Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Post »

Dzień dobry!
Przez mgły przebija się słońce - to będzie ładny dzień i takiego wszystkim życzę :)

Asiu, bardzo bym chciała, ale o przesileniu na razie nie ma mowy... codziennie gorzej, ale może jakoś ten stan przełamię.
Bogna, witaj! Dziś jest zdecydowanie ładniej o poranku i widać czyste niebo, zatem i ja liczę na dobry dzień. Kuruję się, póki co bez większej poprawy, ale to zwyczajne przeziębienie, więc kiedyś przejdzie ;-)
Marysiu, absolutnie! :)
Majutek, ano wirus forumowy krąży na łączach ;-) Robota leży odłogiem, a człek nic nie może robić... w dodatku PanM pilnuje, więc zero możliwości ;-) Żartuję. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok. Pozdrowienia!
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Zimny sloneczny dobry Agus :wit I dobrze, ze D. pilmuje ;:108 jak trzeba sie wygrzac, to trzeba i jak moja Doktorka mowi - "lezec, kurek nie karmic, to szybciej przejdzie" :wink: ... powiedziala to ta, ktora tez musza pilnowac :twisted:
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Aga - wirusom mówimy nasze zdecydowane nie! A wszelkim sabatom oczywiście tak, więc po prostu musisz być zdrowa :D
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
x-ag-a
---

Post »

Julek, doberek! Jak wiesz, jestem chorobowo niespokojnym duchem i jak tylko mi odpuszcza, to odstawiam antybiotyki i lecę kopać, sadzić, grabić, przesadzać... no wiem, stara a głupia ;-)
Oj, te D.-ki mają przegwizdane z nami :D
A jak u Ciebie, lepiej Ci?
Ewuś, bardzo bym sobie tego życzyła, ale się nie zanosi! Do soboty jeszcze dwa dni, więc nic nie mówię na razie... :)
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Witaj Agutek mgliście ale gorąco ;:167

Ty masz chęć na prace ogrodowe a nie możesz :? a ja mogę ale mam dziś lenia na maxa ;:7
może bliżej południa się zmobilizuje i coś ruszę mam nadzieje na słoneczko ale chyba to pozostanie u mnie dziś w kwestii marzeń ;:185

Zdrówka życzę bo sabat ci się szykuje :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moze Maja i przegwizdanie ale jak D. mowi - chociaz nudno nie jest :twisted:
Moje samopoczucie jest duzo lepsze, bo slonce wyszlo to raz a po drugie, to przespalam prawie cala noc ;:138 tak ze zle nie jest. No ale nie dam sie juz nabrac, ze mi lepiej i dalej nie robie nic.

ps Agus, Ty dzisiaj do lekarza idziesz czy mi sie cos pokrecilo?
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aguś czwartkowo.U mnie mgliście i mżawka leci z nieba.Oby w sobotę było ładnie i chociaż nie padało.Miłego dzionka życzę i zabawy w sobotę na spotkaniu.
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Pani Jesień jest łaskawa dla Twojego ogrodu. Kolory, którymi namalowane są jesienne ogrody powodują, że lubię tę porę roku.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
(Aga, czy wodę z systemu nawadniającego wydmuchujecie sami, czy robi to firma? Zastanawiam się na sensownościa zakupu sprężarki ;:131 )
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Aguś, zdrowia życzę ;:196 Od patrzenia na Twoj ogród każdemu od razu robi się lepiej to tym bardziej patrząc na ten raj wokół powinnaś szybko stanąć na nogi :D Masz piękne otoczenie stworzone własnymi rękami i wyobraźnią, to musi uzdrawiać ;:108
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
x-ag-a
---

Post »

