za moim ogrodem który zresztą cały czas sie powiększa jest młody dwuletni sad
 za moim ogrodem który zresztą cały czas sie powiększa jest młody dwuletni sad  

zasadziłam choineczki tam będzie taki malutki lasek .A po środku będą zrobione schodki gdzie z obu stron zasadzone będą wrzosy.Jak na razie to marzenia które powoli będę chciała zrealizować
 zasadziłam choineczki tam będzie taki malutki lasek .A po środku będą zrobione schodki gdzie z obu stron zasadzone będą wrzosy.Jak na razie to marzenia które powoli będę chciała zrealizować  A na samym dole jest łąka
 A na samym dole jest łąka  
  po prawej stronie jest nieskoszona trzcina własnie w tym miejscu ma być staw
 po prawej stronie jest nieskoszona trzcina własnie w tym miejscu ma być staw  

mój mąż się zawziął i regularnie kosi łąkę bo niestety kiedyś zarosła i trzeba było ją karczować bo wyrosło pełno wierzb
 mój mąż się zawziął i regularnie kosi łąkę bo niestety kiedyś zarosła i trzeba było ją karczować bo wyrosło pełno wierzb 

.Potem pojechaliśmy do Międzywodzia ,następnie do Kamienie Pomorskiego tam na stadionie występowali Wydra i Stachurski i wreszcie trafiliśmy do Rewala .Wszystko co możliwe w tych miastach zwiedziliśmy a w Międzyzdrojach bylismy jeszcze w zagrodzie żubrów
.Potem pojechaliśmy do Międzywodzia ,następnie do Kamienie Pomorskiego tam na stadionie występowali Wydra i Stachurski i wreszcie trafiliśmy do Rewala .Wszystko co możliwe w tych miastach zwiedziliśmy a w Międzyzdrojach bylismy jeszcze w zagrodzie żubrów  Co jeszcze chciałbyś wiedzieć
 Co jeszcze chciałbyś wiedzieć