Roślinki Agaty

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
lampart111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 gru 2009, o 09:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Roślinki Agaty

Post »

Piękne kwiatki. ;:138
Awatar użytkownika
kkasia007
500p
500p
Od: 24 cze 2010, o 18:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

:wit Witam Agatko. śliczne kwiatki. Piszesz że bronisz się przed fiołkozą ja także ,dodatkowo szukam szczepionki na hojobe . Życzę aby kwiatuszki pięknie rosły.
Pokój bez kwiatów wygląda jak smoking bez muchy...
Moje zielone maleństwa
Awatar użytkownika
agata06
1000p
1000p
Od: 17 wrz 2010, o 11:44

Post »

Dzień dobry niedzielnie :D
Byłam wczoraj na tej Krakowskiej wystawie no i jak Arleta mam kilka fotek oczywiście nie wróciłam z pustymi rękami ale zdjęcie wstawię jutro na razie wystawa:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
to był mój pierwszy raz w takim miejscu ale na pewno nie ostatni :tan
PS Kasiu mysle ze storczykoza mnie bierze więc hojobe i fiołkozę muszę jakoś odgonić :roll:
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
Awatar użytkownika
Antilia
1000p
1000p
Od: 15 maja 2010, o 17:13

Post »

Oj nie broń się przed fiołkozą, bo ona taka przyjemna jest :) A jak nie masz parcia na odmianowe to i niewielkimi nakładami finansowymi można zbudować wspaniałą kolekcję :)
Pozdrawiam, Izabela :)
Antilia i kwiatki :)
Poszukuję stapelii! Jeśli masz, daj znać!
Awatar użytkownika
agata06
1000p
1000p

Post »

No masz rację Iza fiołki są bardzo wdzięczne... pięknie kwitną i nie wiem czy długo tak wytrzymam wzbraniając się przed nimi
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

:wit Agatko wreszcie dotarłam do Ciebie z rewizytą :D śliczne fotki z wystawy przywiozłaś no i pochwal się przynajmniej słownie co przywiozłaś ze sobą do domciu ;:224
We wtorek chyba będę w Twoich stronach to mogę Ci parę listeczków fiołkowych kundelków podrzucić ;:108
Awatar użytkownika
agata06
1000p
1000p

Post »

Arletko strasznie sie cieszę że jesteś :) z wystawy przywiozłam tylko hybrydę zdjęcia pokarze później ale tak naprawdę marzę o Vandzi i sabotku ale nie ukrywam że trochę sie przestraszyłam że jeszcze nie jestem na nie gotowa mam na razie 4 storczyki mniej wymagające tzn falki i dendrobium więc pomyślałam że jeszcze poczekam trochę sprawdzę czy będą się miały dobrze noi najwyzej na następnej wystawie na jakiej zawitam kupie coś innego ;:108 a z wizytą w moich stronach to nie wiem dokładnie gdzie będziesz ale bardzo chętnie listeczki bym przejęła ;:138
ZAPRASZAM
Awatar użytkownika
basia57
500p
500p
Od: 4 cze 2010, o 00:05

Post »

:wit Agato,ładne storczyki kupiłaś, jeszcze na storczykozę nie zapadłam , nie mam ani jednego ;:108
Życzę miłej niedzieli ;:196
Awatar użytkownika
kkasia007
500p
500p
Od: 24 cze 2010, o 18:36
Kontakt:

Post »

Agatko jeśli masz storczykoze to zaraz pojawi sie i fiołkoza, wśród forumowiczów jest teraz masowa fiołkoza więc niestety wirus i ciebie dopadnie. Na szczęście to piękny wirus
Pokój bez kwiatów wygląda jak smoking bez muchy...
Moje zielone maleństwa
Awatar użytkownika
myszkas21
500p
500p
Od: 12 mar 2010, o 19:12
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit Agato
Piękne i zadbane masz roślinki. A przed fiołkozą nie wiem jak długo można się opierać bo mnie wzięło tak na dobre i to w bardzo krótkim czasie :;230
Pozdrawiam Sylwia
Moje roślinki
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agatko jutro będę wiedziała na 100% a jechać chyba będę do Panek i do samej Częstochowy może :roll: na ul. Bór :D jak chcesz to napisz mi na pw gdzie możemy się spotkać a przywiozę Ci listeczki fiołków i jak chcesz eszka lobbianusa to też Ci wezmę ;:108 widziałam że bardzo Ci się podobał chyba u Basi w wątku :D
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agatko, namawiam jednak na założenie małej kolekcji fiołków, bo są naprawdę urocze. I mają tę wielką zaletę, że kwitną w zimie (tak jak storczyki). Chyba że ci się po prostu nie podobają, to już inna rzecz. Mnie zupełnie nie interesują hoje i wiem, że nigdy ich nie będę u siebie mieć, chocby mnie namawiano. Ale wiadomo, że wszyscy się od siebie różnimy. No i bardzo dobrze. :D
Awatar użytkownika
agata06
1000p
1000p

Post »

No właśnie Wandziu chodzi o to że podobają mi się i to bardzo :roll: ale mieszkam w kawalerce noi mam ograniczoną ilość parapetów więc boję się że mi zabraknie miejsca :oops:
PS co do hojek to też raczej nie moje klimaty... no ale jak mówiłaś każdy jest inny :)
ZAPRASZAM
Awatar użytkownika
agata06
1000p
1000p

Post »

Witajcie w nowym tygodniu :wit
Mam pytanko zwłaszcza do storczykomaniaków... pamiętacie moje dendrobium z pierwszego postu w tym wątku... miało dwa pędy... na jednym opadły kwiatki a pędzik usechł... powinnam go obciać jak u falków jeśli tak to gdzie?? :oops:
ZAPRASZAM
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agatko skoro pęd usechł i tak to spokojnie możesz go uciąć jak najniżej, dendrobia podobno (ja swoje mam dopiero od czerwca) nie wypuszczają odbić tylko nowe pędy więc stary nie jest im potrzebny :D
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”