Piękne zdjęcia z Toskanii, jej się nie da pomylić z innym miejscem na świecie
Ogródek Alix
-
x-d-a
Witaj, pospacerowałam dzisiaj po Twoim ogródku - fajnie się zapowiada i będę z zainteresowaniem śledzić Twoje poczynania.
Zdjęcia z Toskanii -przepiękne, dla mnie tym bardziej interesujące, że w maju właśnie tam się wybieram. Marzyłam o Florencji i szerzej Toskanii od wielu lat. W takie zimowe przedpołudnie miło się rozgrzać takimi pięknymi widoczkami...
Zdjęcia z Toskanii -przepiękne, dla mnie tym bardziej interesujące, że w maju właśnie tam się wybieram. Marzyłam o Florencji i szerzej Toskanii od wielu lat. W takie zimowe przedpołudnie miło się rozgrzać takimi pięknymi widoczkami...
Ogródek Alix
-
magnolia15
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Toskanie polecam bardzo gorąco, najlepiej w drugiej połowie września i koniecznie samochodem. Zatrzymywać się trzeba w agroturistico, tak można najlepiej spędzić czas.dala pisze:Witaj, pospacerowałam dzisiaj po Twoim ogródku - fajnie się zapowiada i będę z zainteresowaniem śledzić Twoje poczynania.
Pozdrawiam
Alicja
Ogródek Alix
Witam forumków i zapraszam na porcję zdjęć 'zimowych', a także pochwalę się moimi zakupami.
Spod śniegu wygladają róże okrywowe. Dziwne, ale ciągle mają listki, choc juz nie zielone...

a tutaj wiekszy fragment z bukszpanem, irgami, jałowcami 'blue chip' i klonem palmowym 'pod pierzynką'

a tutaj moja przyszła letnia rabatka cebulowa:

i nasionka

Byle do wiosny!!!!
Spod śniegu wygladają róże okrywowe. Dziwne, ale ciągle mają listki, choc juz nie zielone...

a tutaj wiekszy fragment z bukszpanem, irgami, jałowcami 'blue chip' i klonem palmowym 'pod pierzynką'

a tutaj moja przyszła letnia rabatka cebulowa:

i nasionka

Byle do wiosny!!!!
Ogródek Alix
Alu widzę, że zakupy poczynione tylko teraz aby do wiosny! Powiedz mi co to za róża okrywowa? Jakie ma kwiaty?
Szukam właśnie róży okrywowej, więc mi może coś doradzisz.
Szukam właśnie róży okrywowej, więc mi może coś doradzisz.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna