Szkoda że ten spacer tylko wirtualny i myślę tak naprawdę , że nawet jeden dzień w nim - nie pomógł by zaspokoić pragnień obcowania z twoimi cudownymi różami i roślinami
 Szkoda że ten spacer tylko wirtualny i myślę tak naprawdę , że nawet jeden dzień w nim - nie pomógł by zaspokoić pragnień obcowania z twoimi cudownymi różami i roślinami  JA mam młody ogród ale już nie mogę się doczekać kiedy rośliny będą duże i bujne.
 JA mam młody ogród ale już nie mogę się doczekać kiedy rośliny będą duże i bujne.Patrząc na wielkość twojego ogrodu troszkę się rozżaliłam , że mój jest tak malutki, że tak naprawdę nia mam zbyt wielu możliwości
 NIe mnie jednak cieszę się tym małym skraweczkiem . Stasiu pisałam z Anią o rojnikach i obiecałam , że na jesień jak się rozrosną to prześlę ci .Będzie to mniej więcej taka ilość jak przesłałam Ani , bo rozdałam na wiosnę bardzo dużo  a nie wiem jak dużo się rozrosną:)
 NIe mnie jednak cieszę się tym małym skraweczkiem . Stasiu pisałam z Anią o rojnikach i obiecałam , że na jesień jak się rozrosną to prześlę ci .Będzie to mniej więcej taka ilość jak przesłałam Ani , bo rozdałam na wiosnę bardzo dużo  a nie wiem jak dużo się rozrosną:)

przepraszam w taką pogodę to komputer się buntuje
 przepraszam w taką pogodę to komputer się buntuje

Okropność
  Okropność  Ale i tak dobrze, że to nie wczoraj było, bo byśmy się chyba wszyscy nie pomieścili w karolowej altance
 Ale i tak dobrze, że to nie wczoraj było, bo byśmy się chyba wszyscy nie pomieścili w karolowej altance