Anoli Nowy Początek /cz.3/
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O Ewuniu odblokowałaś mi wąteczek
Chciałam dziś przedstawić moje niechlubne paprocie. Pierwszą mam od zimy, co widać po jej bardzo marnym stanie. Druga od niedawna, w prezencie ślubnym dostałam. Niestety choć dbam o nią jak radzą specjalistki i tak zaczęła się sypać
A tak mi na niej zależy.
Schną między innymi końcówki młodych listków, całe liście.

Chciałam dziś przedstawić moje niechlubne paprocie. Pierwszą mam od zimy, co widać po jej bardzo marnym stanie. Druga od niedawna, w prezencie ślubnym dostałam. Niestety choć dbam o nią jak radzą specjalistki i tak zaczęła się sypać

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I tak jestem wdzięczna - za odblokowanie
To jedna z moich ulubionych roślin, cissus rombolistny. Staram się dobrac mu cissusowych znajomych, ale jakoś nie mam szczęścia, albo ręki.
I jeszcze ujęcie dużej paprotki
Witaj serdecznie w moich progach. Rosiczki groźne? Moim zdaniem są urocze :P A jakich hojek szukasz?

To jedna z moich ulubionych roślin, cissus rombolistny. Staram się dobrac mu cissusowych znajomych, ale jakoś nie mam szczęścia, albo ręki.

I jeszcze ujęcie dużej paprotki

Witaj serdecznie w moich progach. Rosiczki groźne? Moim zdaniem są urocze :P A jakich hojek szukasz?
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
-
- 200p
- Od: 15 lut 2008, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O cissus!!!!! Wczoraj miałam ukraść szczepkę z restauracji, ale pani cały czas nas czule żegnała i nie było okazji :P Ale czasem zdarzają się w Nomi, będę szukać.
Hojkę chcę "jakąś" bo się na nich nie znam, ale powiedz mi czy będę dobrze rosły w ciemnym pomieszczeniu? Nie chcę sprawiać sobie roślinek, którym miałoby być źle u mnie.
Hojkę chcę "jakąś" bo się na nich nie znam, ale powiedz mi czy będę dobrze rosły w ciemnym pomieszczeniu? Nie chcę sprawiać sobie roślinek, którym miałoby być źle u mnie.