Dzień dobry! (achu, achu i chlip chlip) :wit

Madziu, widoki nieco leczą, ale duszę, nie ciało :lol: Dzięki, kochana, za dobre słowo! (nie cierpię chorować :twisted: )
Iwonko, jesień lubi liściaki, a tych u mnie nie brakuje... szkoda tylko, że żywot liści o tej porze roku ma swój kres... kolorowe obrazki powoli się kończą :( Co do wypompowywania wody z systemu nawadniania, to robimy to sami. Kupiliśmy sprężarkę, zabieg nie jest skomplikowany, więc spokojnie można to wykonać we własnym zakresie. Chyba, że zatrudniasz ogrodnika do innych prac, to jasne że wygodniej zlecić to komuś do zrobienia.
Małgosiu, będę trzymała kciuki, żeby pogoda i atmosfera dopisały w sobotę! :)
Julek, oj, nudzić się z nami nasi D. nie mogą ;-)) Podobnie jak Ty, też lepiej spałam w nocy... zażywam lek przeciwkaszlowy, który trochę zahamował odruchy - od razu było spokojniej. Nic jednak nie robię, bo wyjęcie naczyń ze zmywarki powoduje że sapię i jestem cała mokra - wirus jak nic. U lekarza dziś byłam, na przeglądzie :) Wsio ok ;:333 A Ty zrobiłaś to w tym roku dla siebie?
Ula, taka przewrotna bywa ludzka natura ;-) Ruszyłaś do ogrodu?
Sabat cały czas w planach, ale mój stan zdrowia na 99% nie pozwoli mi jechać :(

Chciałam życzyć wszystkim miłego piątku, ale wszak to dziś czwartek! W tym tygodniu kalendarz rozjechał mi się dokumentnie :lol:
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Aguś, mojego małego pomocnika też zmogło przeziębienie. Teraz bidulek śpi. Wziełam wolne na ten tydzień i niewiele udało mi się zrobić, bo dziecko podobnie jak Ty coraz bardziej chore.
Jedyne co udało się zrobić to trochę hortensjowisko podgonić i miejsce dla róż przygotować, a liście lecą i lecą, już ich nawet nie ruszam :oops:
Zdrowiej szybko ;:196
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agus, dobrze ze check wyszedl okejos ;:333 jak mnie osobiscie chorobowo strasznie ciezko wygonic do lekarza, tak przeglady techniczne robie regularnie co roku bez zadnego jekniecia. I to z pelnym programem, krew, Gin-cytologia, USG piersi i sciaganie kamienia nazebnego :;230
x-ag-a
---

Post »

Marzenko, pogoda zdradliwa i mnóstwo ludzi choruje - widziałam dziś naprawdę sporą kolejkę do rejestracji w prywatnej przychodni. Małemu życzę zdrowia, a Ty nie folguj w ogrodzie zanadto, bo też Cię rozłoży... Liście lecą i coraz ich mniej na drzewach... niedługo ostateczne grabienie. Pozdrawiam!
Julek, siostro, ja jestem taka sama... właściwie jednego czego w przeglądzie nie lubię, to mammo, ale też robię ją co roku bez skrzywienia. Wiem, że muszę. Natomiast łykanie syropków, rutinoscorbinów i innych powoduje buntowniczy wk* ;-))
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Wczoraj robiłam mammo...w życiu mnie tak nie wygnietli :evil: Wynik ma przyjść w ciągu miesiąca.
Aguś kuruj się kochana ;:196 bo z tego, co czytam w zaprzyjaźnionych wątkach, to w sobotę szykuje się niezła imprezka.
No i pogadasz sobie z Jolą o maturze... ;:170
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
x-ag-a
---

Post »

Iwonko, w naszym wieku mammo jest rzeczywiście nieprzyjemna, wręcz bolesna... ja zwykle daję się badać na wdechu, tak mnie to stresuje. Mimo wszystko, zaciskam zęby, bo wiem, że trwa to chwilę, a waga regularności wykonywania badania jest ogromna.
Na sabat raczej nie pojadę, a z Jolą o maturze możemy pogadać w każdej chwili, bo nasze latorośle chodzą do jednego LO ;-))
Dzięki za odwiedziny! ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”