegu kawałka wiosny.
Obrazek
Sami zobaczcie.Gdzie tu można dojrzeć wiosenkę.? ;:185 ;
deszczowymaj
200p
200p
Od: 9 sty 2013, o 21:42

Post »

Hej Janinko :wit widzę że,u Ciebie zima na całego :shock: miejmy tylko nadzieję że to jej ostatnie podrygi.U mnie na szczęście śnieg znika w ekspresowym tempie ;:108

Gorąco pozdrawiam i dużo ;:3 przesyłam,co by ten biały puch rozpuściło :D
Joanna
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

U nie sniegu już nie ma w mieście-na działce to nie wiem
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

U mnie przed blokiem trawniki już są bez śniegu, natomiast na działce jeszcze dużo i nic nie mogę robić. Janinko wytrzymaliśmy tyle , to te parę dni jeszcze też.My wszystkie tak mamy , że chciałybyśmy już, teraz . Jeszcze zdążymy się napracować. Przyroda ma swoje prawa, wiosenne słoneczko wszystko nadrobi. Miłego dnia. :wit
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
janinka-n
200p
200p

Post »

Cześć dziewczynki. jutro zobaczę co dzieje się na działce.W domku szleje mi wiosna na parapetach ,ale czuć już ciepełko,a to jest najważniejsze.Z dnia na dzień będzie lepiej.Winogrona zaczynają się budzić do życia.Następne dwa badyle wypuściły listeczki,a i inne mają
na to ochotę ,a więc udało mi się wychować swoje maleństwa.Po pikowaniu ,kwiatki,papryka i pomidorki nie popadały ,czyli w porządku.
Teraz następny etap uprawy i cierpliwości.Mam czas na przygotowanie im dobrego miejsca do dalszej egzystencji.No tyle chyba na dzisiaj.
Kochani moi ,zaczynamy prace polowe. ;:138 ;Pozdrawiam Was serdecznie.
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”