Patrząc na wielkość twojego ogrodu troszkę się rozżaliłam , że mój jest tak malutki, że tak naprawdę nia mam zbyt wielu możliwości
Mój sad i ogród kwiatowy
- iwonaxp
- 1000p

- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiesz Stasiu ? u mnie paskudna pogoda i powiem ci że spacerując wirtualnie po twoim bajkowym świecie pokazał się uśmiech na mojej twarzy
Szkoda że ten spacer tylko wirtualny i myślę tak naprawdę , że nawet jeden dzień w nim - nie pomógł by zaspokoić pragnień obcowania z twoimi cudownymi różami i roślinami
JA mam młody ogród ale już nie mogę się doczekać kiedy rośliny będą duże i bujne.
Patrząc na wielkość twojego ogrodu troszkę się rozżaliłam , że mój jest tak malutki, że tak naprawdę nia mam zbyt wielu możliwości
NIe mnie jednak cieszę się tym małym skraweczkiem . Stasiu pisałam z Anią o rojnikach i obiecałam , że na jesień jak się rozrosną to prześlę ci .Będzie to mniej więcej taka ilość jak przesłałam Ani , bo rozdałam na wiosnę bardzo dużo a nie wiem jak dużo się rozrosną:)
- Mama Ani
- 1000p

- Od: 17 cze 2009, o 14:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Magdusiu dzieki8 za odwiedziny.Ogrod mam duzy i duzo wnim pracy ale sukcesywnie będę cos pokazywac. Pozdrawiam.
Iwonko Dzięki,ze mnie odwiedzasz wmoim ogrodzie.Za rojniczki na razie dziekuje. Dzisiaj bylo u nas we Wrocku spotkanie u Karola,bylo bardzo fajnie i mam obiecanych troche rojnikow, ale jak cos Ci podaba sie u mnie to chetnie przesle. Milo pozdrawiam.
Iwonko Dzięki,ze mnie odwiedzasz wmoim ogrodzie.Za rojniczki na razie dziekuje. Dzisiaj bylo u nas we Wrocku spotkanie u Karola,bylo bardzo fajnie i mam obiecanych troche rojnikow, ale jak cos Ci podaba sie u mnie to chetnie przesle. Milo pozdrawiam.
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Stasiu - piękny masz ten ogród
aż miło się go ogląda
dziękuję za wizytę i cieszę się już na kolejne spotkanie - bo na pewno jakieś będzie
aż miło się go ogląda
dziękuję za wizytę i cieszę się już na kolejne spotkanie - bo na pewno jakieś będzie
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Wczorajsza pogoda była dla nas bardzo łaskawa. Od momentu spotkania praktycznie nie padało, poza drobną mżaweczką na początku. Pod wieczór nawet przez chwilę wyjrzało słonko. Za to teraz właśnie pada, ale burza przeszła bokiem. Mnie ulewa dorwała w autobusie jak wracałam z działki, gdyż musiałam posadzić wczorajsze łupy, choć to nie dzień do sadzenia. Ale ponieważ były szczerze dawane to na pewno wszystko się przyjmie.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Stasiu. Oby Ci się udało Mundzia urobić. I zazdroszczę Ci możliwości pojechania na grzybki. W Sławie są piękne grzybowe lasy.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
-
x-d-a